צריך עזרה לגבי בחירת טלוויזיה לחדר

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכל חברי הפורום,
אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לחדר בגודל 32 אינץ ומרוב שיש כל כך הרבה אופציות אני כבר לא יודע מה לבחור.
אני אתן קצת פרטים שאולי יעזרו לכם להמליץ לי על טלוויזיה טובה שמתאימה לצרכים שלי:
מרחק הצפייה מהטלוויזיה הוא 1 מטר.
אני מחפש טלוויזיה full hd .
השימושים שלה יהיו בעיקר צפייה בכבלים (HOT) , לראות סרטים שיש לי במחשב על גבי הטלוויזיה באיכות גבוהה, שאני יוכל להריץ סרטים וכתוביות מכל הסוגים הנפוצים מבלי להתקל בבעיות , שיהיו את כל החיבורים שצריך כמו HDMI , ובגדול שזאת תיהיה טלוויזיה איכותית עם החיבורים שלרוב צריך אותם (אני ממש לא מבין כלום בתחום הזה ואף פעם לא חיברתי את הטלוויזיה למחשב אז ככה שאני לא יודע בדיוק איזה חיבורים אני צריך-אשמח אם תמליצו לי על דגמים עם הרבה אופציות ככה שאני לא אקנה את הטלווזיה ואחרי כמה חודשים שאני ארצה לחבר נגיד פלייסטישן חדש או משהו לא יהיו לה את החיבור לזה).
הטלווזיה מיועדת לעמוד על שידה ולא להיות תלויה על הקיר,
התקציב הרצוי הוא בערך 2000 שח פחות או יותר

תודה גדולה לכל העוזרים (Y)

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

מתנצל על ההקפצה אבל מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
אני רוצה לקנות את הטלווזיה מחר אז זה די דחוף....תודה

shlompis
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #3 

היי, האמת שאיני מכיר את המחירים ומגוון המסכים בגודל 32 אינצ׳
אבל אני חושב שבעבור מסך איכותי עם תמיכה ב FHD כפי שביקשת תאלץ להפרד מיותר מ 2000 ש״ח.
מצרף מספר לינקים למוצרים שמצאתי שעונים לדרישות שלך, תחפש מחירים ברשת ותמקח בחנויות.
סוני W654
פיליפס 4258 או 4007.

החיבורים הנפוצים והנדרשים היום הם חיבורי HDMI
לסוני יש רק זוג, לפיליפס שלושה.
תבדוק גם מה סמסונג ו LG מציעות בתחום
תחזור, וננסה לסייע.

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

תודה גדולה לך על ההמלצות,
בדקתי קצת לגבי המחירים של הדגמים שהצעת לי ולצערי הם באמת יקרים יותר מהתקציב שלי, הסוני ניראת כמו טלוויזיה מדהימה וגם האחרות של פיליפס אבל כמו שאמרתי המחיר הזה קצת יקר לי כרגע.
נכנסתי לזאפ לראות איזה טלוויזיות של סמסונג\LG\סוני יש בתקציב שלי בערך ומצאתי כמה דברים,אשמח אם תיתן לי את חוות דעתך עליהן:

Samsung LA32C530 LCD ‏32 ‏אינטש
Samsung LA32D550 LCD ‏32 ‏אינטש
Sony KDL32EX402AEP LCD ‏32 ‏אינטש
Sony KDL32BX400 LCD ‏32 ‏אינטש
LG 32CS560Y LCD ‏32 ‏אינטש
LG 32LD460 LCD ‏32 ‏אינטש
LG 32LK450 LCD ‏32 ‏אינטש
LG 32LK430 LCD ‏32 ‏אינטש

בגדול אלה הדגמים שפחות או יותר בתקציב שלי,חשוב לי להגיד שSMART TV לא ממש חשוב לי (האמת היא שעד עכשיו כמעט ולא ידעתי על זה כלום ואני לא ממש מבין בזה אם זה שידרוג משמעותי מבחינתי כצופה או שזה סתם פיצר נחמד ולא ממש שימושי).

ועוד שאלה אחרונה- אבא שלי המליץ לי על דגם של טושיבה,אשמח אם תיתן לי את חוות דעתך עליו (אמנם זה לא FULL HD כמו שרציתי אבל לפי מה שהוא אומר אין הבדל גדול בין HD READY ל FULL HD-אודה לך אם תבהיר לי אם זה באמת נכון)
הדגם של טושיבה:
32p2300

shlompis
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

אתה בטוח שכל הדגמים שציינת הם FHD ?

אני כמובן לא מכיר את כולם, ואיני יכול לתת לך חוות דעת על כל שמונת המסכים שרשמת.
ממליץ לך ללכת לחניות ולהתרשם מהמסכים ומאיזו תמונה אתה הכי אוהב. וכמובן מה הכי מתאים לכיס שלך.
לדעתי, הסמארט היא לא תכונה חשובה, במידה ואתה מחבר מחשב למסך אז בוודאי שזה לא שווה את תשומת הלב שלך כי המחשב תמיד יספק לך יותר אפשרויות וגמישות.

לגבי FHD או HDR
יש הפרש משמעותי בין הרזולוציות, אני חושב שבמרחק צפיה של עד מטר כן אפשרי להבחין בהבדלים במידה והתוכן שלך הוא אכן FHD. בטח ובטח אם תחבר קונסולת משחקים.
במידה ותהיה במרחק של 2 מטר נאמר, אז לא תוכל להבחין בהבדלים.

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

שוב תודה לך על העזרה,
לפי זאפ כל הדגמים שרשמתי הם FHD ,אני מבין שאתה לא יכול לתת לי חוות דעת על כולם והייתי צריך להתנסח בצורה יותר ברורה-יש דגם אחד או כמה דגמים שהם יותר מומלצים מכל הרשימה הזאת?
אני רוצה ללכת לחנות מוכן מראש עם כמה אופציות כי המוכר יוכל להציף אותי בפרטים ומידע שאני לא ממש אבין ופשוט ינסה לדחוף לי מוצר כמה שיותר יקר ולא בהכרח יותר טוב מאחרים שעולים פחות...

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

אני חושב שאני אקנה את הדגם הזה של סמסונג - LA32C530 LCD
בכל מקרה אני אבדוק את המחיר של שלושת הדגמים שהמלצת לי עליהם ואם אני אצליח איכשהו להגיע למחיר סביר אולי אני אקנה אחד מהם
רק עוד 3 שאלות- עד עכשיו הייתה לי טלוויזיה ישנה (מהשמנות) עם ממיר ישן של הוט , אני רוצה להחליף את הממיר לאחד חדש (HD מקליט) ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את הממיר הזה לטלוויזיה ישנה כמו שיש לי כרגע? (שאני לא אתקע בלי ממיר עד שאני אקבל את הטלוויזיה החדשה)
והשאלה השנייה היא - אם אני צריך לקנות כבל HDMI מהחנות ולא להסתמך על הכבל HDMI שאני מקבל מהוט? קראתי קצת והבנתי שיש כבלים שהם יותר איכותיים וממש מרגישים הבדל בצפייה.
-אני צריך רק כבל HDMI אחד? אני רוצה לחבר את הממיר לטלוויזיה וגם לחבר את המחשב לטלוויזיה
תודה

shlompis
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

לגבי הממיר של HOT- ראה פה
יש חיבורים ישנים אך עליך לבדוק שהם קיימים ב TV הנוכחית שלך. ויש ברשותך את הכבלים הנדרשים.
תוכל גם להוריד את מדריך הפעלה מלא כדי לקבל יותר אינפומציה ולראות את החיבורים.
את כל מה שנדרש לחבר את הממיר תקבל מהמתקין.
לכל מקור נוסף שתרצה לחבר נדרש כבר HDMI נוסף, לדוגמא המחשב.
אותם תוכל לרכוש לבד. כבל פשוט וזול יעשה את העבודה. לא צריך להשתגע.
חפש ברשת, לא חסר.או בחנות הקרובה לבית מגורך.

שבת שלום

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

תודה רבה ושבת שלום,עזרת לי מאוד (Y)

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

מתנצל שאני מקפיץ (שוב) את הנושא אבל מסתבר שמשתמשים חדשים לא יכולים לשלוח הודעות פרטיות אז אני נאלץ לכתוב אותה פה...
shlompis - בדקתי בכמה חנויות ואת הדגמים של פיליפס לא היה להם,הדגם של סוני (KDL 32W654 ) היה בחנות אחת והמחיר שלו היה 3600 לפני מיקוח-הוא אומר שזה אחרי הנחה אבל לא לחצתי עליו,אני מניח שאני יכול להוריד אותו קצת במחיר...
רציתי לשאול כמה שאלות- המחיר של הסוני נחשב מחיר טוב? שווה לי לקנות משם את הדגם הזה? (החנות היא חנות קטנה אבל וותיקה בראשל"צ).
שאלה שנייה- נכנסתי גם לשקם אלקטריק ולא היו שם אף אחד מהדגמים שהמלצת לי עליהם אבל הם המליצו לי על טלוויזיה של סמסונג EH5300 במחיר של 2400 , אם אתה יכול בבקשה לתת לי את חוות דעתך לגבי הדגם הזה אם הוא איכותי והאם המחיר הזה שווה את הטלווזיה
ושאלה אחרונה-האם בשני הדגמים האלה אני יכול לראות סרטים מהמחשב עם כתוביות בעברית בלי בעיות? (כי קראתי שבחלק מהחברות\דגמים לא ניתן להוסיף כתוביות בעברית)
תודה רבה (Y)

shlompis
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

היי,
נתחיל מהסוני. אני אישת לא מכיר את מחירה. לא רכשתי מסך 32 בשנים האחרונות.
אני בטוח שאם תתמקח כהוגן ותעשה סקר שוק בכמה חנויות תקבל מחיר טוב, נאמר פחות מ 3000 ש״ח
עם המחיר הכי טוב שמצאת תכנס לטררקלין חשמל ותבקש לקבל מחיר אטרקטיבי יותר.
האם הפער מצדיק את המחיר - רק אתה וטעמך האישי יוכלו לקבוע.
לגבי הסמסונג EH5300, המחיר נראה מפתה, האם אהבת את התמונה ? את את מראה המסך ?
אם כן אז תתקדם, הוא FHD ויש לו שלוש כניסות HDMI כך שהוא עונה על הדרישות שלך כמדומני.
רק דע, ואני רושם לך את זה כדי שלא תהיה לך עוגמת נפש אחרי הרכישה, מדובר על מסך של שנתון קודם, סדרה ES היא שנת 2012. הסדרה של שנת 2013 היא F.
זה לא אומר שהמסך לא טוב או שלא ישרת אותך נאמנה. אתה רק צריך לדעת את זה !

מה עוד הציעו לך מלבד סמסונג וסוני בחנויות ??

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

תודה על העזרה,
לגבי הדגם EH5300 - הוא לא היה בתצוגה שם אז לצערי לא יכולתי להתרשם מאיכות התמונה, בדקתי גם קצת בתגובות באמזון לגבי הדגם הזה ורוב התגובות חיוביות אבל יש חלק שממש שליליות לגביו-אומרים שהמסך מתכבה ונדלק כל רבע שעה , לפעמים לא מתחבר לאינטרנט וכאלה.... בכל מקרה זה מיעוט קטן לעומת התגובות החיוביות.
הציעו לי בחנות אחת הרבה דגמים של LG שהאיכות בשידורי HD הייתה יפה מאוד אבל בזכות מה שקראתי ולמדתי פה באתר ביקשתי גם לראות את האיכות בשידורים רגילים ולאכזבתי האיכות הייתה די גרועה (לא ביקשתי את השמות של הדגמים).
בשקם אלקטריק היו הרבה דגמים של פיליפס\טושיבה,פנסוניק אבל היא המליצה לי על הסמסונג ולא ביקשתי ממנה עוד פרטים לגבי החברות האחרות כי היא די התייחסה אלי כמטרד (רצתה שאני אקנה על המקום וכשאמרתי לה שאני קודם רוצה לבדוק מחירים ולעשות סקר שוק היא אמרה לי בזילזול שאני אבדוק איזה דגם ספציפי אני רוצה ואחזור לקנות), לגבי הדגמים שהמלצת לי-את הסוני הם לא מוכרים לפי מה שהבנתי ועל הדגמים של פיליפס היא אמרה שהם כניראה ישנים מאוד ואין לה אותם אפילו במחשב
בגדול אני לא מאמין לשום דבר שהמוכרים אומרים לגבי האיכות של הטלוויזיות בגלל זה רשמתי את הדגם שהיא המליצה לי ובאתי לשאול פה אם זה באמת דגם טוב,אני רוצה לבוא מוכן מראש עם כמה שמות של דגמים שאני אבחר אחד מהם מבלי להיות מושפע מהלחץ שהמוכרים מפעילים

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

היום אני הולך לקנות את הטלוויזיה-99% שזאת תיהיה הסוני....
בכל מקרה רק שאני אדע-ראיתי שהרבה חברות לא תומכות בכתוביות בעברית,זה אומר שרק דרך USB אי אפשר לראות כתוביות בעברית או שגם אם אני אחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל HDMI עדיין אני לא אוכל לראות את הכתוביות בעברית?
ואם יש עוד דגמים בגודל 32 אינץ,בלי SMART TV בערך במחיר 3500 ₪ שמשתווים לדגם של סוני (או יותר טובים) אשמח אם תכתבו לי
אני יוצא בערך בשעה 4 מהבית אז אשמח אם תעזרו לי עד אז...תודה

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2437
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #14 

רק הערה קטנה לגבי הוט
עקב העיצומים שלהם אתה עלול למצוא את עצמך
ללא ביקור טכנאי ליותר זמן מהרגיל
(זאת במידה וצלחת את ההתייבשות על הקו :lol: )

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

היום דיברתי איתם,חיכיתי 45 דקות עד שענו לי :x
לפי מה שהבנתי אני יכול ללכת לסניף שלהם ולהחליף שם את הממיר הישן בממיר HD (גם רציתי לוודא שעד שתגיע לי הטלוויזיה החדשה אני אוכל לחבר את הממיר HD לטלוויזיה הישנה שיש לי כרגע (השמנה) ולפי מה שאמרו לי לא תיהיה לי בעיה)
יש לך המלצות אולי לדגם שמשתווה או יותר טוב מהדגם של סוני?

shlompis
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

conure כתב:היום אני הולך לקנות את הטלוויזיה-99% שזאת תיהיה הסוני....
בכל מקרה רק שאני אדע-ראיתי שהרבה חברות לא תומכות בכתוביות בעברית,זה אומר שרק דרך USB אי אפשר לראות כתוביות בעברית או שגם אם אני אחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל HDMI עדיין אני לא אוכל לראות את הכתוביות בעברית?
ואם יש עוד דגמים בגודל 32 אינץ,בלי SMART TV בערך במחיר 3500 ₪ שמשתווים לדגם של סוני (או יותר טובים) אשמח אם תכתבו לי
אני יוצא בערך בשעה 4 מהבית אז אשמח אם תעזרו לי עד אז...תודה
...
conure, רק שיהיה ברור ההמלצה היא לא להינעל על הסוני, כפי שרשמת מחירה גבוה. לא ברור לי האם יש הצדקה.
יש לה גם רק זוג חיבורי HDMI.
אל תבצע החלטה פזיזה בכלל לחץ להתחדש.
לגבי העברית, אכן מדובר על ניגון סרטים דרך USB. מהמחשב אין כל תלות במסך וכל העבודה מתבצעת במחשב.

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

בגדול אני לא ממש צריך את אפשרות הSMART TV וזה מייקר את הטלוויזיה אבל מרוב האפשרויות אני כבר לא יודע מה לבחור...
תכננתי היום ליסוע לאולם תצוגה של ישפאר\סוני בהרצליה פיתוח ולקנות משם את הטלוויזיה (בתקווה שהמחירים שם זולים יותר מהחנויות).
אני מחבר את המחשב לטלוויזיה אז לפי מה שאתה אומר אין לי הגבלה על דגם\חברה מבחינת הכתוביות-זה נותן לי יותר אופציות
מבחינת החיבורי HDMI אני צריך לחבר רק את הממיר ואת המחשב ככה שזה ניראה לי מספיק בנתיים (מקסימום אני מאמין שאפשר לקנות מפצל או משהו)

אני יודע שאני חופר על זה כבר כמה ימים אבל לפני שאני אסע לשם אולי בכל זאת יש לך המלצה על משהו יותר איכותי מהסוני (בלי SMART TV) ?
אני חושב לקנות אותה רק בגלל איכות התמונה ולא בגלל החיבור לאינטרנט וכל שאר הדברים,אם יש דגמים אחרים שהם טובים לא פחות ועולים בערך אותו דבר אני אשמח שתמליץ לי עליהם.... (רצוי דגמים חדשים שמוכרים בחנויות השונות)
אם יהיו לי כמה שמות של דגמים אולי במקום ליסוע לאולם תצוגה של סוני אני פשוט אסע לטרקלין חשמל כי יש שם יותר אופציות ולא רק סוני

shlompis
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

בחנות של ישפאר בהרצליה אין הנחות ! זו חנות היבואן , בעיקר למטרת תצוגה ומיצוב.
אולי יהיה נכון להתנסח ששם יהיו פחות הנחות מבחנויות מתמחות וברשתות החשמל.

אם כבר אתה הולך למקום כל שהוא לך לטררקלין חשמל, שם יוכלו להיות יותר גמישים בסוני שאתה רוצה, וגם יוכלו להציע לך אלטרנטיבות.

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #19 

חזרתי הביתה שמח ועם טלוויזיה חדשה (:
הייתי בטררקלין חשמל ולא היו שם יותר מדי מסכים של 32 אינץ בתצוגה (4-5) ולא רציתי לקנות טלוויזיה מבלי לראות אותה לפני אז המשכתי לישפאר בהרצליה.....
שם ראיתי את הדגם של סוני שרציתי והוא ניראה טוב,היה קצת יקר בהתחלה אבל קניתי אותו וקיבלתי הנחה משמעותית
אני רוצה להודות לך מאוד על כל העזרה שנתת לי בנושא הזה ועם כל השאלות שהיו לי (Y)
מחר אני אחליף את הממיר שלי לHD ואחבר את הטלוויזיה,בנתיים היא בקופסא (אני מקווה שהכל יהיה בסדר איתה ואני לא אתאכזב ממשהו)
אם אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ואני מפעיל סרט במחשב,אני יכול לצמצם את הסרט במחשב ועדיין לראות אותו בטלוויזיה או שהוא חייב להיות פתוח על כל המסך של המחשב?
איזה סוגי USB יכולים להתאים לטלוויזיה הזאת ואיך אני בדיוק שם תרגום לא מובנה ביחד עם הסרט? פשוט לשים את הסרט והתרגום באותה תיקייה והטלוויזיה תקרא את זה אוטומטית?
אם אני רואה סרט\סדרה בצפייה ישירה מהאינטרנט במחשב אני יכול לראות אותו בטלוויזיה בלי בעיות?
תמונות:

תמונה

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #20 

מישהו יכול לענות לי בבקשה?
מחר הטכנאי בא להרכיב לי אותה

שלח תגובה