איזה מבין הראוטרים יותר מומלץ, Edimax-6574N או TP-LINK 1043?
שלום לכם,
קניתי ראוטר של טיפילינק מדגם 941ND והחלפתי אותו כבר ביום שאחרי, הראוטר עשה טובה עד שהוא משך כתובת מהמודם וגם כשהיה חיבור אז האינטרנט עבר בצורה איטית להחריד עם מלא פאקט לוס - רוב הסיכויים שהראוטר הגיע תקול והציעו לי להחליף אותו באחד אחר או לקחת דגם יותר מתקדם.
אני מתלבט בין שני דגמים של חברות שונות כפי שציינתי בכותרת, מבחינת נתונים איזה מבין השניים יותר מתקדם או נחשב לטוב יותר? אני חייב להודות שאני קצת חושש מטיפילינק אבל יש עליו ביקורות טובות אז חבל לי לפספס אותו בגלל התנסות ראשונית לא טובה.
נ.ב
אני עם חיבור של 15MB, ומודם של Baudtec.
האם יש בעיה ידועה מראש עם חיבור של ראוטר טיפילינק ומודם של בזק?
תודה לכם!
קניתי ראוטר של טיפילינק מדגם 941ND והחלפתי אותו כבר ביום שאחרי, הראוטר עשה טובה עד שהוא משך כתובת מהמודם וגם כשהיה חיבור אז האינטרנט עבר בצורה איטית להחריד עם מלא פאקט לוס - רוב הסיכויים שהראוטר הגיע תקול והציעו לי להחליף אותו באחד אחר או לקחת דגם יותר מתקדם.
אני מתלבט בין שני דגמים של חברות שונות כפי שציינתי בכותרת, מבחינת נתונים איזה מבין השניים יותר מתקדם או נחשב לטוב יותר? אני חייב להודות שאני קצת חושש מטיפילינק אבל יש עליו ביקורות טובות אז חבל לי לפספס אותו בגלל התנסות ראשונית לא טובה.
נ.ב
אני עם חיבור של 15MB, ומודם של Baudtec.
האם יש בעיה ידועה מראש עם חיבור של ראוטר טיפילינק ומודם של בזק?
תודה לכם!
אני כבר כמה שבועות עם קושחה של gargoyle ומאוד מרוצה. התקיעות המציקות שהיו כל כמה זמן נעלמו ואין לו שום בעיה להתמודד עם מספר חיבורים גבוהה של טורנטים.Acejin כתב:איזו קושחה של צד שלישי מומלצת, והאם היא עובדת בצורה אופטימלית על שני הראוטרים?...
ואין לי מושג אם זה מתאים ל-edimax.
אלעד