שרשור תגובות: ממירים של HOT לא עובדים בגלל שדרוג...איך מתקנים?
אני אישית עברתי לממיר הרגיל.
ממיר HD היה נתקע לא פעם,על בסיס יומי או דו יומי.
אינספור טלפונים לשירות,המתנה של חצי שעה בכל פעם ונאדה,לא עונים או שהקו משמיע צליל תפוס וניתוק כמובן.
אם כן תופסים איש או אשת תמיכה,מתחילים "בבדיקות" עלאק.
מצליחים כביכול להפעיל,ולאחר שעתיים התופעה חוזרת,השלט לא מגיב וכל נסיון לשליטה ידנית,
נכשל.כל יום שיחת טלפון וכל יום (מדובר ביום יום)אם השגת את השירות,"בודקים " ואתה מקבל ממיר עובד לשעתיים.
בשלב מסויים,לאחר 3 שבועות החליפו ממיר,הממיר הוחלף,התקלה לא.
כשרציתי לחזור לממיר הישן,הוט ברוב חוצפתם ביקשו תוספת של 5 שקלים לחודש.
הבהרנו לחולרות שיחפשו מישהו אחר,והם ירדו מזה.
אם אמשיך לקבל שירות גרוע אעבור ליס.
כשהייתי ביס קיבלתי שירות בהרבה יותר טוב מאשר בהוט,
ממיר HD היה נתקע לא פעם,על בסיס יומי או דו יומי.
אינספור טלפונים לשירות,המתנה של חצי שעה בכל פעם ונאדה,לא עונים או שהקו משמיע צליל תפוס וניתוק כמובן.
אם כן תופסים איש או אשת תמיכה,מתחילים "בבדיקות" עלאק.
מצליחים כביכול להפעיל,ולאחר שעתיים התופעה חוזרת,השלט לא מגיב וכל נסיון לשליטה ידנית,
נכשל.כל יום שיחת טלפון וכל יום (מדובר ביום יום)אם השגת את השירות,"בודקים " ואתה מקבל ממיר עובד לשעתיים.
בשלב מסויים,לאחר 3 שבועות החליפו ממיר,הממיר הוחלף,התקלה לא.
כשרציתי לחזור לממיר הישן,הוט ברוב חוצפתם ביקשו תוספת של 5 שקלים לחודש.
הבהרנו לחולרות שיחפשו מישהו אחר,והם ירדו מזה.
אם אמשיך לקבל שירות גרוע אעבור ליס.
כשהייתי ביס קיבלתי שירות בהרבה יותר טוב מאשר בהוט,
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
שום דבר לא מושלם בבזק... אבל לפחות יש שרות עונים תוך כמה שניות טכנאי מגיע למחרת...IamEzio כתב:כי בבזק הכל מושלם .. ברור ....
מה גם שמאז ומתמיד שרות בזק אצלי היה מאוד יציב עם מעט מאוד תקלות , גם האינטרנט ב HOT היה
בהתחלה יציב ומהיר ובחודשים האחרונים מאוד לא יציב שלא לדבר על הממיר של HOT שכל כמה ימים היה צריך לאפס
ורק לא מזמן שמו על ה MAGIC HD קושחה יחסית סבירה, הקטע הכי יפה שביום שישי האחרון אחרי שהתקשרה אלי בחורה מקשרי לקוחות בפעם השלישית כדי לוודא שאני לא מוכן להישאר ב HOT ואישרה כי הם קיבלו את בקשת הניתוק נסעתי במונית למרכז שרות של HOT MOBILE באזור הסינרמה בתל אביב והחזרתי להם את כל הציוד וכמובן קיבלתי אישור.
במרכז השרות פגשתי עוד מספר אנשים שבאו להחזיר ציוד וכמו כן בגברת עם ממיר HOT MAGIC HD שמשום מה הפסיק
לעבוד, שוחחתי עמה ומסתבר שבשרות ב HOT אמרו לה לאפס את הממיר תוך כדי לחיצה על 2 לחצנים בחזית המכשיר ואז לחבר את המתח, במקום ללחוץ על הלחצן האמצעי כפי שמופיע בהודעה המקורית שצותתה כאן בפתיחת השרשור.
הראתי לגברת את הפרסום כאן באתר ע"ג הטלפון שלי שכמובן הופתעה , ייתכן גם שהגברת לא הבינה את המוקדנים אבל עשה רושם שמדובר בגברת אינטיליגנטית שפשוט הוטעתה אני מקווה מאוד שלא בכוונה....
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כשהייתי בבזק והיתה לי תקלה (התקלה היתה אצל בזק .. אבל למה שהמוקדנית תבין את זה לבד) שלחו לי טכנאי לשלושה ימים אחרי זה .. שלושה ימים הייתי בלי אינטרנט (ובאותו יום שהטכנאי היה אמור לבוא זה "פתאום" הסתדר לבד), גם כשעברתי לVDSL היו לי בעיות רק אחרי כמה שיחות הם סוף סוף הצליחו להגדיר את המערכת אצלם כמו שצריך .. אז אני לא ממציא .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
דודIamEzio כתב:כשהייתי בבזק והיתה לי תקלה (התקלה היתה אצל בזק .. אבל למה שהמוקדנית תבין את זה לבד) שלחו לי טכנאי לשלושה ימים אחרי זה .. שלושה ימים הייתי בלי אינטרנט (ובאותו יום שהטכנאי היה אמור לבוא זה "פתאום" הסתדר לבד), גם כשעברתי לVDSL היו לי בעיות רק אחרי כמה שיחות הם סוף סוף הצליחו להגדיר את המערכת אצלם כמו שצריך .. אז אני לא ממציא ....
אני לא יודע מאיפה הסקת מדברי שאתה "ממציא" ברור לכל בר דעת שבכל חברה יש תקלות, אבל אני לא הייתי מוכן כבר לקבל
תקלות בחיבור האינטרנט שנמשכות למעלה מחודשיים ומזמני המתנה מטורפים של בין 30 ל 45 דקות לשרות הטכני (ביום שישי שעבר התמזל מזלי וענו לי אחרי דקה ב 08:01 בבוקר) והנציגה מהצד השני אחרי שבזבזה את זמני עם תחבר תנתק וכו" במשך חצי שעה מודה לאחר ברור שיש לHOT תקלה שאין לה צפי לסיום.
במקרה שאתה תארת בזק פתרו את הבעייה לאחר 3 ימים שזה די נדיר ממה שאני מכיר, חבר של אחי ברמת השרון נותק משרותי הטלביזיה ל 3 שבועות... בגלל העיצומים של הטכנאים וחג הקורבן (הרבה מעובדי הוט הם מוסלמים) אין למעשה טכנאים כך שאתה עומד בפני שוקת שבורה.
אני הזמנתי מודם VDSL בלבד ללא התקנה ובפועל קיבלתי נתב משולב, פניתי לבזק ומסתבר שהנציגים של בר שליחויות ניסו להשיג אותי בגלל שמישהו בבזק עלה על הטעות ושבר פנו אלי לתאם משלוח חדש אמרתי להם שכבר תואם לי משלוח כך שאני קצת פספסתי את הנושא, בכל מקרה נאמר לי לחבר את הנתב כדי שיהיה לי אינטרנט וכאשר ראיתי שאני מקבל מהירות של 20 מגה במקום 40 מגה שלחו אלי למחרת טכנאי מקצועי שטיפל בתקלה מסתבר היה שבגלל שאני 2 קילומטר מה NGN כל תוספת שלוחה נוספת בבית מורידה את המהירות הטכנאי בסוף התקין פילטר מרכזי שפתר את הבעייה.
כך שהחוייה שלי עם בזק הייתה יותר מסבירה במקרה זה.
במקרה של HOT הפעם היחידה שטכנאי הגיע הייתה בזמן ההתקנה וכאשר HOT החליטו על דעת עצמם להחליף את מודם הטלפון, בתקלה שהייתה הוט לא טרחו להציא לשלוח טכנאי כלל או להחליף את המודם כי ככל הנראה הם ידעו שהתקלה היא מערכתית, לאחר ששוחחתי עם חברים באזור תל אביב מסתבר שגם להם היו תקלות דומות של אינטרנט שמתנתק למספר שעות..
לדגם אחר
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
ברור לי שיש תקלות ואני באופן אישי צופה אולי ב 3 שעות טלביזיה בשבוע, (אני שומר שבת) אבל על אינטרנט המשמשזורו44 כתב:מה קרה?arotman כתב:תודה על העדכון מרטין!
איזה באסהמזל שאני במקרה עובר מחר ל YES, מהאינטרנט שעשה בעיות בחודשיים האחרונים כבר התנתקתי ביום שלישי
וגם מהטלפון ומחר המעבר לעולם נטול HOT יושלם אי"ה....
יש לך DTT ולווין פרטי,בשביל מה?
שלא תחשוב שהמקס לא נתקע בחום הזה,והויאודי רץ ועושה סטרימינג של 1 גיגה
והHD בביט רייט דחוס,לפעמים נראה כמו ערוץ1 מותאם
תמתין לשחקנים החדשים סלקום ואורנג
אולי שם יהיה שרות ואיכות שווה את השקל?...
ככלי עבודה אני לא יכול לוותר ולהשאיר את הטלביזיה של הוט והטלפונייה לא ממש היה לי רצון במיוחד שהמאבק בהוט נראה שרק מחריף אחת הסיבות שבסוף התחברנו להוט לפני כשנה וחצי הייתה לאחר לחץ מאמא שלי שדרשה ערוץ ויוה וכעת שהמצב הטכני שם רק מתדרדר לא ראיתי סיבה לחכות... מכיוון שאין התחייבות יותר אז אין שום בעייה לעבור לכל ספק אחר ברגע שיתחיל לעבוד, אם זה היה תלוי בי בלבד הייתי מתנתק מYES ונשאר עם צלחת ו DTT וכמובן אינטרנט וטלפון.
אגב בטלפון עברתי לבזק בינלאומי עם ה PRIVATE BOX2 שלהם במחיר של 39 ש"ח לחודש ל 1000 דקות לכל הרשתות, מעבר ל 30 ש"ח שאני כבר שילמתי להם על שרותי האינטרנט.
בסופו של יום אנחנו נשלם יותר מ 362 ש"ח להוט עבור טריפל ו4 ממירי HD מתוכם אחד מקליט לסכום של 414 ש"ח
290 ש"ח ל YES שאני כנראה יוזיל ב 20 ש"ח בהורדת חבילה שאנו לא צריכים כך שההבדל יעמוד על 32 ש"ח יותר לחודש.
למעשה אני יכול להוריד גם את ה VOD אבל כאן חשוב מאוד לאמא שלי לצפות בהקלטות מהסלון בחדר השינה.