LG570 או LG621?
הי,
אני ממש לפני רכישה של טלויזית לד ראשונה בחיי (עד היום היינו עם CRT).
הייתי די סגור על LG570 "47 גם מבחינת איכות תמונה, שאר הנתונים היבשים וגם מבחינת התקציב שעומד על 4500 בלחץ.
אבל פתאום התחלתי לראות כל מיני ביקורות די טובות על ה-LG621 ואני מתלבט אם כדאי לעשות עוד מאמץ כלכלי או שזה לא כזה משמעותי. אני לא מאלו שמחליפים טלויזיה כל פעם שיוצא דגם, זו תהיה קניה להרבה שנים כנראה...
הצרכים שלי הם בעיקר עידן+, HD מהמחשב וגלישה ב-SMART עבור תוכן לילדים. אולי קצת תלת מימד אבל זה פחות השיקול.
הבנתי גם שה-621 מגיעה עם סאונד-בר. יש לי מערכת שמע 5.1 בבית אז אני לא חייב אותו, השאלה אם זה באמת מוסיף?
ועוד שאלה, האם 47" לא גדול מדי למרחק צפיה של 2.9 מטר?
תודה!
אני ממש לפני רכישה של טלויזית לד ראשונה בחיי (עד היום היינו עם CRT).
הייתי די סגור על LG570 "47 גם מבחינת איכות תמונה, שאר הנתונים היבשים וגם מבחינת התקציב שעומד על 4500 בלחץ.
אבל פתאום התחלתי לראות כל מיני ביקורות די טובות על ה-LG621 ואני מתלבט אם כדאי לעשות עוד מאמץ כלכלי או שזה לא כזה משמעותי. אני לא מאלו שמחליפים טלויזיה כל פעם שיוצא דגם, זו תהיה קניה להרבה שנים כנראה...
הצרכים שלי הם בעיקר עידן+, HD מהמחשב וגלישה ב-SMART עבור תוכן לילדים. אולי קצת תלת מימד אבל זה פחות השיקול.
הבנתי גם שה-621 מגיעה עם סאונד-בר. יש לי מערכת שמע 5.1 בבית אז אני לא חייב אותו, השאלה אם זה באמת מוסיף?
ועוד שאלה, האם 47" לא גדול מדי למרחק צפיה של 2.9 מטר?
תודה!
לא התייחסתי לגודל הסלון, הרי לא ראיתי אותו. התייחסתי רק למרחק מהמסך.bluenote כתב:תודה שלומפיס,
הכוונה היתה לא אם זה גדול מדי לסלון, אלא בקטע שזה כמו לראות טלוייה מאד מקרוב ואז מתחילים כבר לראות את כל הפאקים בתמונה...
יש למישהו תובנות לגבי שאר השאלות?...
גם 50׳ יכולה להתאים.
לגבי הסאונד בר, מעולם לא שמעתי רכיב כזה.
אני יכול להניח שהוא משפר משמעותית את הסאונד שהטלוויזיה מפיקה,
יחד עם זאת אני בטוח שהסאונד בר לא יכול להיות תחליף למערכת קולנוע סבירה אשר כוללת רסיבר וסט רמקולים.
ראיתי פה הרבה פוסטים בנושא עקב המבצעים שהכניסו את הסאונד בר להילוך גבוה. נסה לבצע חיפוש, אולי מישהו כבר העלה את חוות דעתו.
בהצלחה
ברור שמגבר ורמקולים עדיף, הסאונד בר הוא לא שיקול בשבילי.
50 אינץ זה כבר לא בתקציב לצערי.
הייתי שמח לשמוע לגבי הבדלים משמעותיים בין הדגמים שציינתי והאם יש טעם להתאמץ כלכלית לקנות את ה-621.
הבנתי שיש כל מיני עניינים עם הרצים (100, 200...) שאני לא ככ מבין איפה זה יכול להשפיע עלי אם בכלל.
תודה
50 אינץ זה כבר לא בתקציב לצערי.
הייתי שמח לשמוע לגבי הבדלים משמעותיים בין הדגמים שציינתי והאם יש טעם להתאמץ כלכלית לקנות את ה-621.
הבנתי שיש כל מיני עניינים עם הרצים (100, 200...) שאני לא ככ מבין איפה זה יכול להשפיע עלי אם בכלל.
תודה
תרשום בבקשה את הדגמים המלאים של המסכים, רק כך אפשר לדעת על מה אתה מדבר.
או כנס לאתר של ח.י ותעשה השוואה.
http://www.hye.co.il/LG/LCD-Plasma-3D-TV
כל הנושא של ההרצים להחלקת תמונה ממש overrated לדעתי האישית.
לעיניים שלי זה בלתי נסבר, לפי מה שהספקתי לראות בפורום רובם מכבים זאת לגמרי או מדליקים על מינימום.
אבל הייי... צריך למכור משהו ללקוחות...
או כנס לאתר של ח.י ותעשה השוואה.
http://www.hye.co.il/LG/LCD-Plasma-3D-TV
כל הנושא של ההרצים להחלקת תמונה ממש overrated לדעתי האישית.
לעיניים שלי זה בלתי נסבר, לפי מה שהספקתי לראות בפורום רובם מכבים זאת לגמרי או מדליקים על מינימום.
אבל הייי... צריך למכור משהו ללקוחות...
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
עיקר ההבדלים:
* 100 הרץ ב-570 מול 200 הרץ ב-621 .
* תלת מימד ב-621 .
* עיצוב.
מצפיה ב-2 הדגמים אני באופן אישי ראיתי יתרון קל ל-621 באיכות התמונה, אבל אם זה גורם לך לחרוג מהתקציב וזה לא קל לך (תקציבית), לא הייתי מוסיף.
* 100 הרץ ב-570 מול 200 הרץ ב-621 .
* תלת מימד ב-621 .
* עיצוב.
מצפיה ב-2 הדגמים אני באופן אישי ראיתי יתרון קל ל-621 באיכות התמונה, אבל אם זה גורם לך לחרוג מהתקציב וזה לא קל לך (תקציבית), לא הייתי מוסיף.