יס תוכנית להקלטה כסדרה.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
גם אני נתקלתי בזה אתמול בדיוק. לדעתי מדובר סתם בטעות אנוש. ברוב המקרים ההזנה של לוח המשדרים נעשית ידנית ובאותה נקודה מסמנים האם התכנית היא חלק מסדרה או לא. כנראה שפה שכחו וחבל.
חחח כןeyalron כתב:גם אני נתקלתי בזה אתמול בדיוק. לדעתי מדובר סתם בטעות אנוש. ברוב המקרים ההזנה של לוח המשדרים נעשית ידנית ובאותה נקודה מסמנים האם התכנית היא חלק מסדרה או לא. כנראה שפה שכחו וחבל....
אולי מישהו מ- yes יראה את האשכול הזה ויתקן...חח
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תשובת יס בפייסבוק : " לוחות השידורים בערוצים חיצוניים נמסרים לחברתנו מאת ספק הערוץ ולכן קיימים ערוצים אשר המידע שנמסר לחברתנו בנוגע אליהם רלוונטי לימים אחדים קדימה בלבד. בהתאם לזאת, ישנם ערוצים בהם לא ניתן להזמין תכנית להקלטה כסדרה, היות וההקלטה מתבצעתronsvis כתב:חחח כןeyalron כתב:גם אני נתקלתי בזה אתמול בדיוק. לדעתי מדובר סתם בטעות אנוש. ברוב המקרים ההזנה של לוח המשדרים נעשית ידנית ובאותה נקודה מסמנים האם התכנית היא חלק מסדרה או לא. כנראה שפה שכחו וחבל....
אולי מישהו מ- yes יראה את האשכול הזה ויתקן...חח...
בהסתמך על לוחות השידורים בבאנר המידע בממיר, כלומר, על-פי לוחות זמנים קבועים מראש."
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

יפה שהתייחסו, רק זה לא מסביר למה את כל העונות עד עכשיו (10 ) לא היתה בעיה להקליט כסדרה ואילו את עונה 11 לא ניתןuh99 כתב: תשובת יס בפייסבוק : " לוחות השידורים בערוצים חיצוניים נמסרים לחברתנו מאת ספק הערוץ ולכן קיימים ערוצים אשר המידע שנמסר לחברתנו בנוגע אליהם רלוונטי לימים אחדים קדימה בלבד. בהתאם לזאת, ישנם ערוצים בהם לא ניתן להזמין תכנית להקלטה כסדרה, היות וההקלטה מתבצעת
בהסתמך על לוחות השידורים בבאנר המידע בממיר, כלומר, על-פי לוחות זמנים קבועים מראש."...
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מה הבעיה שהממיר יבצע הקלטה כסדרה וימתין בבטחה באם הפרק מתעכב(אני מניח שאין זמן גדול שהרי אין אינטרס לחברה מסוימת לערוץ מסויים להריץ פרקים של עונה מסויימת בדיליי כ"כ גדול) הממיר יכול להיות חכם ולהקליט ולהמתין עד שפרק חדש יופיע במערכת ולהקליטו אז,לא חושבים כך?
- ArielAberjil
- חבר ותיק

מדברים על יס.
הם לא נתנו תשובה מספיק טובה..uh99 כתב:תשובת יס בפייסבוק : " לוחות השידורים בערוצים חיצוניים נמסרים לחברתנו מאת ספק הערוץ ולכן קיימים ערוצים אשר המידע שנמסר לחברתנו בנוגע אליהם רלוונטי לימים אחדים קדימה בלבד. בהתאם לזאת, ישנם ערוצים בהם לא ניתן להזמין תכנית להקלטה כסדרה, היות וההקלטה מתבצעתronsvis כתב:חחח כןeyalron כתב:גם אני נתקלתי בזה אתמול בדיוק. לדעתי מדובר סתם בטעות אנוש. ברוב המקרים ההזנה של לוח המשדרים נעשית ידנית ובאותה נקודה מסמנים האם התכנית היא חלק מסדרה או לא. כנראה שפה שכחו וחבל....
אולי מישהו מ- yes יראה את האשכול הזה ויתקן...חח...
בהסתמך על לוחות השידורים בבאנר המידע בממיר, כלומר, על-פי לוחות זמנים קבועים מראש."...
כי בהוט אני ראיתי שזה אפשרי להקליט כסדרה את התוכנית...
מה שונה מהם? שבהוט לא שונה?
- ArielAberjil
- חבר ותיק

נסה להגיב בפייסבוק כי פה לא נראה שהנציגים מגיבים כבעבר.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

אכן עודכן כסדרה. תודה על העדכון
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

משעשע. אני מעדיף כפול מאשר כלום 
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
איזה ערוץ הוא מקליט כפולronsvis כתב:משום מה זה מקליט לי פעמיים את אותם הפרקים..
גם את השידור הראשון וגם את השידור החוזר חחחח.......