LCD של היטאצ'י דגם 32LD380TA

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3881
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מעוניין לקנות את המכשיר הזה וצריך חוות דעת מכל מי שנתקל בו
היעוד- בעיקר צפיה בכבלים
וגם מענה לסוגיה מדוע הוא דגם אוסטרלי/מיועד לשוק האוסטרלי וסביבותיה ומגיע גם לכאן על חשבון הדגמים האירופיים?
אני יכול להשיג אותו בפחות מ-8000 ש"ח ומעוניין לדעת האם ללכת על זה או שכדאי ללכת על LCD אחר במחיר דומה או קצת יותר יקר (עד 9500 בערך מחיר לפני הנחה)

תודה מראש לכל המשיבים!!! (Y)

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

לפני הכל , ראית את המסך בשידורי טלוויזיה ?

מסך שכלל לא מלהיב בשידורי טלוויזיה ולא הבנתי למה דווקא הדגם הזה ( יכול להיות מבצע מיוחד או משהו כזה ).
מה מרחק הצפייה שלך ?
לדרישה של שידורי טלוויזיה יש ללכת לכיוון של פלזמה כי בטווח תקציבך תוכל להשיג תמונה טובה בשידורי טלווזיה בפלזמה.

לגבי עניין הדגם , את העניין הספציפי אני לא מכיר, אבל שתדע שאלו דברים שיכולים להיות הגיוניים מאוד מאחר וזו החלטה של היצרן אילו דגמים הוא שולח לארץ, ומאחר והשוק הישראלי קטן בכל קנה מידה דברים כאלו יכולים לקרות מאלף סיבות.

josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

עוד פרטים

שליחה #3 

בסביבות 2-3 מטר
לא הספקתי עדיין לצפות בו בשידורי כבלים
למרות שאני רוצה מסך בגודל 32 אינץ עדיף ללכת על פלזמה גדולה יותר בשביל שידורי כבלים?
עוד עצות לגבי מסכי LCD או פלזמה (כמה שיותר הצעות לדגמים יותר טוב) בתקציב שציינתי (כולל התקציב המורחב)

תודה לכל מי שיכול לעזור (Y)

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #4 

לצרכים שלך למרחק שלך ובתקציב שלך הייתי הולך על PW8 של פנסוניק
37" כמובן.
תהנה הרבה יותר.

josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

בקשר לפנסוניק

שליחה #5 

קשה לי עם זה שאין למכשיר רמקולים
אינו מוכן לשידורי HD
יש דגמים חדשים בחו"ל
ועם זה שהוא פלזמה
אם אפשר תשובה לבעיות ובכ"ז הצעות ל-LCD -דגמים קונקרטיים שכן יתנו תוצאות טובות למטרות שלי (למשל שמעתי מאנשים רבים שה-Scenium של תומסון מצוינת וגם ה-INTUIVA שלהם, Viewpia לא רעות, פיליפס ולווה)

nickname
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 0

שליחה #6 

הHITACHI 380 מיוצרת בתילאנד - פנל 1:800 - בדגמים העדכניים שלהם הסידרה 8000-8800 הפנל הוא יפני ממפעל ALFA של HITACHI -PANASONIC ועדיין לא הגיע בגרסת 32 לארץ (רק ב37 ו26).
בכול אופן ה380 מציגה תמונה טובה בשידורי טל' ובDVD רואים הרבה יותר טוב.
התמונה מאוד קונטרסטית ומודגשת ביחס למתחרות ונראית סה"כ מוצר טוב למחיר שלה - השאלה מול איזה דגמים אתה בוחן אותה ומתלבט?!

josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

מתחרי המכשיר

שליחה #7 

Nickname, קודם כל תודה על ההיענות!

מעבר לזה המתחרות הן כל טלויזית LCD במסגרת המחיר שציינתי
אני כבר אומר שאני מפחד מהטושיבות וLG והסמסונגים (אולי אני טועה בכך)
אולי יש לכ/ם הצעה ביחס לדגמי שארפ או תומסון וכו' וכו' ספציפיים העולים על ההיטאצי מבחינת איכות התמונה, יציבותה, צבעים טובים בשידורי כבלים (HOT) וכו'?

תודה (Y) (Y)

nickname
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

לא הבנתי למה אתה מפחד מטושיבה וLG וסמסונג(מחיר?!) -בד"כ הם יושבים על אותו סדר גודל מחיר 8K ואף פחות
{ניתן היום להשיג את הLC2R של LG בסביבות 7K שהוא מסך מצויין}
אני לדעתי היטאצ'י טובה יותר והכי חשוב שתתרשם בעצמך ותחליט .

josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הפחד הוא לא מהמחיר

שליחה #9 

אני לא מפחד מהמחיר אלא מאיכות צפייה ירודה יחסית של המסכים האלה
באשר להיטאצי הדגם מיושן וגם הדגם שצריך להגיע לארץ 8800 כבר מיושן בחו"ל (רק 1:800 קונטרסט זה נמוך מאוד ומיושן לא?)
שמתי לב שאף אחד לא מדבר על התומסונים, למה?
עוד עצות למסכים יתקבלו בברכה ואולי הפרכת החשש שלי מה-8800
כמו כן אם למישהו יש הסבר טוב למה ההיטאצי 380 כ"כ יקר יחסית למסכים אחרים למרות שהוא מיושן, ההסבר יתקבל בברכה! (Y)

nickname
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

עזוב מיושן או חדש -אני עדיין לא השתכנעתי שדגמים חדשים עולים על דגמים ישנים באופן שיטתי
לי יש תחושה שלפעמים הדגמים הישנים היו טובים יותר... לגבי ההיטאצ'י -אני לא יודע אם הוא מצדיק את מחירו הגבוה יחסית
אבל הוא פשוט LCD מצויין לטעמי

לגבי התומסון - אני מאוד התרשמתי מעיבוד התמונה הטבעי-הצבעים נראים אמיתיים ,מהחדות (פשוט תמונה פחות מפוקסלת מאחרות.) ואני מדבר על שידורי טלויזיה. -עוד דבר יכולת מצב הפנורמי טובה מאוד בלהציג תכני :4 :3 על מסך מלא , הפרופורציות
טובות מאוד ולא על חשבון השוליים של התמונה כמו בהרבה אחרות. גם הסאונד שלה טוב מהממוצע .
במחיר שאתה מדבר עליו יש לך את הדגם הפשוט LB 32 040 S5 בסביבות ה7.5 K
שיש לו פחות חיבורים - מעבד פשוט יותר ואין לו שום כניסה דיגיטלית כגון DVIאו HDMI ובכל אופן התמונה מצויינת.
או שבתוספת של 2-1.5K אתה יכול להשיג את הדגם LB 130 S5 INTUIVA שהוא מתקדם יותר כולל מעבד תמונה טוב יותר HI-PIX2 וכניסת HDMI ואפילו USB וכניסת כרטיסים.

כעת הגיעה הסידרה SCENIUM בדגמים חדשים מ37-46 FHD וה32 1366*768 שנראית מרשימה מאוד רק מחירה גבוהה
בסביבות ה13K

josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

ולכן על מה היית הולך

שליחה #11 

לשלם על ה-INTUIVA
לחכות שבועיים עד חודש שהSCENIUM 32 220 B4
ירד למחיר שלי (בגלל הגעת דגם 32 החדש)
לקנות את ההיטאצ'י או אופציה אחרת (שראית וכדאי)
כזכור, חשובה לי מאוד בראש ובראשונה תמונה איכותית בשידורי הכבלים (אך גם שתהיה מוכנה לשידורי העתיד....)

תודה רבה (Y)

nickname
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

אני חושב שמדובר כאן גם בטעם אישי והעדפה
אני חושב שלתומסון יש תמונה טבעית יותר ויתרון בכניסת SCART RGB, אך מצד שני קשה להתעלם מעומק הצבעים והתמונה המודגשת בצורה מדהימה בהיטאצ'י (למרות שלפעמים נראים הצבעים פחות אמינים) .
אני חושב שאת ההיטאצ'י הייתי מעדיף בDVD והתומסון בשידורי טל'

לגבי הSCENIUM 32 220 B4 לא תמיד ניתן לצפות לירידת מחיר משמעותית -לפעמים הדגם הישן פשוט נגמר מהמלאי -ודווקא הדגם החדש נמכר במחיר זול יותר .
לדגם הזה ספציפי יש יתרון בתמונה ובעומק מרוב הLCD שראיתי. התמונה נראית שונה ואמיתית ומזכירה CRT בגלל פילטר זכוכית שמצפה את הפנל- אך כאן גם החיסרון -ההשתקפות . שוב מדובר בהעדפה אישית.

josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

התומסון נראית לי...

שליחה #13 

אני חושב בכיוון של התומסון מאחר וראיתי אותו ואת ההיטאצי ואף אחד כאן לא הציע אלטרנטיבות ספציפיות טובות :wink:
יש הבדל משמעותי באיכות המסכים בשידורי כבלים בין הINTUIVA 32 אינץ והSCENIUM 32?
כמו כן, ידוע לך בבירור שה-SCENIUM 32 הגיעה לארץ? אם כן, על סמך מה אתה אומר שיתכן והחדשה דווקא תעלה פחות מהישנה? כמה זמן לדעתך עלי לחכות שהמחיר ירד ל9000 ש"ח והאם כדאי לקנות ב S.G. או בחנות מומלצת אחרת שעברת בה?

מצטער שאני מטרטר
תהיה מוכן אולי לעוד שאלות (Y)

josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

nickname היכן אתה?

שליחה #14 

אני צריך תשובות לשאלות שלי.... :wink:

nickname
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

הSCENIUM החדשות הגיעו לארץ , יצא לי לראות את ה37 FHD SCENIUM וגם ה32 בארץ דגם .LB320B5. במחיר 13K.
לגבי הדגם 220B4 לעומת הINTUIVA אז לא יצא לי לראות אחד מול השני , אל תשכח שהINTUIVA יותר עדכני ומעבד התמונה
חדש יותר HI-PIX2 וכניסת HDMI לעומת DVI.
מה שכן הSCENIUM נראתה לעומת כל המסכים שעמדו לידה הרבה יותר טבעית והצבעים הרבה יותר אמינים-בגלל פילטר הזכוכית -(שדרך אגב לא מגיע בדגם SCENIUM החדש) ולמעשה יותר טב מרוב המסכים שיצא לי לראות.
ושוב כאן יש גם חיסרון הזכוכית=השתקפות.
לגבי המחיר- אני מניח כי המוצר פשוט יגמר במלאי הספק וזהו ... לא נראה לי שמחירו ירד בצורה היסטרית .- אני מניח שהגזמתי שהחדש יעלה פחות -אבל באופן יחסי צריך לבדוק אם ההפרש משתלם.

אם אתה מעוניין בתומסון אני יכול להמליץ לבדוק אצל היבואןSG. אני לא בטוח שהם מוכרים שם מוצרים חדשים- אבל אולי יש להם מציאות מתצוגה.

.

josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

מסקנות שלי

שליחה #16 

Nickname קודם כל תודה על הסבלנות (Y)
לפי מה שאני מבין אין טעם לעשות את הדרך ל SG בגלל שבמסכי LCD אני לא מסתכן במציאות ואני אקנה חדש
אם יצא לך לראות את הINTUIVA 32 החדש תעדכן אותי (והתרשמותך לגבי התומסון SCENIUM הישן לעומתו)
כרגע נראה לי שהSCENIUM החדש מעבר ליכולתי הכלכלית אך לגבי הישן אני אחכה לירידת מחיר ל9500 בערך (נראה לי עניין של שבועיים שלושה) ונראה לי שאלך עליו גם בזכות ההתרשמות הטובה שלך ממנו ומכך שהחדש לא יבוא עם הציפוי (למרות שבד"כ זה לא בטבע שלי להעדיף ישן על פני חדש)
אם התרשמות שלך על הINTUIVA תהיה טובה יותר מהSCENIUM הישן אלך דווקא עליו
(אם באמת הטכנולוגיה שלו וביטוייה באיכות הצפייה עולה על של הSCENIUM הישן)
תודה רבה בינתיים :D

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”