עניין הוידאו ב- arcam avr 360

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
stive פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1509
נתן תודות: 181 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

עומד לרכוש רסיבר לקולנוע ביתי.
בבדיקות האזנה שעשיתי ברמת המחיר הבינונית+ אהבתי את המרנץ יוצר מאחרים ששמעתי, חשבתי ללכת על ה- 5007 שלהם.
לאחרונה קבלתי הצעה אטרקטיבית יחסית למחיר השוק ל- arcam avr 360.
זה עדיין בכ- 40 אחוז גבוה יותר ממחיר המרנץ שהוצע לי.
שמעתי דברים טובים על ה- arcam.
יש לי שתי בעיות/דילמות בנוגע אליו.
1. יש בעיה למצוא מקום בו ניתן להשוות בין שניהם, אחד מול השני, וההשוואה היחידה שאני יכול לעשות היא כל אחד מהם בנפרד.(וגם אם אביא את הרמקולים שלי לטסט זה עדיין עשוי להיות לא מספק, אלא אם ההבדל הוא ממש גדול לטובת אחד מהם).
2. מביקורת שקראתי לגב ה- 360, משבחים את עניין האודיו שלו, אך יש ביקורת משמעותית לעניין הוידאו.
the Arcam AVR360’s video processing was disappointing
כאן יש את הכתבה המלאה.

http://www.hometheater.com/content/arca ... s-measures

כמי שהתנסה יותר באודיו ופחות ברסיבר קולנוע ביתי אני שואל מה בדיוק אני אמור לקבל בוידאו מהרסיבר חוץ אולי מעניין ה- upscaling , שגם לגביו לא ברור לי עד כמה הוא שימושי וחשוב.
נערך לאחרונה על ידי stive ב 19/08/2013 23:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

בגדול יש שתי פעולות עיקריות שרסיברים עושים עם וידיאו:
1. UPSCALING - שינוי הרזולוציה של הוידיאו. מסכים איתך שזה לא כזה חשוב בימנו, המסכים עושים את זה לא רע.
2. UPCONVERT - המרת פורמט החיבור (למשל, COMPOSITE ל-HDMI). פה העיבוד יכול להיות בעייתי יותר, אולם בימנו, כשכל המקורות הם HDMI והחיבור החוצה למסך הוא גם HDMI, גם זה לא ממש חשוב.,

יכולות להיות פעולות נוספות כמו בעיבוד תמונה כמו הורדת ארטיפאקטים, סינון רעשים וכו', אבל לא בטוח כמה יש את זה במעבד של הארקאם.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

מה לגבי להשוות את הארקאם הנ"ל למרנץ המקביל לו מבחינת מחיר, קרי ה-7007 (ה-7008 כבר יצא בחו"ל אז אפשר לקבל גם אותו במחיר טוב...)?

stive פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

MartinHSabag כתב:ב
2. UPCONVERT - המרת פורמט החיבור (למשל, COMPOSITE ל-HDMI). פה העיבוד יכול להיות בעייתי יותר, אולם בימנו, כשכל המקורות הם HDMI והחיבור החוצה למסך הוא גם HDMI, גם זה לא ממש חשוב.,

אולי יכול לשחק תפקיד כאשר יש יציאת hdmi אחת (כמו בשני הרסיברים שציינתי) ובמקרה שלי אני צריך יציאה לשני 'מסכים" פלזמה ומקרן.

אז לדעתך הסאונד הוא מוביל כאן בהחלטה?

קראתי גם בפורומים שבמרנץ יש מה שנקרא eq Audyssey מה שכנראה אין ב- arcam. אני מבין שזו איזו מערכת שעושה אופטימיזיציה של חלוקת הסאונד בקולנוע?

איך הייתם מציעים לי לקבל החלטה בין השניים?
...

stive פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

epony כתב:מה לגבי להשוות את הארקאם הנ"ל למרנץ המקביל לו מבחינת מחיר, קרי ה-7007 (ה-7008 כבר יצא בחו"ל אז אפשר לקבל גם אותו במחיר טוב...)?
...
לא בדקתי, אבל נראה לי שהרסיברים שציינת יקרים יחסית
ה- 360 מוצע במחיר נמוך יותר כנראה כי הוא עומד להיות מוחלף בדגמים חדשים.
כנ"ל ה- 5007.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”