UE55F6500 F6400 מבולבל מריבוי הדגמים והיבואנים
שלום
לאחר שבוע של קריאה רבה בפורום וביקור בכמה חנויות ננעלתי על ה F6400 של סמסונג.
ביקרתי אתמול בחנות מסויימת שנתנה מחיר מאוד יפה למסך סמסונג אבל דווקא לדגם UE55F6500 , שאלתי מספר פעמים לגבי האחריות והמוכר אמר לי פעם אחר פעם שהאחריות היא של היבואן הרישמי סמיליין, שלוש שנות אחריות VIP ולא של יבואן מקבילי.
אני חייב להגיד שאני ממש מבולבל כבר לגבי מה שהולך עם הדגמים של סמסונג בארץ.
אשמח אם מישהו יכול לעזור ולעשות לי קצת סדר, אני את הטלויזיה הזאת הזמנתי מהחנות כי לא רציתי להיות אחרי עליית המחירים ביום ראשון, אבל כשאני שוב קורא על זה באינטרנט אני לא מבין איך יכול להיות שהוא אומר שזה יבואן רישמי כשכל אחד בפורום פה אומר שזה יבוא מקבילי עם שנה אחריות...
לאחר שבוע של קריאה רבה בפורום וביקור בכמה חנויות ננעלתי על ה F6400 של סמסונג.
ביקרתי אתמול בחנות מסויימת שנתנה מחיר מאוד יפה למסך סמסונג אבל דווקא לדגם UE55F6500 , שאלתי מספר פעמים לגבי האחריות והמוכר אמר לי פעם אחר פעם שהאחריות היא של היבואן הרישמי סמיליין, שלוש שנות אחריות VIP ולא של יבואן מקבילי.
אני חייב להגיד שאני ממש מבולבל כבר לגבי מה שהולך עם הדגמים של סמסונג בארץ.
אשמח אם מישהו יכול לעזור ולעשות לי קצת סדר, אני את הטלויזיה הזאת הזמנתי מהחנות כי לא רציתי להיות אחרי עליית המחירים ביום ראשון, אבל כשאני שוב קורא על זה באינטרנט אני לא מבין איך יכול להיות שהוא אומר שזה יבואן רישמי כשכל אחד בפורום פה אומר שזה יבוא מקבילי עם שנה אחריות...
יש פה שני נקודות....
הראשונה, גם אם אתה נעול שהדגם שקנית הוא ביבוא רשמי של סמליין עדיין תבדוק טוב שהחנות ממנה אתה קונה היא חנות מורשית של היבואן ורק כך תוכל לקבל אחריות מלאה של 3 שנים כפי שהם מצהירים.
טלוויזיה מחנות לא מורשית תקבל שנה אחריות בלבד (כפי שהחוק מחייב את היבואנים)... לשנתיים הנוספות תתפלל שלא יקרה דבר.
זה גם מופיע במדבקות על המסך באולמות התצוגה
פוסט שעלה כאן אתמול בנושא -
http://www.hometheater.co.il/vt194353.% ... D7%AA.html
נקודה שנייה , לגבי הבלבול הכפול UA\UE . תרים טלפון לסמליין ותשאל.
טלוויזיה מחנות לא מורשית תקבל שנה אחריות בלבד (כפי שהחוק מחייב את היבואנים)... לשנתיים הנוספות תתפלל שלא יקרה דבר.
זה גם מופיע במדבקות על המסך באולמות התצוגה
פוסט שעלה כאן אתמול בנושא -
http://www.hometheater.co.il/vt194353.% ... D7%AA.html
נקודה שנייה , לגבי הבלבול הכפול UA\UE . תרים טלפון לסמליין ותשאל.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
Re: 8750שח
לא 8750 אלא 9K עגול עם הובלה והתקנה (לא מציע לך לפתוח ולנסות להרכיב מסך כזה על הרגלית או על קיר לבד ולקחת על זה אחריות - כל תקלה שתהייה במסך, אחרי זה יאשימו אותך)....