דגמי sony
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
קודם תדע שסוני יקרים יותר מפיליפס, לפחות בדגמי 2013 ביבואן רשמי. הכוונה בדגמים שעולים אותו דבר באירופה. ישפאר "גוזרים קופון" יותר גדול מאלקטרה.
אז אם אין לך העדפה ברורה לסוני, דווקא פיליפס עדיף. גם ככה לשניהם אין תמיכה בכתוביות בעברית...
אם אתה הולך על דגמים מובילים אתה מקבל 3D וסמארט בין אם אתה רוצה את זה או לא.
מבחינת איכות ומחירים באירופה ה705, 805, 807 של סוני מתחרים בפיליפס 7008 ומול פיליפס 6008 פלוס מינוס.
ה w905 הולכת מול פיליפס 8008.
בתקציב הזה, פיליפס 7008/7108 (ההבדל בצבע ביניהן) נכנסת בול. יש לי כזו בגודל 55" והיא עושה עבודה טובה. גם ב 3D. ה w805 שמתחרה בה מסוני, עולה בארץ 2K יותר בערך ויש מצב ששתיהן משתמשות באותו פאנל שמיוצר ע"י LG אם אני מבין נכון.
אז אם אין לך העדפה ברורה לסוני, דווקא פיליפס עדיף. גם ככה לשניהם אין תמיכה בכתוביות בעברית...
מבחינת איכות ומחירים באירופה ה705, 805, 807 של סוני מתחרים בפיליפס 7008 ומול פיליפס 6008 פלוס מינוס.
בתקציב הזה, פיליפס 7008/7108 (ההבדל בצבע ביניהן) נכנסת בול. יש לי כזו בגודל 55" והיא עושה עבודה טובה. גם ב 3D. ה w805 שמתחרה בה מסוני, עולה בארץ 2K יותר בערך ויש מצב ששתיהן משתמשות באותו פאנל שמיוצר ע"י LG אם אני מבין נכון.
ומה לגבי סדרת ה-KDL 42W654
אין דגמים מובילים בלי smart ו-3D?
מה לגבי סוני KDL 42W654 או 46R473? להבנתי הן לא מאוד יקרות.
מה לגבי סוני KDL 42W654 או 46R473? להבנתי הן לא מאוד יקרות.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
למה אתה מתעקש על "בלי 3D וסמארט"? מעבדי התמונה בטלוזיות הזולות יותר פחות טובים גם ב 2D וכנ"ל הפאנלים שמשתמשים בהם בדרך כלל.
לסוני יש תמיכה מלאה בעיברית בכל הלייןfreedom_il כתב:קודם תדע שסוני יקרים יותר מפיליפס, לפחות בדגמי 2013 ביבואן רשמי. הכוונה בדגמים שעולים אותו דבר באירופה. ישפאר "גוזרים קופון" יותר גדול מאלקטרה.
בתקציב הזה, פיליפס 7008/7108 (ההבדל בצבע ביניהן) נכנסת בול. יש לי כזו בגודל 55" והיא עושה עבודה טובה. גם ב 3D. ה w805 שמתחרה בה מסוני, עולה בארץ 2K יותר בערך ויש מצב ששתיהן משתמשות באותו פאנל שמיוצר ע"י LG אם אני מבין נכון....
גם תפריטים בעברית וגם ניגון קבצי MKV
עם תרגום SRT בעברית
כדאי שתבדוק לפני שאתה סתם אומר
נכון ולסוני גם תמיכה ב-T2Nissan1 כתב:לסוני יש תמיכה מלאה בעיברית בכל הלייןfreedom_il כתב:קודם תדע שסוני יקרים יותר מפיליפס, לפחות בדגמי 2013 ביבואן רשמי. הכוונה בדגמים שעולים אותו דבר באירופה. ישפאר "גוזרים קופון" יותר גדול מאלקטרה.
בתקציב הזה, פיליפס 7008/7108 (ההבדל בצבע ביניהן) נכנסת בול. יש לי כזו בגודל 55" והיא עושה עבודה טובה. גם ב 3D. ה w805 שמתחרה בה מסוני, עולה בארץ 2K יותר בערך ויש מצב ששתיהן משתמשות באותו פאנל שמיוצר ע"י LG אם אני מבין נכון....
גם תפריטים בעברית וגם ניגון קבצי MKV
עם תרגום SRT בעברית
כדאי שתבדוק לפני שאתה סתם אומר...
הטלוויזיות של סוני מתומחרות בצורה מוגזמת.
למשל W654/653(ההבדל בינם הוא רק הצבע) שהוא ללא 3D, ללא מנגנון החלקת תנועה אמיתי ועם 2 כניסות HDMI בלבד עולה כמו F6400 של סמסונג שעל הדף מציע הרבה יותר.
אגב W654/653 זה הHDTV הכי טוב למשחקים מבחינת input lag שנבדק בשנים האחרונות. זאת אולי הסיבה היחידה לקנות אותו.
למשל W654/653(ההבדל בינם הוא רק הצבע) שהוא ללא 3D, ללא מנגנון החלקת תנועה אמיתי ועם 2 כניסות HDMI בלבד עולה כמו F6400 של סמסונג שעל הדף מציע הרבה יותר.
אגב W654/653 זה הHDTV הכי טוב למשחקים מבחינת input lag שנבדק בשנים האחרונות. זאת אולי הסיבה היחידה לקנות אותו.
גם השחורים שלה מצוינים. כמה היא עולה בארץ?Roi232 כתב:הטלוויזיות של סוני מתומחרות בצורה מוגזמת.
אגב W654/653 זה הHDTV הכי טוב למשחקים מבחינת input lag שנבדק בשנים האחרונות. זאת אולי הסיבה היחידה לקנות אותו....
יש לה מנגנון החלקה של 200HZ והיא גם 42 לעומת 40 של סמסונגRoi232 כתב:הטלוויזיות של סוני מתומחרות בצורה מוגזמת.
אגב W654/653 זה הHDTV הכי טוב למשחקים מבחינת input lag שנבדק בשנים האחרונות. זאת אולי הסיבה היחידה לקנות אותו....
לסמסונג יש 3D שאין בסוני אבל זה זניח כי גם ככה התלת מיימד האקטיבי
הוא מזעזע לא ניתן לשבת יותר מ 5 דקות.
אני עם ה W654 של סוני כבר בערך חודשיים ויכול לומר בברור שלאחר בדיקה של כלל המסכים בגודל זה בשוק אין מסך שיכול להתחרות בה. איכות התמונה פנומנלית וזה לאחר מעבר ממסך מדהים מלסמה פנסוניק PV8 שנחשבת מעולה.
שאף אחד לא יבלבל אותך עם מסכים כושלים של פיליפס שקו הטלוויזיות שלהם נמכר ליצרן חיצוני ורק השם נשאר.
שאף אחד לא יבלבל אותך עם מסכים כושלים של פיליפס שקו הטלוויזיות שלהם נמכר ליצרן חיצוני ורק השם נשאר.
- שירות_אלקטרה
- עוסק בתחום

- תגובות: 132
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
מסכי פיליפס
שלום yadler,yadler כתב:אני עם ה W654 של סוני כבר בערך חודשיים ויכול לומר בברור שלאחר בדיקה של כלל המסכים בגודל זה בשוק אין מסך שיכול להתחרות בה. איכות התמונה פנומנלית וזה לאחר מעבר ממסך מדהים מלסמה פנסוניק PV8 שנחשבת מעולה.
שאף אחד לא יבלבל אותך עם מסכים כושלים של פיליפס שקו הטלוויזיות שלהם נמכר ליצרן חיצוני ורק השם נשאר....
מסכי פיליפס לא נמכרו ליצרן חיצוני. פיליפס חברה לאחד מהיצרנים שלה ויחד הקימו את חברת TP VISION.
היות שפיליפס הינה חלק מהחברה החדשה, אנשי המחקר והפיתוח, מעצבי המוצר, המפתחים ועוד הינם בדיוק אותם אנשים שהיו קודם.
איכות המסכים לא נפגמה כהוא זה ופיליפס אף ממשיכה ומפתחת מודלים חדשים, כך למשל הושק לאחרונה דגם עם אמבילייט מארבעת צידי המסך.
שירות אלקטרה מיזוג אויר
http://air.electra-ecp.co.il
1700-50-4000
לפניות: www.electra-service.co.il/online
http://air.electra-ecp.co.il
1700-50-4000
לפניות: www.electra-service.co.il/online
סוני W654 - שאלה ל-Yadler
תודה על ההמלצה.
אני מתרשם שההתייחסות שלך היא החשובה ביותר. יש לך עוד הצעות טיפים בעניין זה? איפה לקנות? מה לדרוש?
יתרונות/חסרונות?
אני מתרשם שההתייחסות שלך היא החשובה ביותר. יש לך עוד הצעות טיפים בעניין זה? איפה לקנות? מה לדרוש?
יתרונות/חסרונות?
Re: סוני W654 - שאלה ל-Yadler
אם לפיליפס לא היית בעיית העננות המוגזמת היא היית בן החזקות היום בשוק!leoleo כתב:תודה על ההמלצה.
יתרונות/חסרונות?...