מחפש אוזניות קשת עד 2000 שקל
אז ככה, דבר ראשון אני לא הרבה מבין בכל המוזיקה אבל מה ?! ניסיון באוזניות איכותיות ישלי
ועכשיו אני מחפש אוזניות קשת אז אל תמליצו לי על אוזניות IN EAR כי יש לי כבר ועכשיו אני רוצה משהו יותר רציני, משהו שיהיה מתאים גם למחשב נייד שלי ולבית להנאה או בדרך לעבודה שאני ממש רוצה לשקוע.
האוזניות שהיו לי לאחרונה ומכרתי אותם הם ה SE535 כמו שאתם יודעים בוודאי הן ממש יקרות, אבל כעבור שבועיים בלבד נאלצתי למכור אותם, זה הקנייה שהכי התחרטתי אליה, ואל תחשבו הן מאוד איכותיות הבבעיה היחידה הייתה על ההרכבה שלהם על האוזן והנוחות, הן ממש לא היו נוחות לי ותמיד צד אחד היה נופל לי, וזה לא ניראלי בסדר שילמתי מלא כסף והתאכזבתי, ושבשביל שלא תגידו אולי לא שמת את זה נכון אז יש לי כבר ניסיון עם אוזניות של שור יש לי ועדיין יש לי את ההדגם SE215 והן משום מה יושבות לי טוב והם סבבה לגמרי. עכשיו אני הולך להוציא עוד 2000 שקל כמעט על אוזניות ואני מקווה שאני לא יתחרט על זה ובגלל זה באתי לפה.
לחלק השני בסיפור אני קניתי לפני חצי שנה את האוזניות קשה Shure SRH440 ואני חייב להגיד שחוץ מזה שהאיכות טובה אבל הן ממש ממש גרועות, כאילו כעבור שעה אפילו פחות משעה הן ממש כואבת לי על האוזן זה דבר ראשון שלא נדבר על הקשת עצמה שלוחצת על הראש ומכאיבה לי ואז יש לי כאב ראש ענקי. הם יושבות בארון לא נוגע בהם. אם יש משהו שיכול לעשות לכם טרואמה מאוזניות קשת זה הדבר הזה ולכן אני פוחד מלקנות אוזניות קשת שהן לא יהיו נוחות.
אני עכשיו מחפש אוזניות קשת שאחרי איכות כמובן ללא פשרות(במסגרת התקציב) שיהיו נוחות שאני יוכל לשמוע מוזיקה למשך 3 שעות ככה לפחות בלי שיכאב לי פתאום. אני חשבתי על דגם מסויים "סנאייזר מומנטום" שמעתי מלא ביקורת טובות עליו והייתי רוצה המלצה עליו, אולי מישהו פה ניסה בכלל זה יהיה מעולה.
אני שומע לרוב רוק קל, שקט, בלדות, פרוגרסיב רוק, שומע בעברית עידן רייכל, אביב גפן, אני בעיקרון אפשר להגיד אוהב שירים שקטים
תודה על העזרה (:
ועכשיו אני מחפש אוזניות קשת אז אל תמליצו לי על אוזניות IN EAR כי יש לי כבר ועכשיו אני רוצה משהו יותר רציני, משהו שיהיה מתאים גם למחשב נייד שלי ולבית להנאה או בדרך לעבודה שאני ממש רוצה לשקוע.
האוזניות שהיו לי לאחרונה ומכרתי אותם הם ה SE535 כמו שאתם יודעים בוודאי הן ממש יקרות, אבל כעבור שבועיים בלבד נאלצתי למכור אותם, זה הקנייה שהכי התחרטתי אליה, ואל תחשבו הן מאוד איכותיות הבבעיה היחידה הייתה על ההרכבה שלהם על האוזן והנוחות, הן ממש לא היו נוחות לי ותמיד צד אחד היה נופל לי, וזה לא ניראלי בסדר שילמתי מלא כסף והתאכזבתי, ושבשביל שלא תגידו אולי לא שמת את זה נכון אז יש לי כבר ניסיון עם אוזניות של שור יש לי ועדיין יש לי את ההדגם SE215 והן משום מה יושבות לי טוב והם סבבה לגמרי. עכשיו אני הולך להוציא עוד 2000 שקל כמעט על אוזניות ואני מקווה שאני לא יתחרט על זה ובגלל זה באתי לפה.
לחלק השני בסיפור אני קניתי לפני חצי שנה את האוזניות קשה Shure SRH440 ואני חייב להגיד שחוץ מזה שהאיכות טובה אבל הן ממש ממש גרועות, כאילו כעבור שעה אפילו פחות משעה הן ממש כואבת לי על האוזן זה דבר ראשון שלא נדבר על הקשת עצמה שלוחצת על הראש ומכאיבה לי ואז יש לי כאב ראש ענקי. הם יושבות בארון לא נוגע בהם. אם יש משהו שיכול לעשות לכם טרואמה מאוזניות קשת זה הדבר הזה ולכן אני פוחד מלקנות אוזניות קשת שהן לא יהיו נוחות.
אני עכשיו מחפש אוזניות קשת שאחרי איכות כמובן ללא פשרות(במסגרת התקציב) שיהיו נוחות שאני יוכל לשמוע מוזיקה למשך 3 שעות ככה לפחות בלי שיכאב לי פתאום. אני חשבתי על דגם מסויים "סנאייזר מומנטום" שמעתי מלא ביקורת טובות עליו והייתי רוצה המלצה עליו, אולי מישהו פה ניסה בכלל זה יהיה מעולה.
אני שומע לרוב רוק קל, שקט, בלדות, פרוגרסיב רוק, שומע בעברית עידן רייכל, אביב גפן, אני בעיקרון אפשר להגיד אוהב שירים שקטים
תודה על העזרה (:
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
440 אולי לא האוזניות הכי נוחות ,אבל בהחלט לא גרועות כמו שאתה אומר .. העניין עם אוזניות שכמו שראיתה ,דגם אחד לא מתאים לכולם ,וגם בתוך אותה חברה יכולים להיות דגמים שונים לגמרי .. אז אתה חייב להתנסות עם מה שאתה קונה לפני ,כי אחרת תכנס לאותו מצב עם השני האוזניות האחרונות שלך .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
שמע מבחינת איכות אין תלונות, אבל נוחות על הפנים, אני לא יכול כעבור שעה לשמוע מוזיקה כי זה ממש כואבIamEzio כתב:440 אולי לא האוזניות הכי נוחות ,אבל בהחלט לא גרועות כמו שאתה אומר .. העניין עם אוזניות שכמו שראיתה ,דגם אחד לא מתאים לכולם ,וגם בתוך אותה חברה יכולים להיות דגמים שונים לגמרי .. אז אתה חייב להתנסות עם מה שאתה קונה לפני ,כי אחרת תכנס לאותו מצב עם השני האוזניות האחרונות שלך ....
יש לי אוזניות קשת סתם מלפני כמה שנים גם מחברה לא מוכרת ב 80 שקל והן יותר נוחות ולא כואבות
אם אתה מחבר אותם למחשב ויש לך כרטיס קול עם headphone Amp(כמו xonar essence stx וכו..), אז מנסיון אישי, יש לי את האוזניות האלה בבית:
beyerdynamic DT 990 Premium 250 Ohm(למרות שהם פתוחות יש גם את ה770 שהם סגורות), והם פשוט מדהימות, הם גם נוחות בצורה בלתי רגילה(המשקל שלהם הוא אפסי!!!) והם גם נותנות סאונד שלא מהעולם הזה(אני לא איזה אודיופיל ואני די הדיוט בתחום, אבל המוזיקה שאני שומע נשמעת פשוט נפלא איתם צירפתי דוגמא לשיר שאני אוהב לשמוע עם אוזניות).
אם אתה רוצה משהו אחר איכותי אז לחבר שלי יש את:
וגם הם נשמעות ממש ממש טוב ובנוסף יש להם גימור מעץ(לא דמוי עץ או משהו בסגנון).
השיר:
[url=]
beyerdynamic DT 990 Premium 250 Ohm(למרות שהם פתוחות יש גם את ה770 שהם סגורות), והם פשוט מדהימות, הם גם נוחות בצורה בלתי רגילה(המשקל שלהם הוא אפסי!!!) והם גם נותנות סאונד שלא מהעולם הזה(אני לא איזה אודיופיל ואני די הדיוט בתחום, אבל המוזיקה שאני שומע נשמעת פשוט נפלא איתם צירפתי דוגמא לשיר שאני אוהב לשמוע עם אוזניות).
אם אתה רוצה משהו אחר איכותי אז לחבר שלי יש את:
וגם הם נשמעות ממש ממש טוב ובנוסף יש להם גימור מעץ(לא דמוי עץ או משהו בסגנון).
השיר:
[url=]
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
440 בהחלט לא הכי נוחות שניסיתי, אם תקנה את הריפוד של ה840 או ה940 תרגיש שיפור משמעותי ויחד עם הגבהה קטנה של הריפוד כדי להרחיק את הפלסטיק מהאוזן הן דווקא די נוחות.
אם הן עדיין אצלך ואתה מרוצה מהסואנד שווה לנסות בעלות של 19$ לפני שאתה מוציא 2000 ש"ח.
אם הן עדיין אצלך ואתה מרוצה מהסואנד שווה לנסות בעלות של 19$ לפני שאתה מוציא 2000 ש"ח.
אני לא הכרתי אותם,
חבר שלי הכיר לי אותם הוא פשוט בקטע כזה של עץ... מערכת קולנוע ביתית פרקט וכו.. הכל בגימור עץ, ושאני הקשבתי להם הם נשמעו ממש טוב(ללא מגבר או משהו בסגנון, סתם מחוברות ללאפטופ וקובץ FLAC), הלכתי וקראתי ביקורות ומסתבר שהם נחשבות למעולות(החברה נחשבת לחדשה), אתה מוזמן לקרוא יכול להיות שהם לא יותר מגימור יפה אבל דווקא כל הביקורות חיוביות, יש ביקורת של מישהו ב cnet שהוא משווה אותם ל- V-Moda M-100 ובסוף אומר שהmeze ניצחו...
אני לבשתי אותם לבדיוק 15 דקות אז אני לא יודע איך זה מבחינת נוחות לאורך זמן, סתם בגלל שהבחור שמעלי ביקש אוזניות סגורות בטווח מחיר של 2000 נזכרתי באלו...
אני באופן אישי מת על הbeyer שלי, מבחינתי מספר אחד...
חבר שלי הכיר לי אותם הוא פשוט בקטע כזה של עץ... מערכת קולנוע ביתית פרקט וכו.. הכל בגימור עץ, ושאני הקשבתי להם הם נשמעו ממש טוב(ללא מגבר או משהו בסגנון, סתם מחוברות ללאפטופ וקובץ FLAC), הלכתי וקראתי ביקורות ומסתבר שהם נחשבות למעולות(החברה נחשבת לחדשה), אתה מוזמן לקרוא יכול להיות שהם לא יותר מגימור יפה אבל דווקא כל הביקורות חיוביות, יש ביקורת של מישהו ב cnet שהוא משווה אותם ל- V-Moda M-100 ובסוף אומר שהmeze ניצחו...
אני לבשתי אותם לבדיוק 15 דקות אז אני לא יודע איך זה מבחינת נוחות לאורך זמן, סתם בגלל שהבחור שמעלי ביקש אוזניות סגורות בטווח מחיר של 2000 נזכרתי באלו...
אני באופן אישי מת על הbeyer שלי, מבחינתי מספר אחד...
נראה כמו RIPOFF בוטה של אודיו-טכניקה, רפרוף קצר בהד-פיי מעלה שזה כנראה אותו דגם OEM שאפשר למצוא בפחות מ-50$:
http://product.pchome.net/digi_accessor ... 36161.html
ביטס יכולים לקנות אותם ולשים את הלוגו שלהם ולתמחר ב-600$, הם בטח יישמעו יותר טוב.
http://product.pchome.net/digi_accessor ... 36161.html
ביטס יכולים לקנות אותם ולשים את הלוגו שלהם ולתמחר ב-600$, הם בטח יישמעו יותר טוב.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
נשמע באמת לא רע...roie16 כתב:אני לא הכרתי אותם,
אני באופן אישי מת על הbeyer שלי, מבחינתי מספר אחד......
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
אז מה התקציב למגבר?andy1991 כתב:מה הכוונה מה המקור ? וכן מעוניין במגבר אוזניות, ולא כלול במסגרת התקציבFOXY כתב:מה המקור?
מעוניין במגבר אוזניות?
העדפה לאוזניות פתוחות/סגורות?...
ואני רוצה סגורות שיאטמו רעש מבחוץ...
ממליץ לך לשדרג את איכות השירים שלך ל-MP3-320/FLAC
ההבדל יכול להיות ענק (תלוי באיזה אוזניות)
בייחוד אם אתה רוצה להוציא 2000+