אלמ קניון גבעתיים חווית שירות עגומה וחוסר אמון מוחלט

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

שלומות חברים,
לחלקכם יצא אולי לראות שרשור שפתחתי בנוגע למחיר מומלץ ל- PANASONIC 60ST60.את השרשור פתחתי לאחר שקבלתי הצעת מחיר טלפונית אלמ סניף קניון גבעתיים ביום חמישי אחה"צ.
ביום חמישי התקשרתי לסניף ובקשתי הצעת מחיר לעמיתי חבר ST60, לאחר שנשאלתי מספר שאלות דוגמת האם אני מעוניין בתלושי מתנה וכו' וכמובן שעניתי שלא ואני מעוניין במחיר הטוב ביותר למסך עצמו לעמיתי חבר נענתי שמחיר המבצע לפני הנחה נוספת לתשלום בכרטיס אשראי חבר הינה 9,680 ש"ח(כזכור לכולם זה היה המחיר של מבצע אלמ ובנק מזרחי) ומזה יש הורדה של 5% נוספים במעמד חיוב הכרטיס.
לאחר שבדקתי וראיתי שהמחיר הוא מחיר טוב החלטתי לרכוש את המסך...
וכן מתחילה חווית השירות של אין לקוחות מרוצים...
הגעתי לסניף והמתנתי רבע שעה עד שאחד הנציגים התפנה,היות והנציג שהיה פנוי מתמחה ככל הנראה רק בקומקומים והשלושה האחרים שמבינים בטלוויזיות היו עסוקים עם לקוחות מזדמנים של רכישות קטנות...
בשורה התחתונה כל מה שרציתי היה לקבל הצעות מחיר לפליפס סדרה 7 ו- 8 ולאחר מכן לסגור על אחת מהשלוש...
אמרתי לאדון המבוגר שהתפנה אליי במה אני מעוניין והא לאחר בדיקה ממושכת אמר שהם לא מחזיקים פיליפס מעל סדרה 5 ולאחר מכן שסדרות 7 ו-8 אין להשיג כעת בארץ... אמרתי לו טוב אז בהמשך לשיחה שקיימתי עם החנות ביום חמישי אחה"צ ואחרי שנמסר לי כבר מחיר בטלפון אני מעוניין לסגור על ה- 60ST60...
ואז אותו אדון נכבד עימו ישבתי עושה כמה בדיקות במחשב ועובר למחשבון ואומר לי היום המחיר הזה לא רלוונטי...
שאלתי אחר כבוד למה הכוונה בהתחשב בכך שזה המחיר שמסרו לי בטלפון ועוד לאחר ששאלו אותי את כל השאלות... ואז הוא אמר לי :"זה לא מעניין אותי ואיזה דרך יש לי לדעת ששוחחת עם הסניף שלי בכלל???" לאחר שהוא שהחל להתנהג בגסות בקשתי ממנו שעם כל הכבוד ייתן לי לסיים את דברי ולא ישכח שאני הלקוח ויתנהג בהתאם...
לאחר מכן אמרתי לו שאני יכול להציג בפניו את הפלא שיראה את מועד השיחה ופרטיה המלאים כולל משך השיחה ושבהתחשב בזה ששוחחתי עם החנות לפנ יומיים בשעה מסוימת ויש בה בסה"כ 3 גברים שיכולים היו לענות לי לא יהיה כל כך קשה לבדוק...
הוא כמובן אמר שלא מעניין אותו והוא לא בודק ולא איכפת לו ושאני יכול לעשות מה שאני רוצהת ציינתי שאני הולך לפרסם זאת ויצאתי מהחנות.
כמו כן ברצוני לציין שכשניסיתי לבדוק מול 2 העובדים האחרים אם שוחחתי במקרה עם אחד מהם הם אמרו לי שהוא מנהל החנות והוא המחליט והוא אסר עליהם לשוחח עימי...
כשיצאתי מהחנות שמעתי אותו אומר הוא צריך לבוא לנהל פה את החנות זה...
בשורה התחתונה רמת שירות מתחת לכל ביקורת, התנהלות ביזיונית ומנהל חנות שמתנהל כמו דיקטטור במשטרים אפלים...
נ.ב.
יכול להיות שבניגוד לחוק מישהו החליט לעלות את המס יום לפני...
אפס בשירות אפס באמינות שלא יעבדו עליכם ושלא נדע משקרנים ורמאים כאלה...
(n) (n) (n)
נערך לאחרונה על ידי MoMra ב 22/08/2013 20:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

ידידי, אני מבין שאתה נסער, מתאר לעצמי את עגמת הנפש שנגרמה לך בבואך לרכוש מוצר לאחר לא מעט בדיקות. אולם... כן, זה מגיע: כדאי לך למתן את דבריך. ייתכן ומנהל החנות צודק, ייתכן. איני שולל את דבריך, אולם אני מותיר אפשרות כי נפלה אי הבנה בינכם.
נותרו בידך שתי אפשרויות:
1. להילחם עד קבלת המחיר המובטח, אם כי אינני בטוח שיתקבל (הפער גדול מדי לטעמי)
2. לעשות סקר שוק ולרכוש במקום אחר.

יש אפשרות שלישית והיא רכישת מודל אחר במחיר המתאים לך.
מאחל לך שבוע נפלא, מוצלח ושתתחדש.

אינני קשור בהוא מה לאלמ, אולם אני סבור כי לכל סיפור יש שני צדדים.
Vocare Ad Regnum

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

איך זה עובד שאתה יודע שאתה מקבל מהם שירות גרוע ובכל זאת רק מחפש לקנות מהם ? נגמרו חנויות האלקטרוניקה שמחזיקות מסכי פנסוניק ?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

MadCow כתב:איך זה עובד שאתה יודע שאתה מקבל מהם שירות גרוע ובכל זאת רק מחפש לקנות מהם ? נגמרו חנויות האלקטרוניקה שמחזיקות מסכי פנסוניק ?
...
יש לו הנחת חבר שם, לכן הלך לשם.

MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

חברים יקרים,
מעולם לא רכשתי שם כלום ונכנסתי לשם רק בגלל הצעת המחיר לחברי מועדון חבר שקבלתי בשיחה עם הסניף בחמישי אחה"צ.
יש מצב שיש לי את השיחה מוקלטת במשרד ובמידה ואכן כך אדאג להעלותה לרשת.
נערך לאחרונה על ידי MoMra ב 18/08/2013 8:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

MadCow כתב:איך זה עובד שאתה יודע שאתה מקבל מהם שירות גרוע ובכל זאת רק מחפש לקנות מהם ? נגמרו חנויות האלקטרוניקה שמחזיקות מסכי פנסוניק ?
...
חבר,
פעם ראשונה שנכנסתי לאלמ הייתה אתמול בערב ואם לא היה כרטיס חבר ולא הייתי מקבל הצעה טלפונית גם זה לא היה קורה...
הזמן שלי קצת יותר יקר משל איזה מוכרן בלי הרבה מושג במסכים.

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #7 

MoMra כתב:
...
חבר,
פעם ראשונה שנכנסתי לאלמ הייתה אתמול בערב ואם לא היה כרטיס חבר ולא הייתי מקבל הצעה טלפונית גם זה לא היה קורה...
הזמן שלי קצת יותר יקר משל איזה מוכרן בלי הרבה מושג במסכים.
...
גם לי יש 'חבר' בדיוק כמוך, ואת המסך שלי קניתי בחנות מתמחה.
ההנחה שא.ל.מ נותנים לעמיתי 'חבר' היא ברובה הגדול אשליה. הם משחקים עם המחירים למעלה ולמטה כמו יויו, ובסוף אתה יוצא בעיקר מבולבל ובפועל אתה מקבל מחיר רגיל כמו בכל מקום אחר. אני באופן אישי חושב שכל שיטת התמחור המעורפלת שלהם פוגעת בעיקר בלקוח ולכן אני נמנע מלקנות שם.
אני נורא מבין ללבך, והרבה פעמים ההנחה ש'חבר' נותנים גורמת לנו לקנות בחנויות האלה באופן אוטומטי, אבל צריך לראות לפעמים את התמונה היותר גדולה - ובמקרה שלך אני באמת חושב שכדאי שתלך למקום אחר.
ואם במקרה הזה חשוב לך רק המחיר ולא חווית הקניה או השירות - יש חנויות אינטרנטיות מצוינות שבהן תוכל לקבל מחיר טוב.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

משהו לא ברור לי.
עשית בלאגן שלם עם הסמסונג שלא היית מרוצה מהשירות של אלקטרוניקס-פרו, ונשבעת שלא תקנה שום דבר מסמליין, סנסונג וכו, אז הלכת לאל״מ שבעלי הבית שלהם זה אותם הבעלים של סמליין?

מה יש לך מהאורנג׳דה משה? :?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

מרטין,
קצת תמוה ששוב אתה בוחר לצאת להגנת ה
יבואן או החנות במקום להגיב לגבי הטענות שהועלו אבל זה עניין שלך ומניעיך עמך...
אני יצאתי נגד אלקטרוניקס פרו והלנתי על השירות הקלוקל אשר לו זכיתי מצידם.
רק לאחר שאתה הפנת את תשומת ליבי לעובדה שבסמליין וסמסונג יודעים הלנתי על כך שגם מהם לא זכיתי לתגובה...
אתה מצידך יצאתם להגנתם וטענת שהם מכירים ,יודעים ומטפלים אולן בשורה התחתונה במשך שלושה ימים המתנתי לתגובה מצידם ולא זכיתי לכלום.
אתה אמרת לי שדברים שאיני מודע להם מתרחשים מאחורי הקלעים אולם במבחן התוצאה לא קרה כלום...
כפי ‏שציינתי ‏קודם ‏לאלמ ‏הגעתי ‏בגלל ‏מבצע ‏חבר ‏לגבי ‏שירות ‏ואחריות ‏יש ‏את ‏יורקום.
בשורה התחתונה מסתבר שנורמות השירות אינן מגיעות מהפרו אלא מדבריך אני מבין שמחלחלות מהסמליין.
בל נשכח שבשרשור שפתחתי הלינו עוד כמה עשרות על השירות הקלוקל מבית סמליין והפרו... ( (n) (n) n)
נערך לאחרונה על ידי MoMra ב 18/08/2013 15:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

MoMra , מעבר לעצבים שיש לך על סמליין - האם פנית לאלמ במייל או משהו דומה ?
ראה עצתי מעלה, חבל על העצבים שלך - אתה צריך להנות מחווית הרכישה, לא להתענות ממנה.
Vocare Ad Regnum

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #11 

MoMra ,
התבלבלת. אני עשיתי כל שיכולתי, כולל שתי פגישות, אחת ביקום עם סמסונג ואחת בראשון עם אלקטרוניקס פרו, במיוחד בשבילך וזו התודה שאני מקבל? שאני יוצא להגנת מישהו?!

לא הקמנו את האתר הזה כדי שיהיה זירת האיגרוף בינך לבין הספקים שאתה לא מרוצה מהם.
ישנן פלטפורמות אחרות בשביל זה כמו המועצה לצרכנות, דף הפייסבוק של החברות עצמן וכמובן בית המשפט.
אז תודה רבה, אבל אני מבקש כי את המלחמות שלך, תעשה במקום אחר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

MartinHSabag כתב:MoMra ,
התבלבלת. אני עשיתי כל שיכולתי, כולל שתי פגישות, אחת ביקום עם סמסונג ואחת בראשון עם אלקטרוניקס פרו, במיוחד בשבילך וזו התודה שאני מקבל? שאני יוצא להגנת מישהו?!

לא הקמנו את האתר הזה כדי שיהיה זירת האיגרוף בינך לבין הספקים שאתה לא מרוצה מהם.
ישנן פלטפורמות אחרות בשביל זה כמו המועצה לצרכנות, דף הפייסבוק של החברות עצמן וכמובן בית המשפט.
אז תודה רבה, אבל אני מבקש כי את המלחמות שלך, תעשה במקום אחר.
...
מרטין שלום רב,
בשום מקום לא טענתי שלא ניסית לסייע והודתי לך על הנסיון לעזור גם בשרשור שפתחתי וגם במסר פרטי.
הלנתי על כך שבשורה התחתונה אף אחד מסמליין או מסמסונג לא יצר קשר וניסה לתקן חווית שירות עלובה לה זכיתי...
כמובן שבעץ שפתחתי הופתעתי לגלות שהיו עוד כמה עשרות כמוני שזכו לשירות גרוע ואנחנו לא מדברים על קהילה שהיקף חבריה עצום.
אני פתחתי עץ במטרה להלין ולשתף ומכל המגיבים בעץ לגבי אלקטרוניקס פרו זכיתי לתמיכה מקיר לקיר בצירוף שיתוף בחוויות של חברים רבים נוספים.
בשורה התחתונה, כפי שאתה יודע וכפי שציינת לא הייתי מודע למה שקרה מאחורי הקלעים ובפעם היחידה שכתבת לי שמתוכננת לך פגישה בענייני הודתי לך וכתבתי שבמידה והסיבה לפגישה היא "אני" אני מבקש שלא תטריח את עצמך .
עץ זה נפתח במטרה לשתף חברים בחוויה לא פחות חמורה, כאשר מוכרן בחנות "שיקר/רימה/הונא" וגרם לי ולמלווי לבזבוז זמן ועוגמת נפש.
עם רמת השירות היא כזאת שאנו צריכים להקליט כל נציג/נותן שירות שאנו משוחחים עימו אז כדאי שאנשים יהיו מודעים לכך ויתנהלו בהתאם...
בשורה התחתונה תקפת אותי בעץ על שעשיתי "בלאגן" שזה בערך הניסוח הכי רחוק מהמציאות שיכול להיות... האם לפרסם ולשתף חברים בפורום זה בלאגן???
מאיפה לי לדעת שסמליין מחזיקים את אלמ?? יש לי כרטיס חבר ורציתי לנצל מחיר אטרקטיבי מתוך ידיעה שהשירות והאחריות הם של יורקום...
מעולם לא הייתה לי שום תלונה לגבי סמסונג בתור חברה אם כבר אז רק לגבי נציגותיה בישראל ואין לי ספק שסמסונג העולמית הייתה מתנערת במהירות מנורמות השירות הקלוקלות והכושלות של הנציגות בישראל.
מן הסתם אין לי ספק שאתה ושאר מנהלי האתר מקושרים היטב ומכירים את כל מי שצריך בחברות השונות ובזכות זה חברי הפורום זוכים ליחס, מענה ושירות טוב יותר ועל כך שאפו. (Y)
שוב במבחן התוצאה לא זכיתי לתיקון חווית שירות מצד סמליין/SAMSUNG ולאחר שציינת את שציינת בבוקר הבנתי שגם אלמ בחברה אז זה רק מחזק... (n) (n) (n)
אני ממש לא חושב שיצאתי למלחמה בסה"כ חלקתי ולאחר שלא זכיתי למענה ביטלתי עסקה ואני חושב שזה כל מה שמי שזוכה לשירות גרוע צריך לעשות. (Y)
נ.ב.
חשוב לי להבהיר שמעולם לא פניתי לאף נציג של האתר או מי מטעמו ובקשתי סיוע בדרך זאת או אחרת את השרשורים שפתחתי, פתחתי אך ורק כדי לשתף ולפרסם חוויות שירות גרועות להן זכיתי...
בכל פעם שאני משוחח על כך עם מכרים הם תמיד אומרים לי: " אנחנו לא מבינים מדוע אתה עדיין מופתע, אתה חי בישראל וזה מה יש..."
נערך לאחרונה על ידי MoMra ב 18/08/2013 15:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #13 

MoMra,

יש לי שאלה ברשותך.
אם תהיה לך אפשרות לרכוש מחנות מתמחה את ה-60ST60 כולל התקנה ומתקן קיר ב-10,500 ש"ח היית סוגר עסקה?
אם התשובה היא לא האם הסיבה היא בגלל הפער המשמעותי בין המחיר שחשבת שאתה הולך לשלם (9,200 ש"ח)?

MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

idan309 כתב:MoMra,

יש לי שאלה ברשותך.
אם תהיה לך אפשרות לרכוש מחנות מתמחה את ה-60ST60 כולל התקנה ומתקן קיר ב-10,500 ש"ח היית סוגר עסקה?
אם התשובה היא לא האם הסיבה היא בגלל הפער המשמעותי בין המחיר שחשבת שאתה הולך לשלם (9,200 ש"ח)?
...
בהחלט. (Y)
הסיבה היחידה שהטרחתי את עצמי לאלמ היא לקבל מחיר אטרקטיבי שהוצע לי טלפונית לאחר בירור מולם.
המחיר אשר עליו אתה מדבר הוא מחיר סביר למסך אולם בהחלט אפשר להשיג אותו כולל התקנה ומתקן גם בפחות(לפחות ניתן היה לפני ארבעה ימים...).
לעניות דעתי הבדל במחיר של 1,300ש"ח הוא מטורף וכמובן שמהותי, הייתי מוכן לשלם יותר ולרכוש מחנות מתמחה אולם כאן מדובר בקרוב ל- 15% הפרש (בדיוק עליית המס) וזה מטורף. (Y)
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב שבגינה אמרו לי שהמחיר הזה לא רלוונטי/ריאלי ליום שבת 17/08/2013 הוא שככל הנראה עדכנו מחירים...
המחיר שנתנו לי תחילה לפני שהורדו ממנו 5% למשלמים באמצעות כרטיס אשראי חבר היה 9,680 (כזכור לכולם המחיר במבצע אלמ ובנק מזרחי) ובמחיר אטרקטיבי זה נחטפו המון מסכים... (Y)
שערתי לעצמי שמאחר ומועדון "חבר" נתפס ככוח קניה מהחזקים בשוק אם לא החזק ביותר החליטו לצ'פרו.
עם כל הכבוד לא מדובר במחיר "עלות" אלא במחיר אטרקטיבי מאוד שאף אחד לא מפסיד ממנו. :wink:

MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

TANDBERG כתב:MoMra , מעבר לעצבים שיש לך על סמליין - האם פנית לאלמ במייל או משהו דומה ?
ראה עצתי מעלה, חבל על העצבים שלך - אתה צריך להנות מחווית הרכישה, לא להתענות ממנה.
...
תודה על ההמלצה...
לא הייתי מודע לקשר של סמליין ואלמ וסיבת הנסיעה לסניף אלמ הייתה המחיר גרידא.
חשבתי שאולי אצליח לתקן לעצמי חווית שירות גרועה של אלקטרוניקס פרו וארכוש מסך פנסוניק במחיר טוב. (Y)
אני לא מצליח לחשוב על שום דרך בה אפשר להסביר את זה שלקוח מתקשר מזדהה שואלים אותו מספר שאלות ואז הוא מבקש לדעת מה מחיר של מוצר X לחברי מועדון X ולפתע שהוא מגיע לחנות מתכחשים לכך ומבקשים לקבל אסמכתא כתובה ומנהל החנות אוסר על עובדיו לענות ללקוח...
העובדים שמפחדים ממנו אומרים לי: " הוא המנהל, הוא המחליט אנחנו לא יכולים להגיד כלום...".
חמור מאוד בעיני. (n) (n) (n)

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

MoMra,

אני לא מופתע מהתשובה שלך.
אתה מצפה לקבל מוצר במחיר הזול ביותר האפשרי ועדיין לקבל שירות כמו שצריך.
לצערי הרב אתה חי בישראל ובישראל זה כמעט בלתי אפשרי לקבל את מה שאתה מחפש.
טלויזיה לא קונים כל שני וחמישי, אמנם הפער קצת גדול אבל חברי ששילם 10,500 ש"ח על ה-60ST60 קיבל חווית קנייה קצת יותר טובה משלך, לא בזבז זמן יקר, כאשר תהיה בעיה יהיה מי שיטפל בו ועוד.
אם לוקחים בחשבון שקנייה זו מתבצעת לכל היותר פעם ב-3 שנים אז הוא "הפסיד" בממוצע 35 ש"ח בחודש.
את ה-35 ש"ח בחודש החבר יחסוך במקומות אחרים (כאלה שלא יצטרך בשביל לחסוך אותם לספוג יחס / שירות כמו זה שאתה ספגת)
מאחל לך הצלחה במציאת חנות שתמכור לך את ה-60ST60 ב-9,200 ש"ח וגם תיתן לך שירות כמו שצריך.
אני אישית לא מאמין שתוכל לרכוש את הטלויזיה בפחות מ-10,000 ש"ח ללא קשר לשירות אבל אני אשמח להיות מופתע.

MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

idan309 כתב:MoMra,

אני לא מופתע מהתשובה שלך.
אתה מצפה לקבל מוצר במחיר הזול ביותר האפשרי ועדיין לקבל שירות כמו שצריך.
לצערי הרב אתה חי בישראל ובישראל זה כמעט בלתי אפשרי לקבל את מה שאתה מחפש.
טלויזיה לא קונים כל שני וחמישי, אמנם הפער קצת גדול אבל חברי ששילם 10,500 ש"ח על ה-60ST60 קיבל חווית קנייה קצת יותר טובה משלך, לא בזבז זמן יקר, כאשר תהיה בעיה יהיה מי שיטפל בו ועוד.
אם לוקחים בחשבון שקנייה זו מתבצעת לכל היותר פעם ב-3 שנים אז הוא "הפסיד" בממוצע 35 ש"ח בחודש.
את ה-35 ש"ח בחודש החבר יחסוך במקומות אחרים (כאלה שלא יצטרך בשביל לחסוך אותם לספוג יחס / שירות כמו זה שאתה ספגת)
מאחל לך הצלחה במציאת חנות שתמכור לך את ה-60ST60 ב-9,200 ש"ח וגם תיתן לך שירות כמו שצריך.
אני אישית לא מאמין שתוכל לרכוש את הטלויזיה בפחות מ-10,000 ש"ח ללא קשר לשירות אבל אני אשמח להיות מופתע.
...
היי עידן,
אני בסה"כ ציפיתי לשלם את המחיר שדרשו בשיחת טלפון שקיימתי עם החנות 48 שעות טרם הגעתי.
לא רציתי ייעוץ ולא בקשתי קפה...
לא יעלה על הדעת שתתקשר לחנות תציג את עצמך ישאלו אותך מספר שאלות ולאחר שתגיע לחנות לסגור עסקה לפתע יתנערו מהשיחה ויבקשו לקבל אסמכתא בכתב...
כפי שציינתי הלכתי לאלמ סניף גבעתיים במטרה לנצל את מבצע ולהנות ממחיר אטקרטיבי סוגית השירות והאחריות במקרה הצורך בעתיד היא מול יורקום ולא מול אלמ או סמליין...
לא סביר לשם 15% יותר בשביל לרכוש מחנות מתמחה אותו מסך ואני בטוח שחברך לא היה מתנדב לשלם 1,300 ש"ח יותר :wink:
נ.ב.
5% יותר היה סביר, 15% לא ריאלי.

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

אני ממתין לעדכון ממך שמראה שהחבר שלי שילם יותר מ5% תוספת =קנית את המסך בפחות מ10000 שח (לא כולל הנחת חבר).
נראה עוד כמה טיולים תעשה בכדי להגיע למטרה, אם בכלל.

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #19 

כשצרכן הישראלי יתחיל להבין שמחיר זול הוא לא הכל, נוכל להפסיק להתלונן על השירות שאנחנו מקבלים.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4217
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #20 

מחיר זול הוא לא הכל אבל הוא העיקר בעולם.שרות הוא מאוד חשוב אבל הוא כלול במחיר וזה שמחיר גבוה יותר לא אומר שהשרות טוב יותר.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”