בהודעה שפירסמה הוט בפייסבוק שלה מצויין כי בעקבות שידרוג של ממירי ה-MagicHD, חלקם אינם נדלקים יותר.
איך מתקנים?

מה קרה?arotman כתב:תודה על העדכון מרטין!
איזה באסהמזל שאני במקרה עובר מחר ל YES, מהאינטרנט שעשה בעיות בחודשיים האחרונים כבר התנתקתי ביום שלישי
וגם מהטלפון ומחר המעבר לעולם נטול HOT יושלם אי"ה....

הנה טיפ לכל מי שלא רוצה הוט ולא רוצה בזקIamEzio כתב:כי בבזק הכל מושלם .. ברור ....

20MbpsIamEzio כתב:ממש אינטרנט יציב מצאת .. להחליף קו של 100/2 במשהו שבקושי מביא 5Mbps זה ממש לא חוכמה , אולי זה מספיק בשביל לבדוק Ynet ולהכנס לGmail ,לא לשום דבר רציני יותר , הרבה אנשים משחקים ברשת , מורידים קבצים של עשרות GB, אפילו בשביל לצפות ביוטיוב ב1080p לעשות את זה דרך 3G זה מעייף ....
תעשה טובה ואל תחזיר אותנו לימי הביניים טוב?direct כתב:20MbpsIamEzio כתב:ממש אינטרנט יציב מצאת .. להחליף קו של 100/2 במשהו שבקושי מביא 5Mbps זה ממש לא חוכמה , אולי זה מספיק בשביל לבדוק Ynet ולהכנס לGmail ,לא לשום דבר רציני יותר , הרבה אנשים משחקים ברשת , מורידים קבצים של עשרות GB, אפילו בשביל לצפות ביוטיוב ב1080p לעשות את זה דרך 3G זה מעייף ....
לי זה מתאים ומספיק וזה יכול לשרת אותי בכל מקום, מה שבזק לא.
לא החלפתי קו של 100/2. לפני כן היה לי קו של 1.5 בבזק שעלה לי יותר...
אתה מוזמן להמשיך לשלם מחיר מופקע על מה שנדמה לך ששווה את המחיר....

ביס אני לא זקוק לשירות שלהם, הכל עובד!yarconi כתב:ביס השירות הרבה יותר גרוע! מנסיון.ishaked כתב:פיתרון יותר פשוט זה לעבור לYES.
לקח לי המון זמן של סבל ויחס מחפיר של השירות עד שהחלטתי לעבור. עכשיו אני מתבאס ומתבייש שלקח לי כ״כ הרבה זמן.. עולם אחר!......