התחדשתי ב621 של LG ויש רק בעיה אחת
בסך הכל המסך בסדר גמור ללא ספק נותן תמורה על העלות + מקרן קול "שכאילו" שווה 1500 שקל.
אבל משהו שמאוד מעצבן אותי אלו השוליים השחורים בקבצי ווידאו מUSB שהמסך לא מסיר בניגוד לסמסונג שיש לי בחדר אחר
שמותחת את הסרט על כל המסך ומסירה את השוליים לגמרי ולא משנה אם זה סרט בפורמט רחב או סדרה כמו סיינפלד ב- 4:3.
ה-LG נותנת רק 2 אופציות לרוחב מסך כשצופים מהתקן USB או DLNA: "מלא" ו"מקורי" ושתיהם לא מועילות.
יש משהו שאפשר לעשות בנידון? או שצריך להתקע עם השוליים השחורים האלו?
אבל משהו שמאוד מעצבן אותי אלו השוליים השחורים בקבצי ווידאו מUSB שהמסך לא מסיר בניגוד לסמסונג שיש לי בחדר אחר
שמותחת את הסרט על כל המסך ומסירה את השוליים לגמרי ולא משנה אם זה סרט בפורמט רחב או סדרה כמו סיינפלד ב- 4:3.
ה-LG נותנת רק 2 אופציות לרוחב מסך כשצופים מהתקן USB או DLNA: "מלא" ו"מקורי" ושתיהם לא מועילות.
יש משהו שאפשר לעשות בנידון? או שצריך להתקע עם השוליים השחורים האלו?
זה מה שאני עושה, אני מזרים מהמחשב עם NERO MEDIA HOME אבל זה לא משנה, כי את הרזולוציה אתה בוחר מהטלוויזיה.pinkman1 כתב:תשדר דרך מחשב/סטריימר....
הטלוויזיה הזאת מאפשרת לך לבחור גודל תמונה רק במצב של HDMI כמו שראיתי עד עכשיו. ב-HDMI אתה באמת יכול לבחור בין כמה מצבים ואחד מהם אכן מותח את התמונה על כל המסך.
כשמדובר בהזרמה של מדיה או ניגון קבצים מכונן נשלף אפשר לבחור רק מהאופציות שציינתי בהתחלה.