המלצה למטחנת קפה עם חלוקה למנות
שלום למומחי הקפה
לכבוד יום נישואים 40 שנה להורים ולכבוד ראש השנה החלטנו שכל הילדים יקנו ביחד מטחנת קפה איכותית להורים שצורכים קפה באופן קבוע יום יום כבר הרבה שנים
להורים שלי יש את המכונה Gaggia Classic כבר כמה שנים טובות ומאז ומעולם דבקו בקפה הטחון lavazza crema e gusto
אז החלטנו הילדים לעשות מעשה ולפנק את ההורים בשידרוג של הקפה ולקנות מטחנה מקצועית שגם תדע לחלק מנות בדיוק לראש. (בחלוקת מנות הכוונה מטחנה שבנגיעה עם הראש תוציא מנה מדודה מבלי להורי יצטרכו להתעסק במשקלים, לדוגמה ה compak k-3 touch גם טוב)
כך שהורי יוכלו פשוט ללחוץ על הידית ותצא להם מנה מדודה בדיוק בכדי להכין את כוס הקפה המושלמת..
רציתי לדעת אם יש למישהו המלצה על מטחנה כזאת למכונה הספציפית הזאת ואם יש חנות ממולצת לקנות בה...
וכמובן אם יש עוד פרטים שעלי לדעת...
תודה מראש
לכבוד יום נישואים 40 שנה להורים ולכבוד ראש השנה החלטנו שכל הילדים יקנו ביחד מטחנת קפה איכותית להורים שצורכים קפה באופן קבוע יום יום כבר הרבה שנים
להורים שלי יש את המכונה Gaggia Classic כבר כמה שנים טובות ומאז ומעולם דבקו בקפה הטחון lavazza crema e gusto
אז החלטנו הילדים לעשות מעשה ולפנק את ההורים בשידרוג של הקפה ולקנות מטחנה מקצועית שגם תדע לחלק מנות בדיוק לראש. (בחלוקת מנות הכוונה מטחנה שבנגיעה עם הראש תוציא מנה מדודה מבלי להורי יצטרכו להתעסק במשקלים, לדוגמה ה compak k-3 touch גם טוב)
כך שהורי יוכלו פשוט ללחוץ על הידית ותצא להם מנה מדודה בדיוק בכדי להכין את כוס הקפה המושלמת..
רציתי לדעת אם יש למישהו המלצה על מטחנה כזאת למכונה הספציפית הזאת ואם יש חנות ממולצת לקנות בה...
וכמובן אם יש עוד פרטים שעלי לדעת...
תודה מראש
תקציב?
כעקרון ה K3 היא דיי והותר למכונה מסוג זה וגם למכונה ברמה הבאה.
יש גם את ה I-mini המומלצת אבל במחיר שלה (1000 שח) כבר עדיף לעשות מאמץ ולקבל שידרוג משמעותי ל K3.
כעקרון ה K3 היא דיי והותר למכונה מסוג זה וגם למכונה ברמה הבאה.
יש גם את ה I-mini המומלצת אבל במחיר שלה (1000 שח) כבר עדיף לעשות מאמץ ולקבל שידרוג משמעותי ל K3.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
קפה רות בפתח תקווה או אמיגו מוכרים את הקומפאק k3.
המחיר של הקומפאק כ 1600 לצבע שחור או 1850 לאלומיניום מבריק (באלומיניום המטחנה מגיעה יחד עם מיכל פולים קטן יותר).
לדעתי האסקסו I-Mini תתאים מאוד למכונה של ההורים והיא בהחלט מספיקה אם אין כוונות שדרוג רציניות בעתיד הקרוב ואין צורך להשקיע יותר.
הייתה אחת מיד 2 פה בפורום, תסתכל בלוח.
מדובר במוצר אמין ופשוט ושווה לשקול גם רכישה מיד 2 מאדם פרטי...
המחיר של הקומפאק כ 1600 לצבע שחור או 1850 לאלומיניום מבריק (באלומיניום המטחנה מגיעה יחד עם מיכל פולים קטן יותר).
לדעתי האסקסו I-Mini תתאים מאוד למכונה של ההורים והיא בהחלט מספיקה אם אין כוונות שדרוג רציניות בעתיד הקרוב ואין צורך להשקיע יותר.
הייתה אחת מיד 2 פה בפורום, תסתכל בלוח.
מדובר במוצר אמין ופשוט ושווה לשקול גם רכישה מיד 2 מאדם פרטי...
תודה רבה לכולכם היום קפצתי לאמיגו בכדי לקבל קצת יותר מידע על ה K3 תאמת המוכר הצליח לבלבל אותי קצת או שהוא לא מכיר לגמרי את המוצר....
הוא אמר לי שהK3 בשחור עולה 1600 ואם לוקחים עם מחלק מנות זה 1800
בנוסף ציין שאקבל קילו פולים מתנה והוא גם מוכן שאביא אליו את המכונת קפה בכדי שיאפס את המטחנה בצורה המושלמת גם כן על חשבון הבית.
לפי הבנתי ב-1600 קיימת גם אופציה של "חלוקת מנות" ע"י טיימר שקובע את זמן הטחינה מראש לדוגמה לאחר לחיצה נחכה X שניות בכדי שתיטחן מנה של 7 גרם+- ישירות לראש. המוכר אמר שזה קיים רק בדגם של ה-1800שח עם המחלק מנות...
מהתבוננות באתר של קומפק קיימים אכן 2 דגמים למטחנה (Elite, Touch) האליט באמת עם מחלק מנות והטאץ שעליו ראיתי את הביקורות בחול ובעל אופציית הטיימר...
האם המוכר התבלבל או לא הבין אותי נכון? או שבאמת קיים דגם (שלישי?) ללא טיימר שרק טוחן ללא זמן קבוע מראש
שאלה נוספת היא האם שווה להשקיע במחלק מנות? האם זה באמת יחסוך עבודה? או שזה לא משנה כלכך את חווית השימוש כיוון שהטיימר הוא דיי ויותר לכוס קפה טובה?
הוא אמר לי שהK3 בשחור עולה 1600 ואם לוקחים עם מחלק מנות זה 1800
בנוסף ציין שאקבל קילו פולים מתנה והוא גם מוכן שאביא אליו את המכונת קפה בכדי שיאפס את המטחנה בצורה המושלמת גם כן על חשבון הבית.
לפי הבנתי ב-1600 קיימת גם אופציה של "חלוקת מנות" ע"י טיימר שקובע את זמן הטחינה מראש לדוגמה לאחר לחיצה נחכה X שניות בכדי שתיטחן מנה של 7 גרם+- ישירות לראש. המוכר אמר שזה קיים רק בדגם של ה-1800שח עם המחלק מנות...
מהתבוננות באתר של קומפק קיימים אכן 2 דגמים למטחנה (Elite, Touch) האליט באמת עם מחלק מנות והטאץ שעליו ראיתי את הביקורות בחול ובעל אופציית הטיימר...
האם המוכר התבלבל או לא הבין אותי נכון? או שבאמת קיים דגם (שלישי?) ללא טיימר שרק טוחן ללא זמן קבוע מראש
שאלה נוספת היא האם שווה להשקיע במחלק מנות? האם זה באמת יחסוך עבודה? או שזה לא משנה כלכך את חווית השימוש כיוון שהטיימר הוא דיי ויותר לכוס קפה טובה?
יש מצב לקבל את התשובה הזאת גם בעבריתhosq כתב:ֳ®ֳ÷ֳ°ֳ₪ ֳ¬ֳ ֳ¸ֳ¥ֳ«ֳ¹ֳ©ֳ ֳ®ֳ©ֳ£ 2... ֳ₪ֳ·ֳ¥ֳ®ֳ´ֳ ֳ· ֳ®ֳ¶ֳ¥ֳ©ֳ°ֳ÷ ֳ¥ֳ°ֳ¥ֳ÷ֳ°ֳ÷ ֳ÷ֳ®ֳ¥ֳ¸ֳ₪ ֳ¨ֳ¥ֳ¡ֳ₪. ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ ֳ¥ֳ´ֳ¶ֳ©ֳ₪ ֳ®ֳ²ֳ°ֳ©ֳ©ֳ°ֳ÷ ֳ₪ֳ©ֳ ֳ₪ֳ¢ֳ¸ֳ©ֳ°ֳ¨ֳ₪ ֳ¹ֳ¸ֳ ֳ©ֳ÷ֳ© ֳ¬ֳ ֳ§ֳ¸ֳ¥ֳ°ֳ₪ ֳ¡ֳ ֳ¦ֳ¥ֳ¸ ֳ₪ֳ ֳ¬ֳ³ ֳ¥ֳ·ֳ¶ֳ÷ . ֳ¦ֳ¥ ֳ¬ֳ ֳ₪ֳ·ֳ¥ֳ®ֳ´ֳ ֳ· ֳ ֳ¡ֳ¬ ֳ²ֳ£ֳ©ֳ©ֳ¯ ֳ®ֳ²ֳ¬ ֳ¥ֳ®ֳ²ֳ¡ֳ¸ ֳ¬ֳ£ֳ¸ֳ©ֳ¹ֳ¥ֳ÷...
זה גם מה שאני חשבתי המוכר התעקש שזה לא קיים אלא רק בדגם עם ה DOSER
אמרתי לו שהוא כנראה מתבלבל וביקשתי שהוא יבדוק זאת שוב כי אפילו באתר של COMPAK לא רשום שקיים דגם כזה ללא טיימר...
יש מצב שקיימים 3 סוגים של K3?
Compak K-3 Push - NO TIMER
Compak K-3 Touch - TIMER SWITCH
Compak K-3 Elite - WITH DOSER
??
אמרתי לו שהוא כנראה מתבלבל וביקשתי שהוא יבדוק זאת שוב כי אפילו באתר של COMPAK לא רשום שקיים דגם כזה ללא טיימר...
יש מצב שקיימים 3 סוגים של K3?
Compak K-3 Push - NO TIMER
Compak K-3 Touch - TIMER SWITCH
Compak K-3 Elite - WITH DOSER
??
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
יש אצלי את הcompak k-3 הכסופה עם ההופר הקטן בלי מחלק מנות, ויש סוויץ' שאפשר להעביר בין מצב של טחינה אינסופית כל עוד אתה לוחץ על הלשונית לבין מצב שבו לחיצה על הלשונית מוציאה לך 7 גרם של קפה ולחיצה כפולה 14 גרם
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
יש 2 דגמים ל k3 שאני מכיר:
K3 touch שהיא ללא מחלק מנות וטוחנת ישר לידית על ידי טיימר שניתן לכיול בתחתית המטחנה ובחזית יש מעין לשונית שדוחפים עם הפורטפילטר ומאחוריה יש מיקרוסוויץ׳ שלחיצה אחת מוציאה מנה אחת ו 2 לחיצות מהירות מוציאות מנה כפולה.
במהדורה החדשה יש גם מצב ידני שטוחן כל עוד הלשונית לחוצה וברגע שאתה מושך את הידית הטחינה מפסיקה.
K3 elite שהיא עם מחלק מנות ושם אתה טוחן כמות לתוך המחלק ואז משתמש במחלק המנות לקצוב את המנה של הקפה.
לדעתי הדגם ללא מחלק המנות במטחנה הזו מאוד מתאים לבית ומאוד נוח.
אני שוב חוזר על המלצתי לשקול גם מטחנה זולה יותר כגון האסקסו במיוחד אם אין מחשבות שדרוג לגאג׳יה בעתיד.
K3 touch שהיא ללא מחלק מנות וטוחנת ישר לידית על ידי טיימר שניתן לכיול בתחתית המטחנה ובחזית יש מעין לשונית שדוחפים עם הפורטפילטר ומאחוריה יש מיקרוסוויץ׳ שלחיצה אחת מוציאה מנה אחת ו 2 לחיצות מהירות מוציאות מנה כפולה.
במהדורה החדשה יש גם מצב ידני שטוחן כל עוד הלשונית לחוצה וברגע שאתה מושך את הידית הטחינה מפסיקה.
K3 elite שהיא עם מחלק מנות ושם אתה טוחן כמות לתוך המחלק ואז משתמש במחלק המנות לקצוב את המנה של הקפה.
לדעתי הדגם ללא מחלק המנות במטחנה הזו מאוד מתאים לבית ומאוד נוח.
אני שוב חוזר על המלצתי לשקול גם מטחנה זולה יותר כגון האסקסו במיוחד אם אין מחשבות שדרוג לגאג׳יה בעתיד.
כנהוג באתר אני מעלה תמונה של הרכישה הסופית 
בסוף קניתי את המטחנה K3 ברשת אמיגו בסניף של ראשון לציון. ידוע לי שכולם הולכים בצורה אוטומטית כמעט לקפה רות בפתח תקווה ומספרים על חווית שרות מדהימה.
החלטתי למרות כל ההמלצות החמות על קפה רות לנסות את מזלי באמיגו בעיקר בעקבות קרבתו למקום המגורים,
אני חייב לציין שאין לי מושג איזה שירות בדיוק נותנים בקפה רות אבל אני בטוח ב1000% שהשרות בסניף ראשון של אמיגו לא נופל ממנו אפילו לא בס"מ אחד!
אבי האחראי על סניף אמיגו בראשון נתן לי שירות מקצועי לחלוטין הייתה לו סבלנות מלאה לאורך כל הקניה ונתן לי הסבר מלא על הפעלת המכונה
בנוסף אף הגדיל לעשות והסכים שאבוא עם המכונת אספרסו של ההורים שלי בכדי שיבצע את כל הכיוונים במטחנה בכדי שהקפה יהיה טחון ברמה המדויקת ביותר למכונה שלהם ואף התאים להם קפה שמאוד מזכיר את הטעם של מה שהם נוהגים לשתות ביום יום (מיותר לציין שכל זאת על חשבונו ולא חייב אותי בנוסף).
בהחלט שרות מעבר למצופה!! ואני ממליץ בחום לכל מי שגר במרכז לפני שאתם נוסעים באוטומט לקפה רות, יכול להיות שמומלץ לבדוק ליד הבית את סניף אמיגו בראשון לציון מבטיח שלא תתאכזבו!
לבסוף קיבלתי את המטחנה Compak K3 Elite עם מחלק המנות ב-1600 ש"ח בנוסף לכך קיבלתי עוד קילו פולי קפה מתנה לבחירתי וכמוכן ההתאמה המלאה למכונה האספרסו של הורי שהבאתי איתי אל החנות!

תודה רבה לכולם על ההמלצות והעזרה!
ההורים שלי מרוצים מאוד והיה ניתן לראות את החיוך מאוזן לאוזן שלהם כבר בכוסות הקפה הראשונות שלהם
(נתראה בהמשך כשהגאג'ה קלאסיק תתפרק
)
בסוף קניתי את המטחנה K3 ברשת אמיגו בסניף של ראשון לציון. ידוע לי שכולם הולכים בצורה אוטומטית כמעט לקפה רות בפתח תקווה ומספרים על חווית שרות מדהימה.
החלטתי למרות כל ההמלצות החמות על קפה רות לנסות את מזלי באמיגו בעיקר בעקבות קרבתו למקום המגורים,
אני חייב לציין שאין לי מושג איזה שירות בדיוק נותנים בקפה רות אבל אני בטוח ב1000% שהשרות בסניף ראשון של אמיגו לא נופל ממנו אפילו לא בס"מ אחד!
אבי האחראי על סניף אמיגו בראשון נתן לי שירות מקצועי לחלוטין הייתה לו סבלנות מלאה לאורך כל הקניה ונתן לי הסבר מלא על הפעלת המכונה
בנוסף אף הגדיל לעשות והסכים שאבוא עם המכונת אספרסו של ההורים שלי בכדי שיבצע את כל הכיוונים במטחנה בכדי שהקפה יהיה טחון ברמה המדויקת ביותר למכונה שלהם ואף התאים להם קפה שמאוד מזכיר את הטעם של מה שהם נוהגים לשתות ביום יום (מיותר לציין שכל זאת על חשבונו ולא חייב אותי בנוסף).
בהחלט שרות מעבר למצופה!! ואני ממליץ בחום לכל מי שגר במרכז לפני שאתם נוסעים באוטומט לקפה רות, יכול להיות שמומלץ לבדוק ליד הבית את סניף אמיגו בראשון לציון מבטיח שלא תתאכזבו!
לבסוף קיבלתי את המטחנה Compak K3 Elite עם מחלק המנות ב-1600 ש"ח בנוסף לכך קיבלתי עוד קילו פולי קפה מתנה לבחירתי וכמוכן ההתאמה המלאה למכונה האספרסו של הורי שהבאתי איתי אל החנות!

תודה רבה לכולם על ההמלצות והעזרה!
ההורים שלי מרוצים מאוד והיה ניתן לראות את החיוך מאוזן לאוזן שלהם כבר בכוסות הקפה הראשונות שלהם
(נתראה בהמשך כשהגאג'ה קלאסיק תתפרק
ידית מחלק המנות נמצאת בצד שמאל?! או שזו תמונה הפוכה? 
פעם ראשונה שאני רואה Compak K3 Elite עם מחלק מנות מפלסטיק שחור.
האם פתחת אותה ״מהנילונים״?
פעם ראשונה שאני רואה Compak K3 Elite עם מחלק מנות מפלסטיק שחור.
האם פתחת אותה ״מהנילונים״?
"Cigars change thoughts into dreams."
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
קודם כל תתחדשו ותהנו, יופי של מטחנה. גם אני הייתי מחליף להופר קטן יותר ( ויש כזה ל-k3) מאחר והפולים בהופר מאבדים מהר מאוד את הטריות שלהם עדיף לא לשים כמות פולים גדולה יותר ממה שצריך להכנה ובשימוש ביתי של 2-3 כוסות ברצף אין צורך בכזה הופר גדול.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה לא הופר ענק - זה ההופר הבינוני של קומפק. ב K6 באמת יש גדול.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
יופי של בחירה, במחיר טוב ואני שמח שקיבלת שירות כה מוצלח. קח בחשבון שמטחנה יש לכוון מדי פעם בהתאם לקפה (טריות, לחות וכו'), כך שהכיוון הראשוני הוא טוב אך סביר שתוך מספר ימים תראה שבאותם תנאי טחינה החליטה "מתנהגת" אחרת ויש לבצע כיוונון עדין למטחנה.
לגבי הגאגיה, למה לחכות הרבה, לקראת שנה הבאה (חגיגות ה- 41) נסה אולי לחבל בה....
כך שתראה שוב את החיוך שלהם אחרי שתקנו להם מכונה טובה יותר ליום הנישואין הבא...
נ.ב. הכיף הגדול בשדרוגים כאלו הוא שכל המשפחה נהנית.
לגבי הגאגיה, למה לחכות הרבה, לקראת שנה הבאה (חגיגות ה- 41) נסה אולי לחבל בה....
נ.ב. הכיף הגדול בשדרוגים כאלו הוא שכל המשפחה נהנית.