לחלקכם יצא אולי לראות שרשור שפתחתי בנוגע למחיר מומלץ ל- PANASONIC 60ST60.את השרשור פתחתי לאחר שקבלתי הצעת מחיר טלפונית אלמ סניף קניון גבעתיים ביום חמישי אחה"צ.
ביום חמישי התקשרתי לסניף ובקשתי הצעת מחיר לעמיתי חבר ST60, לאחר שנשאלתי מספר שאלות דוגמת האם אני מעוניין בתלושי מתנה וכו' וכמובן שעניתי שלא ואני מעוניין במחיר הטוב ביותר למסך עצמו לעמיתי חבר נענתי שמחיר המבצע לפני הנחה נוספת לתשלום בכרטיס אשראי חבר הינה 9,680 ש"ח(כזכור לכולם זה היה המחיר של מבצע אלמ ובנק מזרחי) ומזה יש הורדה של 5% נוספים במעמד חיוב הכרטיס.
לאחר שבדקתי וראיתי שהמחיר הוא מחיר טוב החלטתי לרכוש את המסך...
וכן מתחילה חווית השירות של אין לקוחות מרוצים...
הגעתי לסניף והמתנתי רבע שעה עד שאחד הנציגים התפנה,היות והנציג שהיה פנוי מתמחה ככל הנראה רק בקומקומים והשלושה האחרים שמבינים בטלוויזיות היו עסוקים עם לקוחות מזדמנים של רכישות קטנות...
בשורה התחתונה כל מה שרציתי היה לקבל הצעות מחיר לפליפס סדרה 7 ו- 8 ולאחר מכן לסגור על אחת מהשלוש...
אמרתי לאדון המבוגר שהתפנה אליי במה אני מעוניין והא לאחר בדיקה ממושכת אמר שהם לא מחזיקים פיליפס מעל סדרה 5 ולאחר מכן שסדרות 7 ו-8 אין להשיג כעת בארץ... אמרתי לו טוב אז בהמשך לשיחה שקיימתי עם החנות ביום חמישי אחה"צ ואחרי שנמסר לי כבר מחיר בטלפון אני מעוניין לסגור על ה- 60ST60...
ואז אותו אדון נכבד עימו ישבתי עושה כמה בדיקות במחשב ועובר למחשבון ואומר לי היום המחיר הזה לא רלוונטי...
שאלתי אחר כבוד למה הכוונה בהתחשב בכך שזה המחיר שמסרו לי בטלפון ועוד לאחר ששאלו אותי את כל השאלות... ואז הוא אמר לי :"זה לא מעניין אותי ואיזה דרך יש לי לדעת ששוחחת עם הסניף שלי בכלל???" לאחר שהוא שהחל להתנהג בגסות בקשתי ממנו שעם כל הכבוד ייתן לי לסיים את דברי ולא ישכח שאני הלקוח ויתנהג בהתאם...
לאחר מכן אמרתי לו שאני יכול להציג בפניו את הפלא שיראה את מועד השיחה ופרטיה המלאים כולל משך השיחה ושבהתחשב בזה ששוחחתי עם החנות לפנ יומיים בשעה מסוימת ויש בה בסה"כ 3 גברים שיכולים היו לענות לי לא יהיה כל כך קשה לבדוק...
הוא כמובן אמר שלא מעניין אותו והוא לא בודק ולא איכפת לו ושאני יכול לעשות מה שאני רוצהת ציינתי שאני הולך לפרסם זאת ויצאתי מהחנות.
כמו כן ברצוני לציין שכשניסיתי לבדוק מול 2 העובדים האחרים אם שוחחתי במקרה עם אחד מהם הם אמרו לי שהוא מנהל החנות והוא המחליט והוא אסר עליהם לשוחח עימי...
כשיצאתי מהחנות שמעתי אותו אומר הוא צריך לבוא לנהל פה את החנות זה...
בשורה התחתונה רמת שירות מתחת לכל ביקורת, התנהלות ביזיונית ומנהל חנות שמתנהל כמו דיקטטור במשטרים אפלים...
נ.ב.
יכול להיות שבניגוד לחוק מישהו החליט לעלות את המס יום לפני...
אפס בשירות אפס באמינות שלא יעבדו עליכם ושלא נדע משקרנים ורמאים כאלה...