שלום אנשים
אני מאוד מתלבט בין שני סטרימרים שיש לי הזדמנות להביא עכשיו מחו"ל - Roku 3 ו-WD TV Live. אולי תוכלו לעזור לי מנסיונכם לחשוב מה יותר מתאים לצרכים שלי.
עד היום הייתי צופה בעיקר דרך כונן USB שחובר למכשיר DVD. מכיוון שהמכשיר יודע לקרוא רק קבצי AVI, נאלצתי להמיר את מה שהורדתי מMP4 לAVI. על MKV לא היה מה לדבר בכלל - אז רובה המוחלט של ספרית הוידאו שלי היא כיום בAVI.
הסיבה שאני רוצה לעבור לסטרימר היא כפולה: (1) גישה לערוצי תוכן כמו נטפליקס (כן, אני יודע שזה מוגבל לחו"ל, ואני יודע שיש פתרונות) ו(2) שיהיה לי נוח לגשת לספרית הסרטים והסדרות שעל המחשב הנייח שנמצא בחדר אחר מבלי להעתיק בכל פעם לUSB ולחבר לדיוידי.
לגבי שני המכשירים שאני מתלבט לגביהם. הבנתי שרוקו 3 מציע המון ערוצי תוכן, יותר מWD, אבל שניהם מציעים את נטפליקס שהוא העיקרי שאני רוצה (וגם את ספוטיפיי ופנדורה לענייני מוזיקה). לרוקו יש יתרון של עוד כמה ערוצים שעשויים, אולי, להיות מעניינים, אבל לא יודע כמה זה קריטי. עוד יתרון שיש לרוקו 3 הוא השלט שמאפשר חיבור אוזניות ואז אני יכול לצפות בלי להפריע לאשתי כשהיא ישנה.
ההתלבטות העיקרית נוגעת לעניין הזרמת הוידאו מהמחשב. אני לא משתמש מתוחכם במיוחד, אני לא יודע להגדיר שרתים ודברים כאלה ורוצה משהו שלא יסבך אותי מדי.
הבנתי שרוקו בעצם לא יודע להזרים וידאו מהמחשב שלי באופן מובנה, וצריך להשתמש באפליקציה כמו PLEX. אין לי בעיה עם זה, השאלה היא אם זה לא מסובך והאם זה עובד טוב. בנוסף, הבנתי שהוא לא יודע בעצם לקרוא AVI - אז אני אצטרך להמיר את כל הספריה בחזרה לMP4??
לWD יש את היתרון שהוא אמור לזהות את הסרטים על המחשב די בקלות והוא קורא המון פורמטים. והוא גם תומך בכתוביות כולל בעברית, זה נכון? מתמונות שראיתי ברשת נראה שהממשק שלו בנוגע לספרית התוכן שלי מוגבל ופחות יפה. האם זה ככה? יש דרך לעשות אותו יותר נעים לעין? כמו כן, האם אפשר להגיע לתכנים בקלות או שצריך לדפדף בין המון מסכים?
שאלה אחרונה נוגעת לחיבור וויפי. יש לי ראוטר של בזק שנמצא בחדר אחר מאיפה שהטלויזיה. המחשב שעליו כל הסרטים מחובר אליו עם כבל. החיבור הוא 15MB. מבחינת הזרמת תוכן מנטפליקס ושות' ומבחינת הזרמת הוידאו המקומי לטלויזיה - נראה לכם שזה setup טוב?
טוב, יצא לי קצת מפוזר אבל נראה לי שכיסיתי את ההתלבטויות שלי. אשמח לכל תשובה, דעה ומחשבה. תודה!
התלבטות בין Roku 3 לבין WD TV LIVE
-
bathlizard
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0