שאלה דחופה lg 60ln542y או sharp lc60le740e

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
erank01 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
לפני עליית המיסים חייב לבחור מסך היום מבין שני המסכים מחיר של שניהם כ 7300 לגבי תלת מימד האם שווה ? . הטלויזיה תחובר למחשב כך שלא חייב smart tv

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6629
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #2 

אין הרבה סרטים בתלת-מימד , וגם אלה שכן יוצאים בתלת-מימד - יש הרבה מקרים שהוא מיותר.

למעשה יש מעט מאוד סרטים (בודדים) שהתלת-מימד בהם ממש מורגש ומוסיף לאוירה , לדוגמה :

Life of Pi 3D

The Avengers 3D

הייתי הולך עלה LG , לדעתי יותר איכותית - וגם תהנה מתמיכה טובה בעברית , וסטרימר תומך DTS .
ואם כבר אתה ממש רוצה שארפ - אז רק סדרה 8 (שעולה יותר מ7K )

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #3 

3D זה נחמד כשיש מה לראות. ראיתי השבוע את "גטסבי הגדול" ב 3D בבית ונהניתי. זה סרט אווירה שכזה וה 3D הופך אותו לחוויה די סוריאליסטית בחלקים מסויימים ולמציאותית וקרובה בחלקים אחרים. בלי 3D זה היה סתם סרט חמוד...
הסרטים ש pessik ציין הם סרטים ששווה לראות אפילו יותר מפעם אחת וחוץ מהם ומהברקות נוספות שמגיעות מידי פעם יש סרטים שנחמד לראות ב 3D פעם אחת. גם סרטי אנימציה למשל.
אני לא מאמין ששווה לקנות מסך ללא 3D היום גם אם לא תשתמש בו הרבה. מה גם שה 3D של LG הוא פאסיבי ונעים לעין, לא דורש הטענה של משקפיים, המשקפיים זולים וזה מתאים לילדים.

erank01 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה על התגובה.
כמובן שעדיף לקנות עם 3D אבל בגודל הזה המחירים בסביבות ה 10k חוץ מה sharp אבל לפי מה שהבנתי הטלויזיה של lp יותר איכותית מבחינת תמונה. אני יחובר למחשב עם xbmc ולמערכת קולנוע ביתית כך שהשאלה היא האם להוסיף 3K עבור תלת מימד .

erank01 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

בנוסף ככה יש תירוץ ללכת לקולנוע מידי פעם שיש סרט טוב. שום מערכת ביתית לא תיתן אותה חוויה וגם אם כן יש לי ילד קטן בבית שלא יאפשר :P

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”