מעוניין לקנות מחר וצריך ייעוץ - LED 60-70 אינצ'
מחפש מסך 60-65-70 אינצ' לסלון לסלון. מרחק צפיה של כ4 מטר.
החדר לרוב מואר, הדרישות הן איכות צפיה מעולה בHD ואיכות טובה מאוד גם בSD. עדיפות לאחת עם תפריטים בעברית.
התקציב לא מוגבל כרגע, אני לא יודע מה טווח המחירים ההגיוני לטלוויזיה כזו. אשמח לקבל מכם המלצות לדגמים של חברות מוכרות בלבד (סמסונג/LG/סוני/פנסוניק/טושיבה וכו')
אהבתי מאוד את הטלויזיות החדשות של סמסונג עם המסגרות הדקות, לא יודע דגמים אבל אם הן מתאימות לדרישות אשמח לשמוע. כמו כן, כמובן שפתוח גם להמלצות נוספות.
תודה רבה,
אבירן.
החדר לרוב מואר, הדרישות הן איכות צפיה מעולה בHD ואיכות טובה מאוד גם בSD. עדיפות לאחת עם תפריטים בעברית.
התקציב לא מוגבל כרגע, אני לא יודע מה טווח המחירים ההגיוני לטלוויזיה כזו. אשמח לקבל מכם המלצות לדגמים של חברות מוכרות בלבד (סמסונג/LG/סוני/פנסוניק/טושיבה וכו')
אהבתי מאוד את הטלויזיות החדשות של סמסונג עם המסגרות הדקות, לא יודע דגמים אבל אם הן מתאימות לדרישות אשמח לשמוע. כמו כן, כמובן שפתוח גם להמלצות נוספות.
תודה רבה,
אבירן.
אם איכות SD מאוד חשובה לך - שקול לקנות פלזמה ולא LED
היום ופלזמה יותר סלחנית לשידורים באיכות נמוכה .
בעוד ש LED יבליט לך את כל ההפרעות , מצד שני ב HD יש לו עדיפות מסויימת על הפלזמה
תלוי מאוד בטעם שלך..
ל 4 מטר בכל אופן הייתי הולך על 60 אינטש.
היום ופלזמה יותר סלחנית לשידורים באיכות נמוכה .
בעוד ש LED יבליט לך את כל ההפרעות , מצד שני ב HD יש לו עדיפות מסויימת על הפלזמה
תלוי מאוד בטעם שלך..
ל 4 מטר בכל אופן הייתי הולך על 60 אינטש.
ראיתי המון ואני דיי מבולבל. מעדיף ללכת לראות דגמים בחנויות לאחר הכוונה לדגמים מומלצים ספציפיים.
נורא אהבתי את סדרה F6400 של סמסונג אבל המחירים דיי גבוהים. ראיתי את הLG 60LA621Y, היא קיימת גם בדגם גדול יותר?
יש דגמים מומלצים אחרים שכדאי לשים עליהם עין?
נורא אהבתי את סדרה F6400 של סמסונג אבל המחירים דיי גבוהים. ראיתי את הLG 60LA621Y, היא קיימת גם בדגם גדול יותר?
יש דגמים מומלצים אחרים שכדאי לשים עליהם עין?
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
מעוניין בLED עקב חשש מצריבות בפלזמה.
בכל מקרה, אני חושב בכיוון של הLG 60LA621 בשל הפער המשמעותי במחיר בינה לבין הסמסונג F6400 באותו הגודל.
אשמח לדעת אם יש דגם שאני מפספס שיענה על דרישותי וישאר מתחת ל15K ש"ח ועדיף על הLG.
כמו כן, אם יש אפשרות להכניס 65 אינץ' טובה בתקציב אשמח לשמוע.
תודה רבה.
בכל מקרה, אני חושב בכיוון של הLG 60LA621 בשל הפער המשמעותי במחיר בינה לבין הסמסונג F6400 באותו הגודל.
אשמח לדעת אם יש דגם שאני מפספס שיענה על דרישותי וישאר מתחת ל15K ש"ח ועדיף על הLG.
כמו כן, אם יש אפשרות להכניס 65 אינץ' טובה בתקציב אשמח לשמוע.
תודה רבה.
אהבתי מאוד את הLG 671 אבל לצערי אין אותו בגדלים שאני צריך, כרגע אני מחפש את הLG 741.
היא נראית טוב מאוד, בעלת ממשק נוח, תומכת בהמון אופציות ופיצ'רים. ממש אהבתי. אבל עוד לא מצאתי מקום שמוכר אותה או הערכה של כמה היא אמורה לעלות...
אשמח להמלצה לדגמים של שארפ שכדאי להסתכל עליהם או סמסונגים טובים מהשנה שעברה.
תודה רבה ושבת שלום!
היא נראית טוב מאוד, בעלת ממשק נוח, תומכת בהמון אופציות ופיצ'רים. ממש אהבתי. אבל עוד לא מצאתי מקום שמוכר אותה או הערכה של כמה היא אמורה לעלות...
אשמח להמלצה לדגמים של שארפ שכדאי להסתכל עליהם או סמסונגים טובים מהשנה שעברה.
תודה רבה ושבת שלום!
- אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 348
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
Lg621 מסך לא רע אם יש לך גישה לתערוכה של חבר בגני התערוכה גש תראה את הדגם הזה ויש גם את שאר הדגמים ואז תקבל החלטה מה מתאים לך יותר , lg עשו הכל על מנת להתאים את המסך לצרכן הישראלי זה בא ליידי ביטוי בסמרט ובתמיכה בכתוביות srt בעברית ועוד...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
איך הגעת בסוף ל 55"? טוב תתחדש! מסך מעולה.
בלי לבאס, כן (אני מקווה)? גם אני התלבטתי בין LA740 לפיליפס 7008. שתיהן באותו מחיר. בסוף הלכתי על הפיליפס. נקודה למחשבה...
בלי לבאס, כן (אני מקווה)? גם אני התלבטתי בין LA740 לפיליפס 7008. שתיהן באותו מחיר. בסוף הלכתי על הפיליפס. נקודה למחשבה...
אין דבר כזה שיש יבוא ואין מכירה. הם הרי לא שומרים את המסכים במוזיאון.aviran_n כתב:נקנתה LG 55LA740Y. כנראה שח.י. מיבאים את הדגם הזה גם ב-60, אבל אף אחד לא מוכר אותו לצערי
תודה לכל העוזרים....
לגבי הגודל לפי דעתי פספוס גדול.
מאחל לך שתהיה מרוצה. זה הרי הכי חשוב.
ח.י. מיבאים את הדגם ומפרסמים אותו גם באתר שלהם.
ביג בוקס, אלמ ועוד נוספים שבדקתי שמביאים מח.י., לא מוכרים את הטלויזיה...
עקב לחץ בזמן, עמדה מולי החלטה ללכת על שארפ גדולה יותר או LG קטנה יותר, אחרי שראיתי את הLG לא נשארה הרבה התלבטות...
ואחרי שהתעמקתי ברשימת הפיצ'רים שלה וניסיתי את התלת מימד שלה (והשוואתי לSONY NX710 שלי...), ההחלטה הוכרעה ברגע.
בכל מקרה, קיר הגבס שיכיל אותה נבנה היום, הנישה שלה נראית בגודל סביר למרחק הצפיה. מקווה שלא אתאכזב.
ובכל מקרה, אחרי כל כך הרבה עבודה על הסלון, שכוללת מערכת שליטה חכמה ומערכת חשמל חכם, אני לא מאמין שאתאכזב בכל מקרה... הולך להיות שם שמח
ביג בוקס, אלמ ועוד נוספים שבדקתי שמביאים מח.י., לא מוכרים את הטלויזיה...
עקב לחץ בזמן, עמדה מולי החלטה ללכת על שארפ גדולה יותר או LG קטנה יותר, אחרי שראיתי את הLG לא נשארה הרבה התלבטות...
ואחרי שהתעמקתי ברשימת הפיצ'רים שלה וניסיתי את התלת מימד שלה (והשוואתי לSONY NX710 שלי...), ההחלטה הוכרעה ברגע.
בכל מקרה, קיר הגבס שיכיל אותה נבנה היום, הנישה שלה נראית בגודל סביר למרחק הצפיה. מקווה שלא אתאכזב.
ובכל מקרה, אחרי כל כך הרבה עבודה על הסלון, שכוללת מערכת שליטה חכמה ומערכת חשמל חכם, אני לא מאמין שאתאכזב בכל מקרה... הולך להיות שם שמח