אשמח לקבל המלצה למקרן לפי תנאי ההתקנה הבאים:
-
daniel_123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- שם מלא: daniel_123
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברי פורים מקצועיים שלום,
אבקש להעזר בחברי הפורום לצמצום הבחירה במקרן לצרכי טלויזיה (National Geographic ) וקולנוע ביתי (סרט בשבועיים) שיותקן בסלון הבית בנוסף לטלויזיה קטנה.
המקרן יותקן על הקיר בגובה של כ- 2.5 מטר, במרחק של כ- 5.5 מטר ממשטח ההקרנה -נטו (בהתחלה קיר לבן חלק, בהמשך, אולי מסך נגלל). אני מבין שזה דורש throw 1:2.75?
מרחק הצפייה כ- 3.5 - 4 מטר (מה שאומר מסך של כ- 90 אינץ?)
גובה התקרה בחדר - 6 מטר, מה שמאפשר לי משחק עם גובה ההקרנה (יש המלצות לגבי מיקום התמונה המוקרנת ביחס לרצפה?) וגודל התמונה לגובה ולרוחב.
תקציב - אזור ה- 1000$ בחו"ל.
חשוב לי שתהיה אחריות בינלאומית שתקפה בישראל.
המלצות ומחשבות יתקבלו בתודה מראש, כמו גם כתובות מומלצות לקנייה באירופה ובארה"ב
תודה,
דניאל
אבקש להעזר בחברי הפורום לצמצום הבחירה במקרן לצרכי טלויזיה (National Geographic ) וקולנוע ביתי (סרט בשבועיים) שיותקן בסלון הבית בנוסף לטלויזיה קטנה.
המקרן יותקן על הקיר בגובה של כ- 2.5 מטר, במרחק של כ- 5.5 מטר ממשטח ההקרנה -נטו (בהתחלה קיר לבן חלק, בהמשך, אולי מסך נגלל). אני מבין שזה דורש throw 1:2.75?
מרחק הצפייה כ- 3.5 - 4 מטר (מה שאומר מסך של כ- 90 אינץ?)
גובה התקרה בחדר - 6 מטר, מה שמאפשר לי משחק עם גובה ההקרנה (יש המלצות לגבי מיקום התמונה המוקרנת ביחס לרצפה?) וגודל התמונה לגובה ולרוחב.
תקציב - אזור ה- 1000$ בחו"ל.
חשוב לי שתהיה אחריות בינלאומית שתקפה בישראל.
המלצות ומחשבות יתקבלו בתודה מראש, כמו גם כתובות מומלצות לקנייה באירופה ובארה"ב
תודה,
דניאל
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
נתחיל מהסוף. לאף מקרן שתקנה בחו"ל לא תהיה אחריות תקפה בישראל. לגבי מיקום המקרן וגודל התמונה המתאים למרחק הישיבה שלך. אתה צריך תמונה בגודל של 100-120 אינטש. מכיוון שהמקרן שלך ימוקם יחסית רחוק אתה צריך מקרן עם אופטיקה מתקדמת. רוב המקרנים ממרחק של 5.5 מטר יתנו לך תמונה גדולה מאוד. האפסון EH-TW6100 לדוגמא, יקרין תמונה של 115 אינטש. בחול המקרן עולה כ-1600$. בארץ ניתן להערכתי להשיג בסביבות 10,000ש"ח. לא חושב שקיים מקרן ב-1000$ שיתאים לתנאים שציינת.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
דניאל בוקר טוב,
מה שרשם לך topprojector מדויק לחלוטין.
אם תלת מימד לא מעניין אותך גם אפסון 8345 יעשה את העבודה (כ-1100 דולר, קצת מעל 7,000 ש"ח ביבוש אישי חוקי עד הבית).
יש גם את ה-8350 ביד 2 באתר אך המחיר המבוקש פשוט לא הגיוני (אם במקרה מוכן למכור בעד 4,000 ש"ח אז זה עסקה טובה).
מה שרשם לך topprojector מדויק לחלוטין.
אם תלת מימד לא מעניין אותך גם אפסון 8345 יעשה את העבודה (כ-1100 דולר, קצת מעל 7,000 ש"ח ביבוש אישי חוקי עד הבית).
יש גם את ה-8350 ביד 2 באתר אך המחיר המבוקש פשוט לא הגיוני (אם במקרה מוכן למכור בעד 4,000 ש"ח אז זה עסקה טובה).
-
daniel_123
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התשובות המועילות. אמשיך לחפש בהתאם לתשובותיכם ואאעדכן.
לעונה שאמר שאני לא בכיוון - תודה על הקדשת הזמן - תוכל לכוון אותי ולחלוק את נסיונך? באתי לשפר את הבנתי
לעונה שאמר שאני לא בכיוון - תודה על הקדשת הזמן - תוכל לכוון אותי ולחלוק את נסיונך? באתי לשפר את הבנתי
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
הבעיה היא מרחק התקנת המקרן שלך.אם תקריב אותו לאיזור ה3.5/4 מטר אז כבר יש לך כמה מקרנים במחיר שציינתה
-
daniel_123
-
- חבר שרק התחיל

תודה, אבדוק מה אני יכול לעשות. באיזו חנות ניתן למצוא את האפסון ב- 1600$?
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
ב BH יש את הדגם האמריקאי שמקביל ל TW6100 . הדגם נקרא EPSON 3020UB . הבעיה שהם לא שולחים מקרני אפסון לישראל ואתה צריך תחנת מעבר בארה"ב שמשם ישלחו לארץ. עם מיסים ומשלוח יעלה לך כ 9200 ₪, כאמור בלי אחריות בישראל. לטעמי עדיף לך לרכוש בארץ, אם אתה מצליח להשיג מחיר של כ 10,000 ₪. במחיר הזה אתה מקבל שקט נפשי ושנתיים אחריות למקרן ו-3 שנים לנורה ע"י היבואן הרישמי.
-
daniel_123
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה