המכשיר הגיע אליי עם שליח תוך יומיים מרגע הרכישה ובאמת השירות בעת הקנייה בשונה משירות האחריות(שהוא מזוויע מכל בחינה אפשרית) היה מצוין.
אך לצערי לא כך כשצריכים תיקון או מעוניינים לפנות אל שירות הלקוחות.
הרסיבר הפסיק להוציא תמונה אל הטלוויזיה ונאמר לי לפנות אל תחנת השירות הקרובה שהתברר לאחר כמה ימים של חיפושים שהיא בכלל נסגרה ושם תחנת השירות הוחלף כך שרק לאחר כמה ימים נודע לי בכלל לאן למסור את המכשיר לתיקון.
במסירה של המכשיר הוסבר לי כי המכשיר יתוקן ויוחזר עד 10 ימי עסקים את המכשיר שלחתי לתיקון ב 05/08 כשהתקשרתי לברר מה סטטוס התיקון התברר לי כי אין להם חלקים במלאי הדרושים לתיקון ואין צפי לקבלתם.
כרגע אני מחכה לתשובה ברורה יותר מהם וכשאקבל אם אקבל אעדכן פה...
במידה ולמישהו יש עצה מה לעשות בנושא ואיך לזרז את התהליך הזה אני אשמח לשמוע
עדכון 26/08/2013
כצפוי גם היום לאחר 21 יום מרגע שליחתו של המכשיר לתיקון אין כל חדש - לפני כשבוע הובטח שהמכשיר יתוקן ביום ראשון 25/08/2013 וישלח עם שליח ביום שני(26/08/2013), היום לאחר שלוש שעות המתנה לתשובה והפסד של יום נאמר לי שוב כי אותו החלק הנדרש לתיקון לא הגיע וכרגע שוב הצפי לקבלתו הוא עוד שבוע נוסף מבלי לציין את התאריך בו הוא יתוקן או יוחזר.
כמובן שזוהי הרכישה האחרונה שלי בניופאן והייתי ממליץ גם לכם להתרחק מהם כמו מאש.
*כל השיחות עם מוקד השירות של ניופאן מוקלטות.
עדכון נוסף: הרגע יצרה איתי קשר המנהלת בשירות הלקוחות של ניופאן והודיעה לי כי לאחר שהנושא הועבר אל הגורמים הבכירים יותר אושר לתת לי מכשיר חדש - נאמר לי שהוא אינו נמצא במלאי שלהם אך אני אקבל מכשיר חדש מאחת החנויות - האם לדעתכם זה תקין? כמובן אמשיך לעדכן כששוב אני מקווה שהפעם ניופאן יעמדו מאחורי ההבטחות שלהם.