מחפש טלויזית Led לסלון. מוכן להשקיע
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום לכולם,
רוצה לקנות טלויזיה חדשה לסלון, תקציב יחסית גדול של 20K, מרחק צפיה 4.7.
בנוסף, הסלון שלי יחסית מואר לכן די ירדתי מפלזמה
אודה לכם אם תוכלו לעזור בהתלבטויות-
1. 55 אינץ או 60
2. בדקתי את הדגמים החדשים של סוני (W905) ושל סמסונג (F8000) ובכל חנות התמונה נראתה לי קצת אחרת. זה לא מפתיע בהתחשב שקראתי שהם מכיילים לפי האינטרסים שלהם. בכל זאת מה עדיף אם יש דבר כזה בכלל (כל הפיצ'רים של הסמארט לא ממש מעניינים אותי)
3.אולי בכלל לא שווה להשקיע סכום כזה וללכת על הF6400 שמבחינת עלות תועלת כנראה עולה על שני הדגמים?
אני יודע שאין פה תשובות נכון או לא נכון אבל בכל זאת אשמח לשמוע שיקולים מאנשים שיש להם ניסיון.
תודה לעוזרים!
רוצה לקנות טלויזיה חדשה לסלון, תקציב יחסית גדול של 20K, מרחק צפיה 4.7.
בנוסף, הסלון שלי יחסית מואר לכן די ירדתי מפלזמה
אודה לכם אם תוכלו לעזור בהתלבטויות-
1. 55 אינץ או 60
2. בדקתי את הדגמים החדשים של סוני (W905) ושל סמסונג (F8000) ובכל חנות התמונה נראתה לי קצת אחרת. זה לא מפתיע בהתחשב שקראתי שהם מכיילים לפי האינטרסים שלהם. בכל זאת מה עדיף אם יש דבר כזה בכלל (כל הפיצ'רים של הסמארט לא ממש מעניינים אותי)
3.אולי בכלל לא שווה להשקיע סכום כזה וללכת על הF6400 שמבחינת עלות תועלת כנראה עולה על שני הדגמים?
אני יודע שאין פה תשובות נכון או לא נכון אבל בכל זאת אשמח לשמוע שיקולים מאנשים שיש להם ניסיון.
תודה לעוזרים!
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

בדקתי שוב ומרחק הצפיה שלי בפועל קצת יותר קטן- 4.4 . נניח ואני הולך על גדלים 60-65.
באיזה מהדגמים החדשים ניתן לומר שאיכות התמונה הטובה ביותר? (ואני לא מדבר על דגמי ה4k...)
בנוסף איזה דגם מומלץ מבחינת יחס עלות תועלת?
באיזה מהדגמים החדשים ניתן לומר שאיכות התמונה הטובה ביותר? (ואני לא מדבר על דגמי ה4k...)
בנוסף איזה דגם מומלץ מבחינת יחס עלות תועלת?
תיבדוק סידרה 8 של מסכי שארפ 70 אינץ .
http://www.dvdcenter.co.il/pl_product~762~17~85.htm
http://www.dvdcenter.co.il/pl_product~453~17~85.htm
http://www.dvdcenter.co.il/pl_product~762~17~85.htm
http://www.dvdcenter.co.il/pl_product~453~17~85.htm
- תמיכה-אלקטרוניקס-פרו
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
במסך הF8000 יש תוספת של בקרת תנועה וקול וכמו כן מצלמה מובנית ומעבד חזק יותר למול הF6400, את הסוני אני לא מכיר.
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

ומבחינת הפרמטרים של איכות התמונה, ה F6400 וה F8000 זהים?
בדקתי, וה-70 קצת גדול לי. מעוניין ב60 או 65
בדקתי, וה-70 קצת גדול לי. מעוניין ב60 או 65
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

התמהיל הוא בערך 60 אחוז SD ו 40 אחוז HD.
המסך יתממשק לStreamer של Dune, פלייסטיישן ו Reciever
השארפ גדול עלי מבחינת הגודל הפיזי. מוכן לשים את הסכומים האלה על מסך איכותי.
תודה
המסך יתממשק לStreamer של Dune, פלייסטיישן ו Reciever
השארפ גדול עלי מבחינת הגודל הפיזי. מוכן לשים את הסכומים האלה על מסך איכותי.
תודה
חשוב שתדע שאת הערך המוסף במסכים איכותיים ביותר, דגמי הפרימיום של היצרנים, תקבל אם תשב במרחק סביר ביחס לגודל.
מכיוון שאתה יושב במרחק גדול מהמסך, המשפיע הראשון הוא הגודל. לפי דעתי יהיה לך קשה להרגיש בהבדל בן סדרה 6 ל- 8 של סמסונג אם תשב המרחק של כ 4.4 מטר ממסך בגודל 60-65.
לפי דבריך אתה גם צופה הרבה ב 60% SD.
לכן אני חושב שאין טעם לרכוש מסך פרימיום מהסדרות היקרות.
גם בגלל התוכן וגם בגלל המרחק והגודל שאתה מבקש.
זו דעתי, תמתין לשמוע חברים נוספים.
מכיוון שאתה יושב במרחק גדול מהמסך, המשפיע הראשון הוא הגודל. לפי דעתי יהיה לך קשה להרגיש בהבדל בן סדרה 6 ל- 8 של סמסונג אם תשב המרחק של כ 4.4 מטר ממסך בגודל 60-65.
לפי דבריך אתה גם צופה הרבה ב 60% SD.
לכן אני חושב שאין טעם לרכוש מסך פרימיום מהסדרות היקרות.
גם בגלל התוכן וגם בגלל המרחק והגודל שאתה מבקש.
זו דעתי, תמתין לשמוע חברים נוספים.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
יש הבדלים בין f8000 ל f6400:
micro dimming - מתחיל לעבוד כמו שצריך מ f7500 ומעלה וב f8000 הוא טוב יותר. זו תוספת נחמדה מאוד.
עיבוד תמונה טוב יותר ועדין יותר. לי באופן אישי קצת קשה עם עיבוד התמונה של סדרות 6 של סמסונג. גם ב 7-8 זה עיבוד סמסונג אופייני אבל משמעותית טוב יותר.
מעבד של סמארט טי וי - dual core לעומת quad core.
CMR - לא פיצ'ר משמעותי כי לא משתמשים בו יותר מידי.
אני מציע לך שתלך לראות בחנות סדרה 6 מול 7, 8 של סמסונג, לא כזה משנה הגודל ותראה אם אתה מתחבר יותר לסדרות הגבוהות יותר ואם זה משנה לך. אין כמו מראה עיניים, לדעתי.
micro dimming - מתחיל לעבוד כמו שצריך מ f7500 ומעלה וב f8000 הוא טוב יותר. זו תוספת נחמדה מאוד.
עיבוד תמונה טוב יותר ועדין יותר. לי באופן אישי קצת קשה עם עיבוד התמונה של סדרות 6 של סמסונג. גם ב 7-8 זה עיבוד סמסונג אופייני אבל משמעותית טוב יותר.
מעבד של סמארט טי וי - dual core לעומת quad core.
CMR - לא פיצ'ר משמעותי כי לא משתמשים בו יותר מידי.
אני מציע לך שתלך לראות בחנות סדרה 6 מול 7, 8 של סמסונג, לא כזה משנה הגודל ותראה אם אתה מתחבר יותר לסדרות הגבוהות יותר ואם זה משנה לך. אין כמו מראה עיניים, לדעתי.
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

תודה לכל העוזרים!
אני רואה שלרוב פה יש נסיון עם סמסונג. מישהו ניסה את הסדרה החדשה של סוני?
אני רואה שלרוב פה יש נסיון עם סמסונג. מישהו ניסה את הסדרה החדשה של סוני?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אני אוהב את עיבוד התמונה של סוני אבל יש להם בעייה עם זוויות צפייה.
חוץ מזה, יש לפיליפס עיבוד תמונה בסגנון די דומה לסוני והם יותר משתלמים בארץ: כלומר, עבור מסכים של שתי החברות שעולים אותו דבר באנגליה בארץ הסוני עולה בערך 20 אחוז יותר... היבואן של סוני גוזר קופון רציני.
אולי ביבוא מקביל הסוני יותר משתלמת.
מצד שני, אילו דגמים יש לסוני בגודל כזה מהדגמים החדשים? לפיליפס יש רק 6008 ב 60 אינץ'
חוץ מזה, יש לפיליפס עיבוד תמונה בסגנון די דומה לסוני והם יותר משתלמים בארץ: כלומר, עבור מסכים של שתי החברות שעולים אותו דבר באנגליה בארץ הסוני עולה בערך 20 אחוז יותר... היבואן של סוני גוזר קופון רציני.
אולי ביבוא מקביל הסוני יותר משתלמת.
מצד שני, אילו דגמים יש לסוני בגודל כזה מהדגמים החדשים? לפיליפס יש רק 6008 ב 60 אינץ'