כוסות דמויות bodum
-
מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 437
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
לפני מספר חודשים היה בפורום הזה שירשור על כוסות אספרסו דמויות בודום רק הרבה הרבה יותר זולות.
ראיתי בקולומביה בהום סנטר את אלו עם הטבעות סיליקון המחוספסות הצבעוניות במחיר ממש מגוחך, הן נמכרו כאן ככוסות לאגווה דיאנטה שזה משקה אלכוהולי מקומי שמזכיר טיפה ערק רק עשוי מקנה סוכר.
אבל
עכשיו כבר אין אותן
בקיצור
אשתי טסה ביום שני חזרה לקולומביה
אני מחפש את אלו עם הטבעות סיליקון או בלעדיהן רק בזול.....ז"א חיקויים
אם כל הכבוד לבודום אני לא חושב שאם יש בכלל הבדל אז הוא מצדיק את ההפרש במחיר.
אז
אם מישהוא מכיר בירושלים מקום שמוכר את החיקויים הזולים של בודום, בבקשה עדכנו אותי בהקדם, יום ראשון הוא היום האחרון לקניות בירושלים. וביום שני בערב (שעון קולומביה) הכוסות כבר יהיו אצלי, אני מקווה.
ראיתי בקולומביה בהום סנטר את אלו עם הטבעות סיליקון המחוספסות הצבעוניות במחיר ממש מגוחך, הן נמכרו כאן ככוסות לאגווה דיאנטה שזה משקה אלכוהולי מקומי שמזכיר טיפה ערק רק עשוי מקנה סוכר.
אבל
עכשיו כבר אין אותן
בקיצור
אשתי טסה ביום שני חזרה לקולומביה
אני מחפש את אלו עם הטבעות סיליקון או בלעדיהן רק בזול.....ז"א חיקויים
אם כל הכבוד לבודום אני לא חושב שאם יש בכלל הבדל אז הוא מצדיק את ההפרש במחיר.
אז
אם מישהוא מכיר בירושלים מקום שמוכר את החיקויים הזולים של בודום, בבקשה עדכנו אותי בהקדם, יום ראשון הוא היום האחרון לקניות בירושלים. וביום שני בערב (שעון קולומביה) הכוסות כבר יהיו אצלי, אני מקווה.
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
מה קורה דוד, אני קניתי בסין
אני לא יודע מה זה זול בשבילך, אבל תראה פה בלינק, יש עוד כל מיני סוגים
שבוע טוב
http://www.aliexpress.com/snapshot/248751274.html
שבוע טוב
http://www.aliexpress.com/snapshot/248751274.html
יום דבש
-
מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 437
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
מחיר לא רעadi_habrusi כתב:מה קורה דוד, אני קניתי בסין
שבוע טוב
http://www.aliexpress.com/snapshot/248751274.html...
תודה עדי
אם מישהוא מהפורום לא יפנה את קטלינה למקום זול בירושלים אז אין ספק שזה הPLAN B שלי.
עשיתי על הדרך חיפוש על תואמי בודום בעלי בבה הסיטונאי, ונתקלתי אצל מישהוא שמייצר חיקויים (ואולי גם את האורגינאלים) בכוס הבירה המגניבה הזו.
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
יפה!, אתה יכול לפרסם קישור לזה ?
יום דבש
aguardiente זה אחלה משקה.. לא ברור לי איך הוא לא מוכר מחוץ לקולומביה, ואפילו תיירים שמגיעים לקולומביה בדר"כ לא זוכים לשמוע או לטעום ממנו.
לגבי הכוסות, אני פחות אוהב אותן באספרסו ומעדיף משמעותית כוס חרסינה/פורצלן עבה. הכוס הכפולה שומרת יותר מדי טוב על החום, ומקשה לטעמי על שתייה מהירה של השוט כפי שאני מעדיף.
לגבי הכוסות, אני פחות אוהב אותן באספרסו ומעדיף משמעותית כוס חרסינה/פורצלן עבה. הכוס הכפולה שומרת יותר מדי טוב על החום, ומקשה לטעמי על שתייה מהירה של השוט כפי שאני מעדיף.