האם ניתן טכנית לשדר חבילת yes קרקעית DVB-T?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אבל גם פה יש בעיה ,לבזק בהרבה מקומות יש *** של תשתית ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
1. עדיין, לבזק יש מתחרים. או שסגרו אותה כבר?:)IamEzio כתב:אבל גם פה יש בעיה ,לבזק בהרבה מקומות יש *** של תשתית .....
2. לבזק לרוב תשתית דווקא טובה מאוד, פשוט אתה אף פעם לא תשמע מישהו שיגיד תודה על זה. אבל אחד, שיש לו בעיה אתה תשמע בכל הארץ
3. לא לבזק, ולא לאף אחד אחר אין עדיין רשיון לשידורי IPTV.
4. טכנית אפשר כמעט הכל, שאלה רק מה בדיוק רוצים לעשות. אז טכנית אפשר, אבל למה ש-yes יעשו זאת?
עקרונית התשובה החד משמעית כן.
השאלה היא איך מעבים את הקיים שכן גם עידן+ במקור לא נועד לספק מעל 90 ומשהו אחוזי קליטה.
אישית אני מודה שהקליטה של עידן+ בביתי מצוינת עם אנטנות קטנות, אבל זה ברור לי שזה לא המצב בהרבה מקומות.
גם העובדה שחסרות לא מעט תחנות רדיו ואיכותן של הקיימות שנויה במחלוקת.
להוסיף על כך את העובדה שהרשות השנייה אמנם מפעילה את השירות אבל בהתחשב בזה שהיא אינה עושה זאת היטב (כגון התאמת יחס התמונה לשידור בפועל ועוד) רק מעיבה על כך שיפה שעה אחת קודם לכניסת שידורים ב-IPTV (דבר יעיל בהרבה הן למפעיל והן למקבל השירות).
השאלה היא איך מעבים את הקיים שכן גם עידן+ במקור לא נועד לספק מעל 90 ומשהו אחוזי קליטה.
אישית אני מודה שהקליטה של עידן+ בביתי מצוינת עם אנטנות קטנות, אבל זה ברור לי שזה לא המצב בהרבה מקומות.
גם העובדה שחסרות לא מעט תחנות רדיו ואיכותן של הקיימות שנויה במחלוקת.
להוסיף על כך את העובדה שהרשות השנייה אמנם מפעילה את השירות אבל בהתחשב בזה שהיא אינה עושה זאת היטב (כגון התאמת יחס התמונה לשידור בפועל ועוד) רק מעיבה על כך שיפה שעה אחת קודם לכניסת שידורים ב-IPTV (דבר יעיל בהרבה הן למפעיל והן למקבל השירות).