הזמנתי LG 50LA621Y, כמה שאלות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Bassss פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה קצת מידע על תכונות הטלויזיה בתלת מימד ועל התכונות של SMART TV

- לטלויזיה יש תלת מימד פסיבי, מה ההבדל בין פסיבי לאקטיבי?
- אני עכשיו מוריד סרט שהוא "Blu-Ray 3D", סיומת MKV, הטלויזיה תקרא אותו כתלת מימד ואני אראה כביכול כמו בקולנוע?
- עניין השיתוף קבצים ממחשבים אחרים ברשת. נגיד יש לי סדרה על המחשב או סרט (זה שאני מוריד למשל שהוא בלו ריי ו3D) אני נכנס בתפריט הסמארט לאייקון כמו "מיקומי הרשת שלי" נכנס לכונן במחשב ומנגן את הסרט\סדרה? או שצריך להתקין איזו תוכנה במחשב?
- הבנתי שיש דפדפן תומך פלאש בסמארט, אני יכול דרכו למשל להיכנס לאתר כמו מאקו ולצפות דרכו בפרק של רמזור נגיד?

תודה מראש (:

*עוד לא קיבלתי את הטלויזיה, אזל במלאי בגודל הזה ויגיע לקראת סוף החודש.
*למי שמתעניין, הזמנתי בשקם אלקטריק כולל סאונד בר ב5,500 ש"ח.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #2 

Bassss כתב:אני רוצה קצת מידע על תכונות הטלויזיה בתלת מימד ועל התכונות של SMART TV

- לטלויזיה יש תלת מימד פסיבי, מה ההבדל בין פסיבי לאקטיבי?
- אני עכשיו מוריד סרט שהוא "Blu-Ray 3D", סיומת MKV, הטלויזיה תקרא אותו כתלת מימד ואני אראה כביכול כמו בקולנוע?
- עניין השיתוף קבצים ממחשבים אחרים ברשת. נגיד יש לי סדרה על המחשב או סרט (זה שאני מוריד למשל שהוא בלו ריי ו3D) אני נכנס בתפריט הסמארט לאייקון כמו "מיקומי הרשת שלי" נכנס לכונן במחשב ומנגן את הסרט\סדרה? או שצריך להתקין איזו תוכנה במחשב?
- הבנתי שיש דפדפן תומך פלאש בסמארט, אני יכול דרכו למשל להיכנס לאתר כמו מאקו ולצפות דרכו בפרק של רמזור נגיד?

תודה מראש (:

*עוד לא קיבלתי את הטלויזיה, אזל במלאי בגודל הזה ויגיע לקראת סוף החודש.
*למי שמתעניין, הזמנתי בשקם אלקטריק כולל סאונד בר ב5,500 ש"ח.
...
* תלת מימד פסיבי מול אקטיבי - ממליץ לך להריץ כאן חיפוש באתר, יש לא מעט מידע בנושא.
* אין צורך להתקין תוכנה במחשב. אתה צריך שהכל כולל הטלוויזיה יהיה מחובר לאותה הרשת, והסרט צריך לשבת במחשב על תיקיית שיתוף.
* הדפדפן תומך פלאש. אתה תוכל לצפות בתכנים במאקו או בכל אתר אחר רק במידה והם פלאש.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”