סטרימר עד 1000 שח - התלבטות בין שני דגמים
שלום לכולם
אני מחפש סטרימר עם דרישות בסיסיות ביותר -
לצפות באיכות 1080p וMKV של תלת מימד (SBS) - דרך דיסק קשיח נייד
לצפות באתרי צפיה ישירה כמו tv project
הזרמה של קבצים באיכות 720/1080p, דרך רשת אלחוטית בקצב סביר
כמובן תמיכה בכתוביות עברית
הכי הכי חשוב - שיהיה פשוט להגדרה והפעלה
אני מתלבט בין dune102 שיעלה 800 שח (560 שח דרך איביי, לא ברור לי אם יהיו מיסים על סכום כזה)
לבין xtreamer prodigy black - שעולה כבר 1000 שח בארץ, אבל כולל פיצ'ר נחמד של קליטת עידן פלוס
האם לדעתכם ניתן להסתפק ב102 לצרכים שלי?
תודה
ליאור
אני מחפש סטרימר עם דרישות בסיסיות ביותר -
לצפות באיכות 1080p וMKV של תלת מימד (SBS) - דרך דיסק קשיח נייד
לצפות באתרי צפיה ישירה כמו tv project
הזרמה של קבצים באיכות 720/1080p, דרך רשת אלחוטית בקצב סביר
כמובן תמיכה בכתוביות עברית
הכי הכי חשוב - שיהיה פשוט להגדרה והפעלה
אני מתלבט בין dune102 שיעלה 800 שח (560 שח דרך איביי, לא ברור לי אם יהיו מיסים על סכום כזה)
לבין xtreamer prodigy black - שעולה כבר 1000 שח בארץ, אבל כולל פיצ'ר נחמד של קליטת עידן פלוס
האם לדעתכם ניתן להסתפק ב102 לצרכים שלי?
תודה
ליאור
על PRODIGY קשה לי להמליץ לך .
ל- DUNE יש מכשירים טובים וגב טוב (בטח בהשוואה ל-XTREAMER) אך איני מכיר את הדגם הספציפי הזה.
הייתי מציע לך לחכות עוד יום יומיים ולא לעשות טעות ולקנות משהו שאח"כ תצטער עליו.
חכה לעוד תגובות , החבר'ה כאן עוזרים מכל הלב .
ל- DUNE יש מכשירים טובים וגב טוב (בטח בהשוואה ל-XTREAMER) אך איני מכיר את הדגם הספציפי הזה.
הייתי מציע לך לחכות עוד יום יומיים ולא לעשות טעות ולקנות משהו שאח"כ תצטער עליו.
חכה לעוד תגובות , החבר'ה כאן עוזרים מכל הלב .
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
היה לי את הדגם של ה-PRODIGY שאתה מתעניין בו ומאוד התאכזבתי. לי באופן אישי, היה קשה להסתדר איתו . במיוחד עם כל ההגדרות למינהן.
עברתי ל-DUNE. (הדגם לא משנה כרגע) ונהנה מכל רגע ! חברה שמוציאה לשוק מכשירים אמינים וידודיתיים למשתמש .
בהצלחה.
עברתי ל-DUNE. (הדגם לא משנה כרגע) ונהנה מכל רגע ! חברה שמוציאה לשוק מכשירים אמינים וידודיתיים למשתמש .
בהצלחה.
יגביי ה- PRODIGY אתה צודק בהתחלה הוא *** של דבר סליחה על הביטוי , נקרא לזה ככה שמים "רום" של סטרימר אחר הוא עובד מצויין ואם אתה דובר רוסית יש לו יותר פונקציות למשל כמו Glavnoe-TV שזה מין תוכנה כזאת עם הרבה אתרים לצפייה ישירה וגם IPTV מובנה.avve1959 כתב:היה לי את הדגם של ה-PRODIGY שאתה מתעניין בו ומאוד התאכזבתי. לי באופן אישי, היה קשה להסתדר איתו . במיוחד עם כל ההגדרות למינהן.
בהצלחה....
יש גם את ה-MOServices .
עם פרודיגי צריך הרבה זיונ** שכל אבל אחריי זאת שווה את המעמץ