ויש לי אפשרות לשדרג את הרמקולים הקיימים לרמקולים מי חברה !cerwin vega
דגם xls 12.
לפי מה שרשום באתר !cerwin vega, היצרן רושם שההספק (המקסימלי.) של הרמקול הוא 300watts RMS
ב8ohms, והמגבר שלי יכול להוצאי הספק (המקסימלי.) בעל 80watts RMS ב8ohms
השאלה שלי היא כזות האם המגבר בכלל יוכל להזיז את הרמקולים הנ''ל או שאני חייב להביא מגבר יותר חזק
בשביל להרגיש אותם?
המידה והמגבר הנ״ל מוציא 80x2 ויש אופציה לחיבור זוג נוסף (zone b) האם העוצמה של ה80 בעצם תתחלק ל2 והתוצאה תיהיה 40x4 או שהמגבר ימשיך לתת 80x4 ?
והאם במגבר הנל אפשר לעשות ״גישור״ על מנת לקבל עוצמה כפולה מ4 הערוצים לטובת 2 רמקולים חזקים?
תודה
...
התוצאה תהיה 4 כפול 80. לגבי גישור, רק אם המגבר מאפשר זאת...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
תודה. מדובר במגבר סטריאו nad c356bee. האם מישהו מכיר האם ישנה אופציית גישור במגבר הנ״ל?
להלן המפרט התכני:
80W x 2 Continuous Power into 8 ohms
140W, 220W, 270W IHF Dynamic power into 8, 4 and 2 ohms, respectively
דבר נוסף שמסקרן אותי מאוד. מתחת לחיבורים של zone b יש מתג on/off לאופצייה שניקראת ״soft clappin״
מישהו יוכל לספר מה האופציה עושה בדיוק?
אין אפשרות לגישור במגבר שלך...
בורר SOFT CLIPPING לא מעביר פיקים חזקים בגלי קול. זה נועד יותר עם אתה מחבר מיקסר עם מיקרופון ואין אחידות בגלי קול...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
על הנייר אין ספק שה375 מרשים בעוצמתו. חייב לשתף אותך שת׳מגבר 356 רכשתי כשידרוג לרסיבר שהיה לי קודם לכן שהיה מוצהר בו על עוצמה של 100rms ב 8 אום והייתי צריך להגביר לאזור ה75-80 אחוז ווליום לעומת ה356 שבו בקושי אני מצליח להגביר ל40-45 וכבר מתפוצצות לי האוזניים בחלל חדר כ30 מטר מרובע. אין ספק שהעוצמה בnad אמיתית לגמריי ולכן לדעתי לא אמורה להיות בעיה להנות מהxls12