בקשה להמלצה לרמקולים 2.1 שיתחברו לרסיבר בתקציב של 1200-1700ש"ח
שלום לכולם!
חבר שלי רוצה לקנות סט רמקולים סטריאו+ סאב לחדר וחשבתי לבקש ממכם כיוון לדגמים ספציפיים.
אז ככה, אני לא יודע איזה רסיבר זה, אני יודע שהוא של פיונר ושהוא עלה 200 דולר בדיוטי פרי לפני חצי שנה בערך, הוא עדיין בקופסא. אם זה הכרחי לדעת את הדגם אז אני אתן את הדגם עוד כמה שעות שהחבר יתעורר.
איזה רמקולים יהיו הכי טובים ואיכותיים יכנסו בתקציב של 1000-1200 ש"ח?
המטרה היא בעיקר מוזיקה, ישמשו גם לסרטים.
תודה!
חבר שלי רוצה לקנות סט רמקולים סטריאו+ סאב לחדר וחשבתי לבקש ממכם כיוון לדגמים ספציפיים.
אז ככה, אני לא יודע איזה רסיבר זה, אני יודע שהוא של פיונר ושהוא עלה 200 דולר בדיוטי פרי לפני חצי שנה בערך, הוא עדיין בקופסא. אם זה הכרחי לדעת את הדגם אז אני אתן את הדגם עוד כמה שעות שהחבר יתעורר.
איזה רמקולים יהיו הכי טובים ואיכותיים יכנסו בתקציב של 1000-1200 ש"ח?
המטרה היא בעיקר מוזיקה, ישמשו גם לסרטים.
תודה!
נערך לאחרונה על ידי A_mit_S ב 21/08/2013 18:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא משהו ספציפי, מוזיקה סגנון ישראלי כזה, שהרמקולים ישאפו להכי טוב שאפשר בתקציב הזה (מודע לזה שהתקציב נמוך) שיהיה בס מודגש (לא מפוצץ).
הגודל של החדר הוא 5 על 2.5
אין בעיה אם הרמקולים יהיו רצפתיים או מדפיים, העיקר שיוציאו את המקסימום מהתקציב, פשוט החבר הזה עמד לקנות מערכת קולנוע של 5 רמקולים בלי שם וזה עוד בשביל לשמוע בעיקר מוזיקה, אז אמרתי לו להמתין עם זה ולשמוע עצה של מומחים לפני שהוא עושה טעות
***עריכה**
זה הדגם של הרסיבר :
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=836442
הגודל של החדר הוא 5 על 2.5
אין בעיה אם הרמקולים יהיו רצפתיים או מדפיים, העיקר שיוציאו את המקסימום מהתקציב, פשוט החבר הזה עמד לקנות מערכת קולנוע של 5 רמקולים בלי שם וזה עוד בשביל לשמוע בעיקר מוזיקה, אז אמרתי לו להמתין עם זה ולשמוע עצה של מומחים לפני שהוא עושה טעות
***עריכה**
זה הדגם של הרסיבר :
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=836442
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מדפיים בתקציב נמוך יחסית והרבה בס יחסית?
תבדוק מוניטור אודיו M2 שנמצא כעת במכירת חיסול בעקבות הגעת מחליפו ה-MR2. שווה במידת האפשר לשמוע גם את המחליף הנ"ל וגם את ה-BX2 שמעל שניהם ואולי אפילו ייכנס לתקציב החדש...
חוץ מאלה שווה לבדוק גם מדפיים של וורפידייל וג'אמו.
תבדוק מוניטור אודיו M2 שנמצא כעת במכירת חיסול בעקבות הגעת מחליפו ה-MR2. שווה במידת האפשר לשמוע גם את המחליף הנ"ל וגם את ה-BX2 שמעל שניהם ואולי אפילו ייכנס לתקציב החדש...
חוץ מאלה שווה לבדוק גם מדפיים של וורפידייל וג'אמו.