יש לי רסיבר של דנון, שתומך ב DTS (כולל DTS HD),
יש לי כרטיס מסך של AMD HD6450, לפי מה שהבנתי גם הוא תומך ב DTS HD (הסאונד עובד בכבל HDMI של הכרטיס),
ובכל זאת,
כשאני מריץ סרטים ב XBMC, בכל סאונד אחר הכל עובד חלק,
ברגע שאני בחור סאונד DTS רגיל או HD (כמובן אם הסרט מאפשר),
התמונה מקרטעת והסרט לא רץ.
מה עשיתי/חיברתי/הגדרתי לא נכון?
תודה
XBMC: סרט מקרטע ב DTS
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
קודם כל, ודא שהורדת והתקנת דרייבר מלא לכרטיס המסך מהאתר של AMD (ולא מעדכון אוטומטי של Windows).
מה שעוד יכול להיות זה שהרסיבר "יורש" את היכולות של הטלוויזיה ומציג אותן לכרטיס המסך במקום להציג את היכולות המלאות שלו.
כדי להימנע מזה, תוודא שברסיבר עצמו ה-passthrough (או TV+AMP) של ה-HDMI כבוי.
כמו כן, נסה לשחק עם הפרמטרים בתחתית החלון של מערכת-הגדרות-מערכת-פלט אודיו (wasapi / direct sound) ב-XBMC. ייתכן שהם גם הסיבה לבעייה.
מה שעוד יכול להיות זה שהרסיבר "יורש" את היכולות של הטלוויזיה ומציג אותן לכרטיס המסך במקום להציג את היכולות המלאות שלו.
כדי להימנע מזה, תוודא שברסיבר עצמו ה-passthrough (או TV+AMP) של ה-HDMI כבוי.
כמו כן, נסה לשחק עם הפרמטרים בתחתית החלון של מערכת-הגדרות-מערכת-פלט אודיו (wasapi / direct sound) ב-XBMC. ייתכן שהם גם הסיבה לבעייה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 243
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
א. דנון + xbmc שווה מתכון לבעיות. חוויתי המון בעיות בסאונד דרך HDMI ולאחר שבועות של התייעצויות בפורומים עם אנשי openelec ו xbmc הבנתי שלדנון יש מנגנון ייחודי ל EDID וזה עושה סמטוכה רצינית עם ה HDMI (בעיות בסאונד ולפעמים בלי סאונד בכלל).
האם הרסיבר שלך יודע לפענח את הפורמטים האלו? תנסה בתפריט אודיו להוריד את האופציה של פענוח dts ודולבי HD. תבדוק אם זה נותן תוצאה יותר טובה מבחינת חלקות הניגון.
זו בעיה ידועה שלדנון יש בעיות סאונד עם מאיצי אינטל ו AMD ול XBMC יש בעיות עם AMD אז ככה שהבעיה יכולה לבוא מכיוון אחד או משניהם ביחד.
האם הרסיבר שלך יודע לפענח את הפורמטים האלו? תנסה בתפריט אודיו להוריד את האופציה של פענוח dts ודולבי HD. תבדוק אם זה נותן תוצאה יותר טובה מבחינת חלקות הניגון.
זו בעיה ידועה שלדנון יש בעיות סאונד עם מאיצי אינטל ו AMD ול XBMC יש בעיות עם AMD אז ככה שהבעיה יכולה לבוא מכיוון אחד או משניהם ביחד.