מישהו מוכן להעלות תמונה/מדריך של התקנת מרכך 8 לי'
אני מתכוון לרכוש מחר באברהמי ומתחת לכיור יש לי רק צנרת של ניקוז...
אשמח אם מישהו יעלה תמונות של אופן החיבור בביתו. ממה שראיתי והבנתי אצל חברים כאן החיבור התבצע באמצעות המפצל של המדיח שאין לי.
תודה רבה לעונים!
אשמח אם מישהו יעלה תמונות של אופן החיבור בביתו. ממה שראיתי והבנתי אצל חברים כאן החיבור התבצע באמצעות המפצל של המדיח שאין לי.
תודה רבה לעונים!
- zvibl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 80 פעמים
אם יש רק ניקוז אז אין לך נקודת מיים מתחת לכיור,וזה לא טוב .אין פתרון.
אלא אם כן אתה טועה ויש לך נקודת מים לברז פרח של הכיור (ברז ניל) ,או ברז ניל למדיח .
אעין ? תזמין שרברב ,
אני התקנתי במפרסת המטבח שם יש כניסה למכונת כביסה .
האביזרים שצריך זה ניפל חצי קצר ,מפצי T חצי ,ברז ניל .
למפצל ה T מחברים את החיבור המקורי של מכונת הכביסה ,הצד השני ברז ניל .
צינור שרשורי שאתה קונה אצל אברהמי קור 3 שמיניות שני הצדדים ,מחבר ברז ניל למיכל .
צד שני של המיכל צינור נוסף שמסתיים שוב בברז ניל .
המיכל נמצא על ארון שרות במרפסת המטבח.
כל אימת שצריך מים לוקחים קנקן ליטר מעבירים מהמרכך למכונה.
אלא אם כן אתה טועה ויש לך נקודת מים לברז פרח של הכיור (ברז ניל) ,או ברז ניל למדיח .
אעין ? תזמין שרברב ,
אני התקנתי במפרסת המטבח שם יש כניסה למכונת כביסה .
האביזרים שצריך זה ניפל חצי קצר ,מפצי T חצי ,ברז ניל .
למפצל ה T מחברים את החיבור המקורי של מכונת הכביסה ,הצד השני ברז ניל .
צינור שרשורי שאתה קונה אצל אברהמי קור 3 שמיניות שני הצדדים ,מחבר ברז ניל למיכל .
צד שני של המיכל צינור נוסף שמסתיים שוב בברז ניל .
המיכל נמצא על ארון שרות במרפסת המטבח.
כל אימת שצריך מים לוקחים קנקן ליטר מעבירים מהמרכך למכונה.
מיקום הזנות מים
איפה הזנות המים של הברז (חמים / קרים)?
אם הברז מחובר ישירות לקיר אז אין אפשרות לחבר מפצל ולכן תצטרך נקודת מים נוספת.
אם הברז מחובר ישירות לקיר אז אין אפשרות לחבר מפצל ולכן תצטרך נקודת מים נוספת.
אכן, ככל הנראה זהו המצב. בכל מקרה שוחחתי הערב עם בעל עסק בתחום הקפה שאמר לי באופן ברור וחד-משמעי שאוכל להסתפק בבריטה ובמקרה הכי גרוע אחת לכמה שנים ניתן לבצע ניקוי אבנית.
אשמח מאוד לדעת:
1. האם יש דגם ספציפי של בריטה שמומלץ או שזה עניין של נוחות? (פשוט ראיתי הרבה דגמים באתר שלהם)
2. האם ניתן להתקין פילטר רזין בבזרה BZ10?
אשמח מאוד לדעת:
1. האם יש דגם ספציפי של בריטה שמומלץ או שזה עניין של נוחות? (פשוט ראיתי הרבה דגמים באתר שלהם)
2. האם ניתן להתקין פילטר רזין בבזרה BZ10?
זו הדרך בה אני נוהג:
שני קנקנים בריטה,
ואחד פילטר רזין במיכל מכונת הקפה.
שני קנקני בריטה - המים עוברים דרך שני הקנקנים.
אחרי חודש אני מחליף פילטר בריטה אחד, ובשני מטפל במלח (כלומר מעביר דרכו מי מלח, ושוטף אותו).
פילטר רזין - יש שני סוגים, האחד חד פעמי והשני, זה עם החומר היותר 'ג'ינג'י' - ניתן לריענון.
בו אני מטפל גם פעם בחודש במי מלח, באמצעות שאיבה של מי המלח מקערה עם מזרק פלסטיק.
היו פעם שירשורים ארוכים בעניינים האלה, וזו המסקנה 'המספקת די הצורך' שאליה הגעתי.
אני מקווה שהמכונה שלי תסכים עימי לאורך השנים....
בברכה ובהנאה מן הקפה...
שני קנקנים בריטה,
ואחד פילטר רזין במיכל מכונת הקפה.
שני קנקני בריטה - המים עוברים דרך שני הקנקנים.
אחרי חודש אני מחליף פילטר בריטה אחד, ובשני מטפל במלח (כלומר מעביר דרכו מי מלח, ושוטף אותו).
פילטר רזין - יש שני סוגים, האחד חד פעמי והשני, זה עם החומר היותר 'ג'ינג'י' - ניתן לריענון.
בו אני מטפל גם פעם בחודש במי מלח, באמצעות שאיבה של מי המלח מקערה עם מזרק פלסטיק.
היו פעם שירשורים ארוכים בעניינים האלה, וזו המסקנה 'המספקת די הצורך' שאליה הגעתי.
אני מקווה שהמכונה שלי תסכים עימי לאורך השנים....
בברכה ובהנאה מן הקפה...
- zvibl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 80 פעמים
Re: מיקום הזנות מים
בתמונה הראשונה שצרפתי ,הברז היה מחובר ישירות לקיר ,והנה עכשו הוא לא מחובר ישירות ,אפילו ללא שרברב .Jkatz כתב:איפה הזנות המים של הברז (חמים / קרים)?
אם הברז מחובר ישירות לקיר אז אין אפשרות לחבר מפצל ולכן תצטרך נקודת מים נוספת....
Re: מיקום הזנות מים
התייחסתי לתמונה ש- mimi111 העלה.zvibl כתב:בתמונה הראשונה שצרפתי ,הברז היה מחובר ישירות לקיר ,והנה עכשו הוא לא מחובר ישירות ,אפילו ללא שרברב .Jkatz כתב:איפה הזנות המים של הברז (חמים / קרים)?
אם הברז מחובר ישירות לקיר אז אין אפשרות לחבר מפצל ולכן תצטרך נקודת מים נוספת.......
אני רואה שיש לך אומץ, לשים תמונה של בקבוק וואדקה באינטרנט עם המחירים שיש היום!!!!
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אולי תעלה תמונה של הברז? לפעמים אפשר לשים מאריכים לצנרת של הברז (קוראים לזה בטריה אני חושב) ושם לפצל.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אם ירשו לך בבית... אז אפשר להרחיק את הברז מהכיר עם מאריכים ושם לפצל.
תתאר מה אתה רוצה בטמבוריה ויסדרו לך. הבעיה תהיה שייצא צינור מהברז למרכך וצריך איכשהו להוריד את זה מחחת לשיש.
תתאר מה אתה רוצה בטמבוריה ויסדרו לך. הבעיה תהיה שייצא צינור מהברז למרכך וצריך איכשהו להוריד את זה מחחת לשיש.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
Mimi111
אצלי במטבח יש אותו סוג של ברז מהקיר. אבל במרפסת שרות יש לי ברז רגיל ומכונת כביסה מחורת אילו. קניתי מפצל ושמתי מרכח המים בתוך חדר (מרפסת) שרות
תמונה ברז במרפסת שרות. יציאת כביסה בצד ימין
[img2=550x412]https://lh6.googleusercontent.com/-MRKs ... 112524.jpg[/img2]
אצלי במטבח יש אותו סוג של ברז מהקיר. אבל במרפסת שרות יש לי ברז רגיל ומכונת כביסה מחורת אילו. קניתי מפצל ושמתי מרכח המים בתוך חדר (מרפסת) שרות
תמונה ברז במרפסת שרות. יציאת כביסה בצד ימין
[img2=550x412]https://lh6.googleusercontent.com/-MRKs ... 112524.jpg[/img2]
Life is too short for bad coffee
Lyonia זה יפה! רק באמת כמו שכתב עֹפר זה מחייב קידוח בשיש.
אגב, התייעצתי עם מומחה שאמר לי שבריטה+רזין זה מספק בהחלט ובמקרה הכי גרוע שתיווצר אבנית אפשר להשתמש במסיר אבנית למכונות אספרסו.
ובהזדמנות זו אשמח לשמוע את דעותיהם של חברי הפורום הנכבד לגבי ענין נוסף עליו שוחחתי עימו - ניקיון באמצעות פילטר עיוור. לטענתו, במכונה ביתית, שימוש בחומר כמו קפיזה או איך שקוראים לו מסכן את הראש ואף מעלה את החשש של חדירת גרגר לדיזה ולסתימתה. לדבריו, די בשימוש בפילטר עיוור עם מים+מברשת. האמנם?
אגב, התייעצתי עם מומחה שאמר לי שבריטה+רזין זה מספק בהחלט ובמקרה הכי גרוע שתיווצר אבנית אפשר להשתמש במסיר אבנית למכונות אספרסו.
ובהזדמנות זו אשמח לשמוע את דעותיהם של חברי הפורום הנכבד לגבי ענין נוסף עליו שוחחתי עימו - ניקיון באמצעות פילטר עיוור. לטענתו, במכונה ביתית, שימוש בחומר כמו קפיזה או איך שקוראים לו מסכן את הראש ואף מעלה את החשש של חדירת גרגר לדיזה ולסתימתה. לדבריו, די בשימוש בפילטר עיוור עם מים+מברשת. האמנם?