השוואה בין פלזמות
למעשה העיקר הוא התקציב
למעשה העיקר הוא התקציב (סביב 10,000).
אני גם לא ממש לחוץ על HD.
1. המלצות ?
2. חנויות טובות ?
אני גם לא ממש לחוץ על HD.
1. המלצות ?
2. חנויות טובות ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
איפה "נתקלת", בזאפ?
ממש לא דוגמאות טובות - שלוש מהמסכים הללו הם בעצם מדבקות שאי אפשר לדעת מה יש בפנים (סביר להניח שכולן מבוססות על פאנלים זולים של LG). הטושיבה היא השונה בחבורה...
ממליץ בחום לקרוא בפורום ואח"כ לפנות לחנויות ק"ב (לא חנויות חשמל) להצעות, תקבל מחירים טובים, אבל על מוצרים הרבה יותר מוצלחים...
ממש לא דוגמאות טובות - שלוש מהמסכים הללו הם בעצם מדבקות שאי אפשר לדעת מה יש בפנים (סביר להניח שכולן מבוססות על פאנלים זולים של LG). הטושיבה היא השונה בחבורה...
ממליץ בחום לקרוא בפורום ואח"כ לפנות לחנויות ק"ב (לא חנויות חשמל) להצעות, תקבל מחירים טובים, אבל על מוצרים הרבה יותר מוצלחים...
השאלה היא אם אני יכול להשיג פלזמות "מוצלחות" בעד 10,000 ש' ?oferlaor כתב:איפה "נתקלת", בזאפ?
ממליץ בחום לקרוא בפורום ואח"כ לפנות לחנויות ק"ב (לא חנויות חשמל) להצעות, תקבל מחירים טובים, אבל על מוצרים הרבה יותר מוצלחים......
יש לך הצעה ?
דרך אגב, איזה חנויות ק"ב טובות אתה מכיר בתל אביב ?
ולשאלתך - "ניתקלתי" בחנות HOLYWOOD בהרצליה פיתוח.oferlaor כתב:איפה "נתקלת", בזאפ?
ממליץ בחום לקרוא בפורום ואח"כ לפנות לחנויות ק"ב (לא חנויות חשמל) להצעות, תקבל מחירים טובים, אבל על מוצרים הרבה יותר מוצלחים......
Toshiba WP56 - מחיר 9500ש'lironk כתב:כל הפלזמות המוצלחות בטווח המחירים שלך נמכרות בפחות מ 10000 שח , ה PW8 , WP56 וה PX4 של LG ....
Panasonic PW8 - מחיר 9990ש'
LG PX4 - מחיר 9750ש'
מי עדיף מביניהם, או במילים אחרות: מה היתרונות והחסרונות שלהם בהשוואה אחד עם השני ?
יש לי מכר שמאד מאד מרוצה מהמרנץ שהזכרת, אז הייתי מציע לך לבדוק גם אותה.abc כתב:אני מחפש פלזמה בסביבות 10,000 ש'.
נתקלתי ב-4 סוגים:
1. מרנץ PDP42HD
2. גרונדינג 4220
3. גרונדינג 420
4. טושיבה WP56
מה דעתכם ?
איזו עדיפה / נחותה ?
אני בעיקר רואה טלווזיה ולפעמים סדרות ב-AVI
תודה...