המלצה לטלוויזית LED 55 תקציב 12K
היי חברים,
אני מחפש המלצה לקראת מעבר לדירה חדשה, מרחק צפיה 3.5 מטר
האם יתאים מסך 55 למרחק כזה?
מעוניין במסך LED עם תקציב 12K בעיקר לצפיה בתכני HD וסוני 3, לא הולך להתחבר לכבלים בקרוב אז אולי ללכת על סמארט טיוי עם עידן+?
תודה לעוזרים
אני מחפש המלצה לקראת מעבר לדירה חדשה, מרחק צפיה 3.5 מטר
האם יתאים מסך 55 למרחק כזה?
מעוניין במסך LED עם תקציב 12K בעיקר לצפיה בתכני HD וסוני 3, לא הולך להתחבר לכבלים בקרוב אז אולי ללכת על סמארט טיוי עם עידן+?
תודה לעוזרים
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
פיליפס 7008/7108. במידה ואין לך עניין בסטרימר פנימי (כי אין תמיכה בכתוביות בעברית) ובסמארט טי וי (כי הוא לא משהו). חוץ מזה, הפאנל הוא דומה עד זהה ל LA740 ועיבוד התמונה טוב יותר לטעמי + יש אמבילייט. אה, וגם ה 3D יותר טוב מ LG (אבל לא בהרבה). יש ביקורות מאוד מחמיאות עליה ובעיקר על "אחותה" הזולה יותר - 6008 שהן חולקות פאנל, ככל הנראה (במקרה ה"גרוע" ויש להן פאנלים שונים ל 7008 יש פאנל טוב יותר).
כמו שאתה מבין, זה מה שיש לי וגם מרחק הצפייה דומה. המרחק מתאים ואפילו 60" יכול להכנס בכיף. יש לטלויזיה ממיר עידן+ באיכות טובה אבל גם של LG טוב מאוד.
כמו שאתה מבין, זה מה שיש לי וגם מרחק הצפייה דומה. המרחק מתאים ואפילו 60" יכול להכנס בכיף. יש לטלויזיה ממיר עידן+ באיכות טובה אבל גם של LG טוב מאוד.
- אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 348
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
הפיליפס 6008 דקה יותר מה-lg, כפי שצוין לא תומכת בכתוביות בעברית וגם לא dts יחד עם זאת איכות צפיה ללא פשרות ניתן בסכום הזה להוסיף מעט וללכת על 6008 בגודל 60, לדעתי הפילפס לוקחת את כל המסכים באיכות התמונה ,
ובעיצוב, המסך מגיע עם ממשק בעברית לאחר עידכון טכנאי אלקטרה, עוד הבדל שנתיים אחריות בעוד שב-lg נותנים 3 .
ובעיצוב, המסך מגיע עם ממשק בעברית לאחר עידכון טכנאי אלקטרה, עוד הבדל שנתיים אחריות בעוד שב-lg נותנים 3 .
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אצלי ב 7108 יש DTS אבל זה לא כזה שימושי כי גם ככה אין כתוביות בעברית...אריהט כתב:הבנתי שרק בסדרה היותר גבוהה שמתחילה מ 7 אני יכול להגיד לך ש ב6008 אין ....
יש ב 7008/7108 עיבוד טוב יותר ב 3D ואולי גם ב 2D (זה לא כתוב במפרט אבל נראה שיש הבדל גם על פי מעט מבקרים שבדקו את שני הדגמים), אפשרויות כיול מתקדמות יותר (ISF) שעשיתי בהם שימוש כדי לקבל צבע מדוייק יותר לטעמי שאין ב 6008 ואמבילייט 3 צדדים (גם למעלה) כב 6008 הוא רק בצדדים.
הנציג של היבואן אלקטרה טען בפני שלמייטב ידיעתו הפאנל של הטלויזיות שונה (לדוגמא, ב 6008 יש גם דגם 60" שאין ב 7008) אבל אני לא באמת בטוח שזה נכון...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

המסך הזה הוא ברמה דומה לזה של פיליפס 6008 כולל עיבוד התמונה. גם אצלו אין עברית בכתוביות סטרימר למיטב ידיעתי. והסמארט של סוני גרוע כמו זה של פיליפס ואולי אפילו יותר. אגב יש W805 ו W807 לא הבנתי מה ההדל ביניהם חוץ מהצבע.Nissan1 כתב:בתקציב הזה הW8 של סוני הוא המסך הטוב ביותר שתוכל לקבל
יש לו סטרימר מובנה ועידן + הוא סמרט מלא
וכולל גם NFC...
הנה ביקורות על שני הדגמים בגודל 42" באותו אתר, whathifi:
http://www.whathifi.com/review/sony-kdl-42w805
http://www.whathifi.com/review/philips-42pfl6008
7008 של פיליפס טובה משתיהן לפחות בקצת. ספציפית בעיבוד של שחורים זה בטוח וגם ה micro dimming ב 7008 טוב יותר.
אני חוזר על ההמלצה שלי: עד 12K הייתי הולך על 7008 של פיליפס אם אין חשיבות לסמארט או על LA740 של LG אם סמארט וסטרימר פנימי חשובים.
לסוני יש תמונה טובה יותר וטבעית יותר מהפיליפסfreedom_il כתב:המסך הזה הוא ברמה דומה לזה של פיליפס 6008 כולל עיבוד התמונה. גם אצלו אין עברית בכתוביות סטרימר למיטב ידיעתי. והסמארט של סוני גרוע כמו זה של פיליפס ואולי אפילו יותר. אגב יש W805 ו W807 לא הבנתי מה ההדל ביניהם חוץ מהצבע.Nissan1 כתב:בתקציב הזה הW8 של סוני הוא המסך הטוב ביותר שתוכל לקבל
יש לו סטרימר מובנה ועידן + הוא סמרט מלא
וכולל גם NFC...
הנה ביקורות על שני הדגמים בגודל 42" באותו אתר, whathifi:
http://www.whathifi.com/review/sony-kdl-42w805
http://www.whathifi.com/review/philips-42pfl6008
7008 של פיליפס טובה משתיהן לפחות בקצת. ספציפית בעיבוד של שחורים זה בטוח וגם ה micro dimming ב 7008 טוב יותר.
אני חוזר על ההמלצה שלי: עד 12K הייתי הולך על 7008 של פיליפס אם אין חשיבות לסמארט או על LA740 של LG אם סמארט וסטרימר פנימי חשובים....
יש לה סטרימר מובנה כולל עברית
מעבד התמונה הוא כמו זה שנמצא בספינת הדגל שלהם ה W9
הסמרט של סוני מצויין ואם יש לך טלפון אנדרויד
אז יש לך שיקוף מסך מלא בינו לטלוזיה וזה טוב יותר מכל סמרט מובנה
הסוני טובה יותר מהפיליפס
- freedom_il
-
- חבר ותיק

לא ידעתי את זה שיש תמיכה לכתוביות בעברית בסוני. מגניב. זו נקודה למחשבה.Nissan1 כתב: לסוני יש תמונה טובה יותר וטבעית יותר מהפיליפס
יש לה סטרימר מובנה כולל עברית
מעבד התמונה הוא כמו זה שנמצא בספינת הדגל שלהם ה W9
הסמרט של סוני מצויין ואם יש לך טלפון אנדרויד
אז יש לך שיקוף מסך מלא בינו לטלוזיה וזה טוב יותר מכל סמרט מובנה
הסוני טובה יותר מהפיליפס...
הקטע עם השיקוף של מכשיר אנדרואיד (miracast) זה נחמד ויש את זה גם בפיליפס אבל זה לא קשור לסמארט ולא תחליף לסמארט למי שצריך או רוצה את זה. אני לא רואה בסמרט טיוי שימוש באופן כללי אבל זה אני.
בסטרימר בטח הייתי משתמש מידי פעם אם הייתה תמיכה בעברית למרות שיש לי מחשב מחובר לטלויזיה.
בקשר לתמונה, זה עניין של טעם. גם אני אוהב את התמונה של סוני בערך באותה רמה כמו של פיליפס. ב 7008 יש אפשרויות קליברציה מתקדמות שיכולות להביא את הצבעים למה שתרצה.
לפיליפס יש אמבילייט
integral - אין EPG בעברית בפיליפס. זו אכזבה מבחינתי כי אמרו שזה יהיה עם התפריטים ולא קרה.
טוב, פותח השרשור קיבל כמה המלצות, צריך ללכת לחנות, לראות ולהחליט
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
גם אני חושב שלפיליפס תמונה איכותית ביותר מול כל המתחרות באותו ס"ג
כאשר בודקים ביצועי SD\HD\3D.
בהחלט מציע ללכת לחנות שיש לה בתצוגה את כל המותגים ולהתרשם
מנסיוני ונסיון חברי, בסוף כולם מגיעים לסטרימר ולכן כל התכונות BUILT-IN ש
שבטלויזיה מיותרות.
בהצלחה
אפי
כאשר בודקים ביצועי SD\HD\3D.
בהחלט מציע ללכת לחנות שיש לה בתצוגה את כל המותגים ולהתרשם
מנסיוני ונסיון חברי, בסוף כולם מגיעים לסטרימר ולכן כל התכונות BUILT-IN ש
שבטלויזיה מיותרות.
בהצלחה
אפי
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אין יציאת רמקולים מהטלויזיה, יש רק יציאה אופטית. זה לא רק רלוונטי ל DTS אלא בכלל. כל הסיפור של DTS שדובר פה רלוונטי רק לסטרימר הפנימי.
בנוסף, הטלויזיות לא יודעות לעשות pass through לאודיו. כלומר אם ה HDMI עובר לטלויזיה מהמחשב, האודיו לא יוצא דרך היציאה האופטית, בטח שלא ב 5.1 (אולי יש טלויזיות שיודעות להוציא אודיו בסטריאו תמיד? לא נראה לי אבל זה המקסימום).
אז כן, אתה צריך רסיבר. HDMI עובר דרך הרסיבר ואז לטלויזיה, זו הקונפיגורציה המקובלת והכי טובה.
אם היה לך מחשב שאינו לפטופ עם יציאה אופטית, היית יכול להוציא את האודיו דרך היציאה האופטית לרסיבר גם אם הוא ישן בלי HDMI ואת הוידאו לטלויזיה דרך HDMI.
בנוסף, הטלויזיות לא יודעות לעשות pass through לאודיו. כלומר אם ה HDMI עובר לטלויזיה מהמחשב, האודיו לא יוצא דרך היציאה האופטית, בטח שלא ב 5.1 (אולי יש טלויזיות שיודעות להוציא אודיו בסטריאו תמיד? לא נראה לי אבל זה המקסימום).
אז כן, אתה צריך רסיבר. HDMI עובר דרך הרסיבר ואז לטלויזיה, זו הקונפיגורציה המקובלת והכי טובה.
אם היה לך מחשב שאינו לפטופ עם יציאה אופטית, היית יכול להוציא את האודיו דרך היציאה האופטית לרסיבר גם אם הוא ישן בלי HDMI ואת הוידאו לטלויזיה דרך HDMI.
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
אם יש לך מחשב\לפטופ שאפשרי (ברמת החומרה) להוציא וידאו בנפרד מהשמע
אז יש לך שתי אפשרויות-
1. המחשב יהיה מקור השמע (לחבר לו רמקולים או ברמקולים הפינימיים)
2. לחבר למגבר\רסיבר ולשמוע דרך הרמקולים של המערכת
להשמעה בפורמט DTS אתה חייב מכשיר חכם-
1.סטרימר
2.מחשב\לפטופ מתאים
3.רסיבר חכם
בהצלחה
אפי
אז יש לך שתי אפשרויות-
1. המחשב יהיה מקור השמע (לחבר לו רמקולים או ברמקולים הפינימיים)
2. לחבר למגבר\רסיבר ולשמוע דרך הרמקולים של המערכת
להשמעה בפורמט DTS אתה חייב מכשיר חכם-
1.סטרימר
2.מחשב\לפטופ מתאים
3.רסיבר חכם
בהצלחה
אפי