שלומות חברים לצערי שום נתקלתי בשירות לקוחות ביזיוני רק שהפעם הגדיל ושיקרו לי במצח נחושה...
כפי שציינתי ביום חמישי האחרון הרמתי טלפון לסניף אלמ והזדהתי בתור חבר מועדון חבר בפני האדון שענה לי ובקשתי לדעת מהו מחיר חבר למסך 60ST60 מבית PANASONIC ? לאחר בדיקה במחשב ולאחר שעניתי שאיני מעוניין בשלל תלושי מתנה נענתי שהמחיר לפני הנחת 5% במעמד חיוב הכרטיס הוא 9,680 ומזה יורדים 5% נוספים הנחה של משלמים באמצעות כרטיס חבר.
כך שבשיקלול הכללי המחיר אמור להיות 9,200 ש"ח מחיר טוב לכל הדעות...
כפי שאתם כבר יודעים מיד לאחר שקבלתי את ההצעה פתחתי את השרשור הזה כדי לברר שהמחיר אכן טוב ולאחר שאשררתי זאת החלטתי לרכוש את המסך.
לפני חצי שעה נכנסתי לסניף אלמ שעם נציגו שוחחתי בטלפון ולאחר המתנה ממושכת התפנה אליי אחד הנציגים (מאוחר יותר התברר שזה מנהל החנות) בקשתי לקבל הצעות מחיר לשני מסכים של פיליפס שלדבריו לא היו במלאי ולאחר מכן בקשתי לרכוש את ה- 60ST60 במחיר שהוצע לי בשיחה שקיימתי לפני יומיים...
לאחר כמה הקלדות וכמה בדיקות אמר לי אני לא מוכר את המסך הזה היום במחיר הזה... כמובן שהופתעתי מאוד וכמובן שציינתי שוב ששוחחתי עם נציג החנות ששאל אותי מספר שאלות והוא אמר שאלא אם קבלתי מהם הצעת מחיר כתובה בפקס אז מבחינתו כל דבר אחר אינו רלוונטי והוא מתנער מכל שיחה ואף מנע מנציגים אחרים לענות לי...
אחר כבוד אמרתי לו שאם זאת צורת העבודה שלהם אין סיכוי שרגלי תדרוך שם שנית וכמובן שאדאג לפרסם זאת...
עכשיו הבנתי ראשי התיבות של מה זה אלמ אין לקוחות מרוצים...