מעבר דירה עם YES וHTPC (לא אוהבים אותי שם)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
alon24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #1 

כפי שרבים יודעים אני מחובר לYES ועובד עם SAGE כבר זמן רב.

קניתי לי דירה ושיפצתיה והגענו לשלב העברת YES למשכנו החדש ופה נתקלתי באטימות מוחלטת, שקרים ומריחות.

משיחה עם נציגת קשרי לקוחות (אסנת) וקיצרתי לכם בינתיים 25 דקות של המתנה, התברר שאפשר להתקין שתי נקודות סמוכות זה לזו עם ממיר כל אחת.

אבל במוקד העברת דירה אמרו שאין כזו אפשרות, 3 פעמים דיברתי עם אסנת (קשרי לקוחות) וכל פעם היא אמרה שזה יהיה בסדר, ושוב מוקד העברת דירה אמר שזה לא מאושר(2 ממירים למחשב אחד) - אף על פי שככה זה מותקן בדירה הנוכחית שלי.

לאחר מכן מתקשרת אלי הנציגה (אסנת) ואומרת שמנהל הטכנאים מרח אותה, והיא לא שיקרה לי, כי זה מוציא אותה דפוקה, כמו כן היא אמרה לי שמנהל יתקשר ולמה אני כועס.

צלצלתי שוב למוקד וביקשתי שמנהל יתקשר (מקשרי לקוחות), אמרו לי שיהודה יתקשר תוך 3 שעות, שאלתי מה יהיה אם לא יתקשר ועל זה קבלתי "מה יהיה אם השמש לא תזרח מחר???".

אני חושב שהשמש כן תזרח מחר אבל המנהל לא התקשר אז צלצלתי שוב, לשקרי לקוחות ( זו לא טעות כטיב), שם שוחחתי עם עינת.

עינת היא סיפור מיוחד, ספרתי לה את תלאותי והיא אמרה לי שהם הם לא משקרים ולא מורחים, שאלתי אותה על השיחות שהיו לי אבל היא אמרה שהיא מאמינה לי אבל זה לא הדרך שלהם,

היא גם שאלה למה אני מרוגז (כמה פעמים) ואז אמרה שעל אף שאסנת הבטיחה, היא לא יכולה להבטיח לי ממיר 3100 לLCD החדשה שלי (TOSHIBA 32).

בקיצור האם עופר בקשריו יכול לעזור עם האטימות של YES בנוגע למחשב HTPC ביתי, כדי שאוכל לעבור ולצלוח אתם את מעבר הדירה?

כל שאני צריך זה 2 ממירים למחשב אחד.

תודה לכל מי ששומע (ואקווה שYES שומעים את האבסורד).

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

המלצה אישית - צור קשר עם הטכנאי הראשי באזורך ובקש ממנו מפצל פשוט כולל כבלים קצרים - כדי לפצל לוידאו וטלויזיה. אצלי זה עבד בצורה הזו. אל תכנס להסברים על מחשב כזה או אחר...הם ממילא לא מבינים :lol:

אורן.

NirCohen
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

מה אכפת להם שיש שני ממירים בחדר כל עוד משלמים עליהם? למה צריך לסובב ולערבב אותם כדי לקבל שני ממירים?

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

כמו בכל מערכת גדולה ומסורבלת, עדיף קשרים עם האפסנאי מאשר עם המפקד - כי את הציוד האפסנאי יכול לתת בקלות...
גם כאן כאשר מבקשים משהו שלמוקדנים אין תשובה מוכנה בספר ה"פקודות" מתחילים להסתבך...

במקרה שלי המוקדנית לא הבינה מה אני רוצה מחייה - מפצל???מה זה??? והעבירה אותי לטכנאי שהבין בדיוק מה אני צריך. ושם זה נסגר ביני לבין הבוס הישיר שלו (הטכנאי הראשי שהיה צריך לאשר את הביקור שלו אצלי).

אורן.

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

תנחומיי :מלאך:
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #6 

welcome to the club :)
HiFiMusic IL

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #7 

אני פיצלתי בעצמי כפי שאורן הציע.. אפילו לא צריך טכנאי, אפשר לקנות ציוד בהום סנטר. למיטב זכרוני זה לא כזה יקר, ואת הפיצול אפשר לעשות אחרי היציאה מהקיר לממירים.

idobi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 310
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #8 

מסכים לחלוטין עם אורן. גם אני חששתי כשהייתי זקוק בדיוק לאותו סידור. כששאלו מיס כמה טלוויזיות יש בבית אמרתי 3. כשהגיע הטכנאי חיכתה לו הטלוויזיה בסלון, המחשב ועוד טלוויזיה קטנה ומצ'וקמקת שלקחתי מהבית של ההורים למטרה זו. הוא אפילו לא ביקש לראות אותה. הסברתי שאני זקוק לשתי נקודות אחת ליד השניה בשביל המחשב. הוא אמר "מה שאתה רוצה" והתקין את שתי הנקודות. התעניין איך העסק עובד והדגמתי לו...התלהב שאפשר ליצור YESMAX ב 500 ש"ח...

בקיצור, הסיפור של אורן על האפסנאי והמפקד מדויק לגמרי.

נ.ב.: גם על מנת לקבל את ה 3100 עובדים באותה צורה - התחלתי בלי אף ממיר מדגם זה וכעת אחרי כמה קריאות טכנאי שלא עלו לי גרוש (כי הסיבות היו מוצדקות - רצון ביציאת סקארט ורצון בסטריאו כפול) כל השלושה 3100.

בכול מקרה, בהצלחה!

alon24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #9 

יש פתרון מYES, לא אפרט אותו עדיין, כי הוא ממש, אבל ממש עקום.
אבל אחרי העברת הבית שלי אני אפרסם...

לפחות אמור להיות פתרון, נקווה שלא מרחו אותי שוב...

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #10 

חוויה זהה - לגבי 2 ממירי 3100 ומעבר דירה. מתחילים בסיפור שהכל יהיה בסדר. אחר כך שלא יודעים בכלל שביקשתי. אחר כך שוב הכל יהיה בסדר. אחר כך אין להם במלאי...

בסוף: יש לטכנאי המתקין באוטו ממירי 3100 כמה שאני רוצה. ה"אפסנאים" שולטים וישלטו לעולם ועד. (זה לא נאמר בזלזול באפסנאים/טכנאים או כל בעל מקצוע אחר. אלא רק כציון עובדת היות המנהלים/קשרי לקוחות מנותקים מהמציאות)
Enjoy the Silence

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”