המלצה לשדרוג מערכת קיימת
היי,
אני כרגע עם קדמיים של focal 807v
וסנטר של jamo e7 ce
וסאב של polk audio psw111
ומגבר שלv467 yamaha
אני מרגיש שהוחלייה החלשה אצלי זה הסנטר, כי עוד לא הצלחתי להגיע להרמוניה טובה בין הקדמיים לסנטר.
אני מרגיש שתמיד או שהסנטר חלש מידי לקדמיים (המוזיקה חזקה יותר מהקול של האנשים) או ההפך, ויוצא שאני צריך
להגביר/ להנמיך במהלך הסרט.
ניסיתי כמובן לשנות את ההגדרות במגבר, אבל לא הגעתי לנחלה...
מה הייתם ממליצים לשנות ברכיבים הקיימים?
אני כרגע עם קדמיים של focal 807v
וסנטר של jamo e7 ce
וסאב של polk audio psw111
ומגבר שלv467 yamaha
אני מרגיש שהוחלייה החלשה אצלי זה הסנטר, כי עוד לא הצלחתי להגיע להרמוניה טובה בין הקדמיים לסנטר.
אני מרגיש שתמיד או שהסנטר חלש מידי לקדמיים (המוזיקה חזקה יותר מהקול של האנשים) או ההפך, ויוצא שאני צריך
להגביר/ להנמיך במהלך הסרט.
ניסיתי כמובן לשנות את ההגדרות במגבר, אבל לא הגעתי לנחלה...
מה הייתם ממליצים לשנות ברכיבים הקיימים?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא מכיר את הסנטר שלך כ"כ אבל אני מהמחנה של המצדדים בסנטר דומה ככל הניתן לקדמיים, אז אולי אפשר להתחיל שם - פוקאל CC700 (צריך לעלות משהו כמו 2,300 ש"ח בחנות מתמחה) או CC800 (אבל הוא כבר עולה בערך 3,700 ש"ח...) יכולים אולי לפתור את הבעיה שלך עם ההתאמה של הסנטר לקדמיים.
עוד פוטנציאל אפשרי לשדרוג זה המגבר - יש לך מגבר ברמת הכניסה של ימאהה, שדוחף רמקולים שגדולים עליו לעניות דעתי לפחות במידה אחת (אם לא יותר) - שווה לבדוק מגברים אחרים עם פוקאל, ובפרט ימאהה A720 או אפילו A820 שנמצאים עכשיו במכירת חיסול עקב הגעת סדרת ה-30 החדשה יותר (וכמובן שזאת הזדמנות להקשיב גם לרסיברים אחרים, כגון אונקיו, מרנץ וכיו"ב...), ולו בשביל הסיכוי לתקן את אי ההתאמה הקיימת כרגע בין הסנטר לקדמיים באמצעות מערכת כיול מתקדמת יותר מזו שיש לך כיום ברסיבר הנוכחי.
עוד פוטנציאל אפשרי לשדרוג זה המגבר - יש לך מגבר ברמת הכניסה של ימאהה, שדוחף רמקולים שגדולים עליו לעניות דעתי לפחות במידה אחת (אם לא יותר) - שווה לבדוק מגברים אחרים עם פוקאל, ובפרט ימאהה A720 או אפילו A820 שנמצאים עכשיו במכירת חיסול עקב הגעת סדרת ה-30 החדשה יותר (וכמובן שזאת הזדמנות להקשיב גם לרסיברים אחרים, כגון אונקיו, מרנץ וכיו"ב...), ולו בשביל הסיכוי לתקן את אי ההתאמה הקיימת כרגע בין הסנטר לקדמיים באמצעות מערכת כיול מתקדמת יותר מזו שיש לך כיום ברסיבר הנוכחי.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אלה כבר שאלות שעדיף שהאוזן שלך תענה עליהן מאשר שאני אענה עליהן... גש לחנות מתמחה שמחזיקה פוקאל וימאהה (ורסיברים אחרים, כי אם כבר אז כבר כאמור) ובחן בעצמך איזה שדרוג יתן לך הכי הרבה תמורה למחיר.ytwig כתב:תודה,epony![]()
מה לדעתך יהיה שידרוג משמעותי יותר?
כמה להבנתך עולים (סדר גודל) המגברים שציינת?
האם יש הבדל משמעותי שמצדיק את ההבדל בין שני הדגמים של פוקל?...
על הנייר, השדרוג ל-CC700 הוא הכי משתלם כלכלית, אבל אולי תגלה שתוספת של 2,000 ש"ח מעבר לעלות השדרוג הנ"ל תביא לך תוצאות משמעותית יותר טובות...
לגבי מחירי הרסיברים הנ"ל של ימאהה, אני מניח שאפשר למצוא אותם היום באיזור ה-4,000-5,000 ש"ח (בערך 25% מתחת למחירון, ואולי אפשר להשיג הנחה אפילו יותר גדולה אם תראה רצינות ותפגין יכולות מיקוח טובות...
בכל אופן, ברמות המחירים האלה הייתי בוחן גם את המרנץ 5007 (סדרת ה-x008 כבר יצאה בחו"ל, אז יש מצב שגם כאן ניתן יהיה להשיג הנחות יפות, ואולי אפילו לעלות לכיוןן ה-6007) ואונקיו 616 (גם כאן כבר יש סדרה חדשה בחו"ל, אבל הבנתי שעוד לא התחילו לחסל מלאים של הסדרה הנוכחית בארץ...) - ואם אתה כבר בחנות, תן צ'אנס גם ל-NAT 748...
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
מה אתה אומר כבר נגמר להם לפני כמה ימים בדקתי בשביל חבר ועוד היה להם במלאיytwig כתב:אין להם את זה כבר במלאי...
כמה עלה לך? כולל משלוח?
הזמנת דרך buy2usa?...
המוצר עלה לי 419$
אחרי משלוח ימי ומיסים יצא בערך 2200 ש"ח
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
ראשית-יש הבדלים גדולים בסאונד מהרסיברים.
אני אוהב את האונקיו אבל כשהקשבתי לפוקל עם המרנץ-אהבתי את השילוב הזה יותר.
לכן-לך תשמע רסיברים עם הרמקולים שלך.
היתרון במרנץ ובאונקיו זה תוכנת הכיול-אודיסי.
בהצלחה.
אני אוהב את האונקיו אבל כשהקשבתי לפוקל עם המרנץ-אהבתי את השילוב הזה יותר.
לכן-לך תשמע רסיברים עם הרמקולים שלך.
היתרון במרנץ ובאונקיו זה תוכנת הכיול-אודיסי.
בהצלחה.
כיף חיים.