התייעצות לגבי מגבר חדש + 2 רמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ofekm1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
קודם כל אציין שאיני מבין גדול בתחום ויכול להיות שמה שאני מבקש בכלל לא יכול לעבוד - אם כך, סליחתכם מראש.
בכל מקרה, אני מחפש לקנות מגבר 5.1 שישרת אותי בשנה - שנתיים הקרובות לשמיעת מוזיקה בחדר ואחרכך יועבר לסלון בתור רסיבר לק"ב. אני מתכנן לחבר לו בהתחלה רק שני רמקולים בחדר, ולהוסיף בהמשך.
גודל החדר הוא 3X2.5. האם זה נכון לעשות את מה שאני רוצה או שעדיף לקנות מגבר 2.1 ואז כבר להחליף או לקנות אחד אחר לק"ב? איזה רמקולים מומלצים לחדר בגודל כזה? (רצפתי, מדף) והאם יהיה ניתן להשתמש באותם הרמקולים גם לק"ב? מבחינת תקציב אם יהיה אפשר להסתפק ב3.5 מצוין אם לא ניתן למתוח.

תודה מראש, אופק

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

אתה קודם כל צריך להבין שרסיבר ק"ב הוא פשרה בכל הקשור לסטריאו יחסית למגבר יעודי באותו מחיר. אם המוזיקה חשובה לך אז תבדוק מגברים של קימברידג אודיו ביחד עם רמקולים וורפדיל (10.2) או מוניטור אודיו bronze. אם אתה בכל זאת מעדיף רסיבר ק"ב אז לדעתי הכיוון שלך צריך להיות ימאהה (פעם אחרונה שבדקתי הרסיברים שלהם ברמת הכניסה היו יותר טובים בסטריאו מהמתחרים) ביחד עם הרמקולים שציינתי.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”