מתלבט בן MONSTER Z2 או VAN DEL HUL CS122
שלום...
ברשותי רמקולים של קליפש. ברצוני לשדרג את הכבלים לרמקולים. אני מתלבט בן MONSTER Z2 או VAN DEL HUL CS122. האם למישהו יש רמקולים של קליפש עם אחד מסוגי הכבלים האלה או אשמח לקבל חוות דעת לגבי שני המותגים.
תודה
ברשותי רמקולים של קליפש. ברצוני לשדרג את הכבלים לרמקולים. אני מתלבט בן MONSTER Z2 או VAN DEL HUL CS122. האם למישהו יש רמקולים של קליפש עם אחד מסוגי הכבלים האלה או אשמח לקבל חוות דעת לגבי שני המותגים.
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
MartinHSabag כתב:אם אתה מאמין שיהיו הבדלים, הרי שתצטרך לבחון אותם במערכת שלך ולהחליט מה נשמע טוב יותר.
אם לא, אז באיזה היבט אתה מחפש המלצה? אמינות? איכות בניה? מחיר?...
כמו כל רכיב, יש לבחון אותו אצלך.
עם כבילה הדקויות ככ קטנות (ויש גם שלא מבחינים בדקויות אילו)...שתצטרך להעזר בעיקר באוזן של עצמך...
Van Den Hul כחברה לכבילה מניסיוני ולטעמי האישי ברמה גבוהה יותר מ-Monste Cables
אולי זה סוג של תחילת המלצה על הקצה של הלשון...
אני יודע שאתה מחפש הכוונה, אבל קשה מאוד כפי שכבר תיארתי להמליץ לך...אם ישנה האפשרות פשוט תיקח את שנהם לכמה שעות, תשחק בינהם ותחליט מה נשמע לך טוב יותר...בהצלחה וסליחה שלא יכלנו יותר לכוון...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
מי אמר שההבדל יהיה לטובה?
כבלים יקרים יותר לאוו דוקא מבטיחים זאת.
נסה לקחת את הכבלים להתנסות, לא כולם יאפשרו זאת, אבל זאת העצה היחידה שתוכל לקבל שתעזור לך להחליט אם ההשקעה הכספית בכיוון הזה אפקטיבית.
כל שינוי אחר שיבוצע במערכת, כמו החלפת רכיב או אפילו הצבה מעט שונה של הרמקולים, תניב שינויים הרבה יותר משמעותיים.
כבלים יקרים יותר לאוו דוקא מבטיחים זאת.
נסה לקחת את הכבלים להתנסות, לא כולם יאפשרו זאת, אבל זאת העצה היחידה שתוכל לקבל שתעזור לך להחליט אם ההשקעה הכספית בכיוון הזה אפקטיבית.
כל שינוי אחר שיבוצע במערכת, כמו החלפת רכיב או אפילו הצבה מעט שונה של הרמקולים, תניב שינויים הרבה יותר משמעותיים.
למדתי (גם מניסיוני) שהכללות נשמעות משכנעות אולם הן בהכרח לא נכונות 100% ...
חוץ מזה, התחביב הוא סוביקטיבי לגמרי.
שינוי "גדול" עבור אחד יכול להיות שינוי מינורי אצל אחר.
תמימות הדעים היחידה שיש בתחביב הזה הוא שצריך לשמוע ולהשוות בסטאפ האישי ואז להחליט.
ארז
חוץ מזה, התחביב הוא סוביקטיבי לגמרי.
שינוי "גדול" עבור אחד יכול להיות שינוי מינורי אצל אחר.
תמימות הדעים היחידה שיש בתחביב הזה הוא שצריך לשמוע ולהשוות בסטאפ האישי ואז להחליט.
ארז
תודה על התגובות.
אבל מן הסתם כבל שעולה 5 או 10 שקל למטר, אני בטוח שהוא לא איכותי מבחינת החומרים שהוא מיוצר וגם בתוצאה הסופית בסאונד שהוא צריך להעביר, כמו כבל שעולה 150 שקל למטר.
אני לא מאמין שאוכל למצוא חנות עם ציוד כמו שלי בדיוק שמוכרים את שני סוגי הכבלים ואז אוכל לעשות השוואה בן מונסטר לבן van den hul.
אבל מן הסתם כבל שעולה 5 או 10 שקל למטר, אני בטוח שהוא לא איכותי מבחינת החומרים שהוא מיוצר וגם בתוצאה הסופית בסאונד שהוא צריך להעביר, כמו כבל שעולה 150 שקל למטר.
אני לא מאמין שאוכל למצוא חנות עם ציוד כמו שלי בדיוק שמוכרים את שני סוגי הכבלים ואז אוכל לעשות השוואה בן מונסטר לבן van den hul.
זה מה שנקרא פסיכולוגיה בגרוש,אני יכול להבטיח לך שלא תבחין בהבדל בין כבל של 5 ש"ח לבין כבל של 150 ש"ח1shlomo כתב:תודה על התגובות.
אני לא מאמין שאוכל למצוא חנות עם ציוד כמו שלי בדיוק שמוכרים את שני סוגי הכבלים ואז אוכל לעשות השוואה בן מונסטר לבן van den hul....