בעיה באייפון 4 - Unable To Restore 2006
שלום
האייפון לא פרוץ , פתאום הלחצן של HOME לא הגיב , נעשה Restart לאייפון ומאז אני מקבל
את המסך "Connect To Itunes"
האייפון דולק רק אם מחובר למחשב , אם מנתקים את הכבל הוא נכבה.
חיברתי לאייטיונז , זיהה אותו ודרש ממני restore -בסוף התהליך , קיבלתי את השגיאה הבאה :
- Unable To Restore 2006
ניסיתי שוב ושוב , אך ללא תועלת.
עדיין תקוע על מסך Connect to Itunes
הכנסתי למצב DFU , לא עזר.
מה עושים???
האייפון לא פרוץ , פתאום הלחצן של HOME לא הגיב , נעשה Restart לאייפון ומאז אני מקבל
את המסך "Connect To Itunes"
האייפון דולק רק אם מחובר למחשב , אם מנתקים את הכבל הוא נכבה.
חיברתי לאייטיונז , זיהה אותו ודרש ממני restore -בסוף התהליך , קיבלתי את השגיאה הבאה :
- Unable To Restore 2006
ניסיתי שוב ושוב , אך ללא תועלת.
עדיין תקוע על מסך Connect to Itunes
הכנסתי למצב DFU , לא עזר.
מה עושים???
תוריד את זה מכאן: http://thefirmwareumbrella.blogspot.co.il/ (בצד ימין תבחר את מערכת ההפעלה המתאימה לך)
תפעיל אותה וחבר את האייפון למחשב. אני לא זוכר בדיוק איך זה נקרא אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי יש שם פונקציה של Exit recovery (או משהן בסגנון)
ראיתי שכתבת שניסית DFU, רק לוודא שאכן עשית נכון כי לפעמים זה מבלבל
לחיצה ארוכה על שני המקשים בית + כיבוי כשהמכשיר מחובר למחשב,
כשהמסך כבה לשחרר את מקש הכיבוי ולהמתין כ-8 שניות (אם הרמקולים של המחשב דולקים אתה אמור לשמוע את הצליל של זיהוי חומרה חדשה ב- WIN)
ורק אז לשחרר גם את מקש הבית. האייטונס אמור לזהות את המכשיר במצב Recovery ואז תעשה שוב שחזור
מחזיק אצבעות שזה יעזור!
תפעיל אותה וחבר את האייפון למחשב. אני לא זוכר בדיוק איך זה נקרא אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי יש שם פונקציה של Exit recovery (או משהן בסגנון)
ראיתי שכתבת שניסית DFU, רק לוודא שאכן עשית נכון כי לפעמים זה מבלבל
לחיצה ארוכה על שני המקשים בית + כיבוי כשהמכשיר מחובר למחשב,
כשהמסך כבה לשחרר את מקש הכיבוי ולהמתין כ-8 שניות (אם הרמקולים של המחשב דולקים אתה אמור לשמוע את הצליל של זיהוי חומרה חדשה ב- WIN)
ורק אז לשחרר גם את מקש הבית. האייטונס אמור לזהות את המכשיר במצב Recovery ואז תעשה שוב שחזור
מחזיק אצבעות שזה יעזור!