פטיפון ישן של onkyo

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
amitbaz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה ובכל הנושא של פטיפונים.

אני מעריץ נלהב של פינק פלויד ולפני כמה ימים נכנסתי לחנות דיסקים בתל אביב וראיתי שעדיין מוכרים תקליטים שלהם.
נזכרתי שלסבי וסבתי יש פטיפון ישן שאינו עובד עוד והחלטתי לבקש מהם את הפטיפון כדי לנסות ולתקן אותו.
לשמחתי הרבה הם הסכימו לתת אותו וכששאלתי אותם מה הבעיה הם ענו לי ב-משהו, צריך להחליף רצועה.

הדגם שיש לי הוא onkyo MSS-7412H וכך הוא נראה:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה[/URL[URL=http://www.siz.co.il/view/nnkczeyymtxz.jpg.htm]תמונה

ועכשיו יש לי כמה שאלות:
1. עד כמה הפטיפון הזה נחשב מבחינת האיכות ומבחינת החברה, כלומר האם שווה לנסות ולתקן אותו?
2. בהנחה שזה באמת הרצועה פלוס מחט שמן הסתם אצטרך להחליף כמה אתם מעריכים(במידת האפשר) שתהיה עלות התיקון?
3.במידה ולא ניתן לתקן אותו, איזה פטיפון איכותי(שוב, במידת האפשר) ניתן למצוא במחיר של עד 500 ש"ח (אפשר גם מיד שניה)?
4.מישהו פה מהדרום ומכיר חנות שמתקנת פטיפונים בבאר שבע?
5.במידה והכל ילך חלק, כדי שאוכל אשכרה לשמוע אני צריך לחבר רסיבר ורמקול?

אם יהיו לי עוד שאלות אני אשאל פה, אני.
אני אשמח אם תענו לי ברצינות ותוסיפו עוד מידע שאינו נכלל בשאלות ואולי לפי דעתכם הוא חשוב.

תודה רבה לכל העונים. :)

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

סביב ה 100 שח רצועה ומחט חדשה. תנסה במעבדות שכונתיות. הראש די נפוץ.

אתה צריך רסיבר עם כניסת פונו phono, או להפרד מעוד 250 שח לטובת פונו סטייג שיאפשר חיבור לכל כניסה פנויה במגבר.

תקציב הזה הייתי נשאר עם שלך, ואם זה זורם להגדיל תקציב בעתיד לשדרוג.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

הפטיפון הזה יכול להישמע סביר, אם הוא תקין. היתר כמו שרוי כתב.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

zenith
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

פטיפון סטאנדרט יפני. בזמנו היה כמעט בכול בית תחת כול שמות היצרניות היפניות. . הבעיה שהיא לא גדולה כול כך היא שהרצועות שלהם היום לא מגיעות בגודל הנדרש משום מה והן יותר קטנות מהמקוריות שהיו אז. המחלה שלהם היא ששומעים את הויברציות של המנוע דרך המחט וזה די מפריע. רעש עמום, שמופיע גם כשהתושבות של המנוע שהן מגומי,- חדשות. מקווה שלא תיתקל בזה. חבר אותו למגבר כמו שאמר קודמי, ואל תשכח לחבר את ההארקה שלו למקום המיועד במגבר, וזהו. לך תרביץ פינק פלוייד ותהנה.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”