המלצה למיקסר, מתלבט בין Kmix vs. KitchenAid
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
ממליץ לך להשקיע קצת יותר וללכת על סידרה MAJOR של KENWOOD, הם הרבה יותר חזקים וללא הנעה ישירה.
אם אתם לא עושים בצקים אז בהחלט תוכל ללכת על שני האופציות שציינת (לא יודע מה עדיף מבינהם)
אם אתם לא עושים בצקים אז בהחלט תוכל ללכת על שני האופציות שציינת (לא יודע מה עדיף מבינהם)
-
jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
למה הנעה ישירה זה לא טוב?BreezeNET כתב:ממליץ לך להשקיע קצת יותר וללכת על סידרה MAJOR של KENWOOD, הם הרבה יותר חזקים וללא הנעה ישירה.
אם אתם לא עושים בצקים אז בהחלט תוכל ללכת על שני האופציות שציינת (לא יודע מה עדיף מבינהם)...
לא אמור להיות ההפיך?
אגב, יתרון ל Kmix על KitchenAid ממה שנאמר לי באחת החנויות זה מצב "קיפול" כלומר: אפשרות להוסיף חומרים באיטיות בתנועת קיפול תוך כדי עבודה. זה מבחינתי סינית.
האם זה באמת יתרון משמעותי?
פשוט מאנשים ששאלתי יותר התכוונו ל KitchenAid ודווקא בחנות ניסו לכוון אותי ל Kmix.
המחיר של שניהם דומה.
מה לקנות?
באמשכם, תעזרו לי פה כי אני לא יכול לשאול את אשתי.
זו מתנה!
תודה מראש!
קובי
בברכה קובי כהן
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
עובדתית כל המיקסרים הזולים (יחסית) הינם עם הנעה ישירה.למה הנעה ישירה זה לא טוב?
לא אמור להיות ההפיך?...
מצב "קיפול" היא טובה בהכנת קצפות וכדו' שלא רוצים שהקצפת תישבר כשמוסיפים מרכיבים.
ושוב פעם אני ממליץ על הדגמים היותר יקרים של KENWOOD
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
BreezeNET כתב:ממליץ לך להשקיע קצת יותר וללכת על סידרה MAJOR של KENWOOD, הם הרבה יותר חזקים וללא הנעה ישירה....
+1
שווה את ההשקעה הנוספת - סוס עבודה !!!
http://www.kenwoodworld.com/en-AU/Produ ... WKMM77005/
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
נורא תלוי בשימושים:
אם עיקר השימוש הוא אפיית עוגות, עוגיות (בצקים קלים) והכנת קינוחים אז KITCHEN AID עדיף בזכות ההקצפה המצויינת שלו.
אם עיקר השימוש הוא אפיית לחמים ובצקים קשים וכבדים אחרים אז KENWOOD מהסדרות הגבוהות עדיף, מכיון שהוא הרבה יותר חזק ועמיד בעומסים גבוהים.
אם עיקר השימוש הוא אפיית עוגות, עוגיות (בצקים קלים) והכנת קינוחים אז KITCHEN AID עדיף בזכות ההקצפה המצויינת שלו.
אם עיקר השימוש הוא אפיית לחמים ובצקים קשים וכבדים אחרים אז KENWOOD מהסדרות הגבוהות עדיף, מכיון שהוא הרבה יותר חזק ועמיד בעומסים גבוהים.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
ואצלי הפוך. תוך שנה ו 8 חודשים... התקלקל ה kmixsarahm כתב:אני הייתי ממליצה על קנווד. אני קניתי kitchenaid מהסדרה המעוצבת שלהם ותוך שנתיים נשרף לו המנוע לחלוטין! האלה של קיצ'נאייד הם באמת מאד יפים, אבל לדעתי זה מגיע על חשבון האיכות. לדעתי קנווד זו בחירה טובה יותר.
ומזל טוב לאישתך...
בקושי עבר 70 שעות בסה"כ...
ה kmix מיוצר בסין.[/eng]