מה האופציה הכי טובה להקלטת שידורים רגילים ו-HD בלי להתחתן עם יס?
אני לא רוצה לקחת את היס מקס טוטאל, יס דורשים עליו 50 ש"ח בחודש (או לקנות אותו באיזה 2000 ש"ח).
האם משתלם לרכוש ממיר HD מיס בימינו או לשלם את ה-25 ש"ח לחודש?
בהנחה שאני אקח ממיר Yes Max HD, ארצה להקליט שידורים. מה המכשירים שניתן להשתמש בהם להקלטת שידורים, (רצוי עם נפח דיסק שיספיק בעיקר לתוכניות ילדים שיגורו עליו באופן קבוע בלי למחוק, ופה ושם סרטים או תוכניות מזדמנות)?
האם משתלם לרכוש ממיר HD מיס בימינו או לשלם את ה-25 ש"ח לחודש?
בהנחה שאני אקח ממיר Yes Max HD, ארצה להקליט שידורים. מה המכשירים שניתן להשתמש בהם להקלטת שידורים, (רצוי עם נפח דיסק שיספיק בעיקר לתוכניות ילדים שיגורו עליו באופן קבוע בלי למחוק, ופה ושם סרטים או תוכניות מזדמנות)?
אז רק עם הממיר של יס אני יכול לבחור תוכנית דרך הממשק ושהיא תוקלט ברקע? אני לא יכול לתזמן הקלטה ברקע במוצר אחר?
ומה לגבי הרכישה של הממיר עצמו במקום השכירות הזו... משתלם או שזה סיכון גדול מדי?
ומה לגבי הרכישה של הממיר עצמו במקום השכירות הזו... משתלם או שזה סיכון גדול מדי?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם יהיה לך יס מקס אתה יכול להקליט איתו ואז פשוט לנגן את ההקלטה ביס מקס ובמכשיר המקליט החיצוני להפעיל הקלטה בזמנך הפנוי.
זה ימנע ממך את הצורך שהממיר יהיה על הערוץ המוקלט בעת ההקלטה.
הקלטה אפשר לעשות גם עם מחשב וכרטיס טלוויזיה. כרטיסי טלוויזיה עם יכולת HD הם יקרים יותר (באזור ה-600 ש"ח וצפונה).
יש את ה-AverMedia CaptureHD שמקליט ב-MPEG2 ולכן הקבצים גדולים יותר.ֿ
מוצרי ה-HD PVR של Hauppauge מצויינים (למשל, ה-HD PVR 2) ומקליטים ב-H.264, כלומר: קבצים פחות גדולים. כמו כן, הם נתמכים במגוון רחב יותר של תוכנות ולא רק בתוכנה המגיעה עם הכרטיס.
שים לב שכדאי להזמין/לקנות את המוצרים שלהם בארה"ב. שם הם עולים כ-$150 אך בארץ כ-1500 ש"ח.
זה ימנע ממך את הצורך שהממיר יהיה על הערוץ המוקלט בעת ההקלטה.
הקלטה אפשר לעשות גם עם מחשב וכרטיס טלוויזיה. כרטיסי טלוויזיה עם יכולת HD הם יקרים יותר (באזור ה-600 ש"ח וצפונה).
יש את ה-AverMedia CaptureHD שמקליט ב-MPEG2 ולכן הקבצים גדולים יותר.ֿ
מוצרי ה-HD PVR של Hauppauge מצויינים (למשל, ה-HD PVR 2) ומקליטים ב-H.264, כלומר: קבצים פחות גדולים. כמו כן, הם נתמכים במגוון רחב יותר של תוכנות ולא רק בתוכנה המגיעה עם הכרטיס.
שים לב שכדאי להזמין/לקנות את המוצרים שלהם בארה"ב. שם הם עולים כ-$150 אך בארץ כ-1500 ש"ח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
דגם חדש של מה?Avi_h כתב:pixis
הבעיה עם המכשירים הללו שבדגם הבסיסי והמיושן יש קומפוננט (רק כך אפשר להקליט מיס) ובדגם החדש יש רק HDMI...
טוב מחאת האשה הורידה מהפרק את ה-HD טוטאל ואת הרעיון לרכוש זנחתי.
אז בעצם זה או ממיר HD לא מקליט ב-25 לחודש
או ממיר לא HD עם הקלטה, 120 שעות.
מה לדעתכם יעניק שדרוג יותר משמעותי? האם נראה יותר טוב את הערוצים שאינם HD? ערוצי הסדרות והילדים שממילא לא משדרים HD?
אז בעצם זה או ממיר HD לא מקליט ב-25 לחודש
או ממיר לא HD עם הקלטה, 120 שעות.
מה לדעתכם יעניק שדרוג יותר משמעותי? האם נראה יותר טוב את הערוצים שאינם HD? ערוצי הסדרות והילדים שממילא לא משדרים HD?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ב-HD PVR 2 יש גם HDMI וגם קומפוננט.Avi_h כתב:pixis
הבעיה עם המכשירים הללו שבדגם הבסיסי והמיושן יש קומפוננט (רק כך אפשר להקליט מיס) ובדגם החדש יש רק HDMI...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם יש הגנת העתקה (HDCP) ב-HDMI, משתמשים בקומפוננט.
חבר'ה אני בכלל מהפורום קפה השכן
, אתם יכולים רגע לא להכנס לכל הנושא הטכני המעמיק (שהוא מעניין בפני עצמו) ולעזור לי עם ההחלטה?
אם אני יכול לקבל את הטוטאל ב-25 אני חושב ששווה. אבל בהנחה שלא - מה יעניק לי חווית צפייה טובה יותר לדעתכם (כן, אני יודע שזה סובייקטיבי למדי), המקליט-רגיל או ה-HD בלי הקלטה?
אם אני יכול לקבל את הטוטאל ב-25 אני חושב ששווה. אבל בהנחה שלא - מה יעניק לי חווית צפייה טובה יותר לדעתכם (כן, אני יודע שזה סובייקטיבי למדי), המקליט-רגיל או ה-HD בלי הקלטה?
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
לי הקלטה יותר חשוב מ-HD או לא HD.
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
טוב נפתרה הבעיה בזכות הטיפ של nerya40, התלוננו בשירות הלקוחות וקיבלנו ב-30 שקל הפרש מהתשלום הנוכחי את היס טוטאל + ממיר HD רגיל והתקנה ב-50%. תודה לכם ובמיוחד לך נריה!
אפשר לשאול למי פנית שקיבלתי כזו הצעה מעולה ?מאור_בר כתב:טוב נפתרה הבעיה בזכות הטיפ של nerya40, התלוננו בשירות הלקוחות וקיבלנו ב-30 שקל הפרש מהתשלום הנוכחי את היס טוטאל + ממיר HD רגיל והתקנה ב-50%. תודה לכם ובמיוחד לך נריה!...
מה עליי לומר להם ? אני לקוח 10 שנים אם לא יותר, בעל 5 ממירים אחד מהם מקס ובנוסף לכל זה אני משלם קרוב 300 שקל
יש אופציה אחרת... נפוצה בארץ במגזר הרוסי והערבי במיוחד.
ממיר דרימבוקס (עלות חד פעמית של 120-180$) + card sharing (עלות של 100-150€ לשנה) + (HD 2.5" 1TB (100$
תעשה חיפוש בגוגל Premium card servers..גם יוטיוב מוצף.
החבילות באירופה (לווין הוטבירד) הרבה יותר איכותיות מיס גם בתמונה וגם בתכנים..לא צריך יס.
יתרונות:
הממיר בעל כל התכונות שיש ביס מקס ומעבר. פרט להקלטה לייב בכל ערוץ שאתה צופה בו, שמאפשר לך להריץ לאחור, יש הכל וגם לזה נראה לי שקיים פלאג אין שמוסיף את הפיצ'ר הזה.
ניתן להקליט כל דבר ולצפות בהקלטה בכל מחשב בבית (הממיר מחובר לרשת) ונגיש ע"י ממשק
ניתן לצפות בשידורים מכל מחשב\טאבלט בבית. אתה יכול לדוגמה לצפות בערוץ מסויים בסלון וגם במחשב\טאבלט במקביל.
ההקלטות הינן קובץ בעל סיומת TS לא מוגן...ניתן להעתיק ולצפות בכל מחשב\טאבלט.
הממיר ישמש אותך גם כמזרימדיה לכל דבר...עולם שלם עם המון תוספים...כמו אנדרואיד...יותר נכון האנדרואיד בא אחריו.
ניתן להוסיף עוד TUNER ואז לצפות בערוץ מסויים ולהקליט ערוץ אחר.
ממשק WEB נגיש ברשת ואם יש כתובת IP קבועה או DYNAMIC DNS ניתן לגישה מכל מקום. ניתן לצפות ב-EPG ולהקליט או להזרים (כשיהיה 50-10 מגה העלאה בארץ זה יהיה מאוד שימושי). כרגע שימושי ברשת הביתית.
ניתן להתממשק ל-XBMC - צפייה בערוצים לייב.
כמובן AC3 ברוב הערוצים באירופה.
חסרונות:
אין אינטרנט = ערוצים לא נפתחים, שרת שיתוף גרוע = פריזים בתמונה
card share מוגבל לממיר אחד. נסיון להפעיל על עוד מכשיר במקביל יגרום לחסימה (אם כי ישנם שרתים שנותנים לך 50% הנחה על הממיר השני והלאה או מוכרים שיתוף עד 3-4 מכשירים במחיר FIXED של ~200-300€)
לא ניתן לצפות בשני ערוצים שונים (בעקרון ניתן, אך רק אם הערוצים על אותו transponder...כלומר תדר {משיב} בלווין)
אין תרגום בעברית
ממיר דרימבוקס (עלות חד פעמית של 120-180$) + card sharing (עלות של 100-150€ לשנה) + (HD 2.5" 1TB (100$
תעשה חיפוש בגוגל Premium card servers..גם יוטיוב מוצף.
החבילות באירופה (לווין הוטבירד) הרבה יותר איכותיות מיס גם בתמונה וגם בתכנים..לא צריך יס.
יתרונות:
הממיר בעל כל התכונות שיש ביס מקס ומעבר. פרט להקלטה לייב בכל ערוץ שאתה צופה בו, שמאפשר לך להריץ לאחור, יש הכל וגם לזה נראה לי שקיים פלאג אין שמוסיף את הפיצ'ר הזה.
ניתן להקליט כל דבר ולצפות בהקלטה בכל מחשב בבית (הממיר מחובר לרשת) ונגיש ע"י ממשק
ניתן לצפות בשידורים מכל מחשב\טאבלט בבית. אתה יכול לדוגמה לצפות בערוץ מסויים בסלון וגם במחשב\טאבלט במקביל.
ההקלטות הינן קובץ בעל סיומת TS לא מוגן...ניתן להעתיק ולצפות בכל מחשב\טאבלט.
הממיר ישמש אותך גם כמזרימדיה לכל דבר...עולם שלם עם המון תוספים...כמו אנדרואיד...יותר נכון האנדרואיד בא אחריו.
ניתן להוסיף עוד TUNER ואז לצפות בערוץ מסויים ולהקליט ערוץ אחר.
ממשק WEB נגיש ברשת ואם יש כתובת IP קבועה או DYNAMIC DNS ניתן לגישה מכל מקום. ניתן לצפות ב-EPG ולהקליט או להזרים (כשיהיה 50-10 מגה העלאה בארץ זה יהיה מאוד שימושי). כרגע שימושי ברשת הביתית.
ניתן להתממשק ל-XBMC - צפייה בערוצים לייב.
כמובן AC3 ברוב הערוצים באירופה.
חסרונות:
אין אינטרנט = ערוצים לא נפתחים, שרת שיתוף גרוע = פריזים בתמונה
card share מוגבל לממיר אחד. נסיון להפעיל על עוד מכשיר במקביל יגרום לחסימה (אם כי ישנם שרתים שנותנים לך 50% הנחה על הממיר השני והלאה או מוכרים שיתוף עד 3-4 מכשירים במחיר FIXED של ~200-300€)
לא ניתן לצפות בשני ערוצים שונים (בעקרון ניתן, אך רק אם הערוצים על אותו transponder...כלומר תדר {משיב} בלווין)
אין תרגום בעברית