שלום לכולם
קניתי את המכשיר בעקבות חוות דעת כאן ובאתר אחר.
לצערי המכשיר די מאכזב, ברושם הראשוני אחרי קצת פחות משבוע.
הוא מחובר למקרן 720p של אפסון (tw-550)
1. אני מחבר אליו ב-USB דיסק קשיח חיצוני (samsung s2), עם כל מיני סרטים בקידוד 1080p /720p-
הסרטים באיכות 720 נראים ממש על הפנים, ואלו של ה-1080 נראים באיכות סבירה, אך נתקעים מידי פעם כשיש סצנות "מורכבות". גם בלי קשר לתקיעה, כשהתמונה מורכבת, לפעמים יש הרגשה שהצבעים נמרחים ולא חדים מספיק.
2. אפליקציית ה-xbmc לא עובדת - היא כאילו מריצה את הסרט, אבל רואים רק מסך שחור!
3. למרות שהייתה אמורה להיות אופציה לחיבור בלוטות - כשאני מגיע לתפריט, כפתור ההפעלה לא שם - אין דרך להפעיל בלוטות, ולשלוט על המכשיר דרך הסמארטפון
4. לא ברור לי איך אני מתחבר לאתרי צפייה ישירה דרך ה-wifi שלי
האם מישהו נתקל בבעיות דומות? אולי במקרה קיבלתי יחידה תקולה?
יש דרך לבצע האצת חומרה שהסרטים הללו לא יתקעו?
איך אני מסדר את ה-xbmc שלא יראה לי מסך שחור?
איך אני מתחבר לאתרי צפיה ישירה?
אשמח לעזרתכם
תודה
ליאור
בעיות עם blueTimes mx5
אני קבלתי את שלי לפני כשבועיים
אוכל להתייחס רק ל- xbmc - לך ל- programs תפתח את כלי התחזוקה של XBMCHUB שהותקן ע"י היצרן ותפעיל את שתי האופציות הראשונות/. מנסיון זה יסדר לך הרבה בעיות. אני ממליץ לחבר קווי ל- LAN (חיבור קווי לראוטר שלך) אם יש לך אפשרות. הסטרימינג ישתפר. גם לאחר שעשיתי את שני אלו עדיין יש לי בעיות בעיקר עם גוזלן.
לאתרי צפיה ישירה - לגלישה נורמלית באינטרנט אין מנוס מלקנות מקלדת אלחוטית משולבת air mouse. לאחר מכן תוכל להגיע לכל אתר צפיה ישירה שתרצה דרך הדפדפן.
אוכל להתייחס רק ל- xbmc - לך ל- programs תפתח את כלי התחזוקה של XBMCHUB שהותקן ע"י היצרן ותפעיל את שתי האופציות הראשונות/. מנסיון זה יסדר לך הרבה בעיות. אני ממליץ לחבר קווי ל- LAN (חיבור קווי לראוטר שלך) אם יש לך אפשרות. הסטרימינג ישתפר. גם לאחר שעשיתי את שני אלו עדיין יש לי בעיות בעיקר עם גוזלן.
לאתרי צפיה ישירה - לגלישה נורמלית באינטרנט אין מנוס מלקנות מקלדת אלחוטית משולבת air mouse. לאחר מכן תוכל להגיע לכל אתר צפיה ישירה שתרצה דרך הדפדפן.