THETA & OPPO = Compli Blu 3D

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

מסתבר שגם חברת העל THETA Digital (בין חברות ה-HIGH END המשובחות והיוקרתיות ביותר שיש) שיתפו פעולה עם חברת OPPO הכ"כ מוצלחת (b)

OPPO RESPECT (Y)

The Compli Blu, like all the other transports before it, is based on a manufacturing kit obtained from a third party, then optimized by Theta Digital's experts to bring it up to our high standards. In the past, we've partnered with Sony, Phillips and Pioneer. This time, we're pleased to partner with Oppo, whose recent transports have garnered quite a following. Both Oppo and Theta Digital are delighted to bring this top performing product to you, and to build upon the already desirable performance of the original BPD-83 and establish yet another benchmark of performance by Theta Digital in the transport product category.

ז"א שהם לקחו את הטכנולוגיה של ה-OPPO 83 והפכו אותו מן הסתם למוצר של THETA... (l)

http://www.highdefdigest.com/tags/show/Blu-ray_Players

http://www.thetadigital.com/compli_blu_3D_info.shtml

אגב המכשיר רק טרנספורט ללא DACים...

THETA טוענים שזה בלתי אפשרי ליצור תכנון שיכלול גם את הכרטיסים האנאלוגים שלהם בנגן מסוג זה מפאת מחיר שיגיע ללקוח והוא יהיה כאמור יקר מידי לנגן ופחות רווחי לחברה.
כרטיסי הdacים שלהם מתחילים מ1500$ ל5000$. וכרטיס שכזה תומך עד 4 ערוצים בלבד.
ככה שצריך 7.1 וזה כבר יקר מידי.
בכל אופן הנגנים שלהם בדרכ טרנספורטים ומשתלווים יחד עם הפרוססורים שלהם בחיבור דיגיטלי.
אותי מעניין יכולת הסטרימינג שלו 8)

רק 4000$ ריטייל :wink:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 14/08/2013 14:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

בקיצור, הם השוו את ההימור של Lexicon, ואז עשו רייז :P

http://gizmodo.com/5450893/lexicon-char ... ray-player

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

הם שכחו את חיבור הUSB מקדימה או שנדמה לי?

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

הסיפור עם חברת lexicon ידוע כבר מזמן, לקסיקון פישלה בכך שלא הכריזה שהיא עובדת עם oppo או יותר נכון לקחה מoppo יותר מטכנולגיה, גם את השסי ואת כל הבתוכנו ולא יידעה את הציבור, פה היא שמה רגל לעצמה, מאז אגב לא שמעו מהחברה הזו יותר.

העניין שכאשר פתחו את המארז של נגן לקסיקון מצאו שכל הבתוכנו, פשוט הכל תואם 1 ל1 לבתוכנו של oppo 83 שסוקר לפני, הם ״העתיקו כד הפרט הכי קטן את כל הקרביים של האופו 83 ואפילו לא טרחו לטשטש עקבות, החליפו את הפאנל הקדמי עם פאנל ״יוקרתי״ יותר תחת הלוגו של לקסיקון ותמכרו את מוצרם ב3500$ (פי 7) 8O ומתוך טענה שהמחיר יחסית יקר מהרגיל בגלל הסרטיפיקציה של THX ULTRA שכביכול מעלה את הערך (כולם הבינו שזה בולשיט ועבודה בעיניים במיוחד שהאופו 83 (נגן בעלות 500$) מן הסתם עם אותם ביצויים והוא כאמור ללא THX ואפילו לא היה קרוב לבקש חותמת כזו.
(איפה זה משאיר פה את THX ואת ה״תו תקן״ הדמיוני שהם מציעים למוצרי אלקטרוניקה :מבולבל:

לעומתה THETA הכריזה באתר הרשמי (ומשם לקחתי את הציטוט) שלקחה בשיתוף עם oppo את הטכנולוגיה שמצוייה ב83 (והכוונה למקניזם הטרנספורט שלהם) ופשוט פיתחה את כל הנגן כולו כפי שtheta יודעים, מדובר מן הסתם על מכשיר אחר לגמרי.הכרטיסים שונים ומתאפיינים בטכנולוגיה העשירה והאיכותית של THETA , הבנייה שונה לחלוטין בעוד לקסיקון פשוט ״גנבה״ ולא הודיעה והכריזה (n)
ועל כן נתפסה על חם ומאז כאמור ״נעלמה״ לה (W)

יש מספיק מאמרים וכתבות בנושא ברשת.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

dor8 כתב:הם שכחו את חיבור הUSB מקדימה או שנדמה לי?
...
אכן דור, יש חיבור USB אחד ויחיד :עצוב:

אגב גם השלט של OPPO לחלוטין... :!: :wink:
אפילו ה-MENU ב-pdf בעלי אותה גרפיקה וסקשנים...

אני מוריד ל-OPPO את הכובע (f)
חברה פשוט מדהימה, שהצליחה "להחדיר" עצמה עמוק עמוק לתחום ה-HIGH END מהמכובדים ביותר.

מה שמדהים שב-90% (על תתפסו אותי במס' זה הרושם שקבלתי מהתמונות ומה-info) ממערכות ה-HIGH END שאני רואה בחו"ל (מהכבדות ביותר :!: ) קיים נגן OPPO עבור בלוריי/טרנספורט/SACD וכו'...

פשוט מדהים, וזה נותן יופי של דוגמא לחברה עם עלות מול תועלת שהיא לא ניתפסת...
ואכן היא מוגדרת כחברת HIGH END גבוה לכל דבר... (b)

ח' ח'... :!:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939

שליחה

itay123 כתב:
dor8 כתב:הם שכחו את חיבור הUSB מקדימה או שנדמה לי?
...
אכן דור, יש חיבור USB אחד ויחיד :עצוב:

אגב גם השלט של OPPO לחלוטין... :!: :wink:
אפילו ה-MENU ב-pdf בעלי אותה גרפיקה וסקשנים...

אני מוריד ל-OPPO את הכובע (f)
חברה פשוט מדהימה, שהצליחה "להחדיר" עצמה עמוק עמוק לתחום ה-HIGH END מהמכובדים ביותר.

מה שמדהים שב-90% (על תתפסו אותי במס' זה הרושם שקבלתי מהתמונות ומה-info) ממערכות ה-HIGH END שאני רואה בחו"ל (מהכבדות ביותר :!: ) קיים נגן OPPO עבור בלוריי/טרנספורט/SACD וכו'...

פשוט מדהים, וזה נותן יופי של דוגמא לחברה עם עלות מול תועלת שהיא לא ניתפסת...
ואכן היא מוגדרת כחברת HIGH END גבוה לכל דבר... (b)

ח' ח'... :!:
...
אופו כבודה במקומה מונח אבל בוא נשאל רגע למה חובבי קולנוע ביתי צריכים לרכוש את הנגנים של אופו?

יש בארץ חנויות להשכרת תכני בלו ריי/DVD ? - ממש לא
המכשיר יכול להזרים טוב יותר ברשת הביתית מאשר מזרימי מדיה ייעודיים כמו ה DUNE ? - לא ממש
עיקר התכנים בארץ נמצאים כקבצים במחשב? - בוודאי
כולל CINAVIA ? בוודאי שכן :(

אז נכון יש לו ממירים שנחשבים טובים אבל בעלות של כ 10000 ש"ח ניתן למצוא בארץ נגני CD עבור דו ערוצי שלא יפלו מהאופו הזה.
אילו ניתן היה להשכיר בחנויות בארץ תכני BD להכניס לאופו ולצפות אני מבין אבל לא זה המצב ולכן לדעתי לחובבי קולנוע ביתי עדיף סטרימר ייעודי וטוב ולחובבי דו ערוצי עדיף נגן CD יעודי וטוב.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

בגדול אני מסכים איתך יואב.

לגבי בלוריי, לצערי אתה צודק, אין בארץ מספיק תכנים, אמנם, למרות שיש את KINO למשל שאני מנוי אליו ואת האוזן השלישית שגם מעודכנים בסרטים חדשים, וכנגן בלוריי ה-OPPO מושלם (Y)

לגבי ממירים גם מסכים, אמנם על נשקח שהיתרון שלו זה ה-7.1 analog input וזה נדיר ואני בטוח שתסכים איתי יואב שלמצא ממירים כאילו ב-7.1 רב ערוצי (SACD וכמובן קולנוע)...יעלה בנגן אחר ימבה ימבה כסף :!:
עבור סטיראו "קלאסי" אני מסכים שממיר מכובד דו ערוצי לסטיראו ייעודי "אודיופילי" בעלויות שצינת יהווה תחליף הולם יותר..
הסטרימינג (יכולות הטכניות שלו כסטרימיר) שלו מבחינה פונקציונאלית זה כמובן לא DUNE, אבל יש אנשים שחשוב להם ה-AUDIO VIDEO ובמיוחד ה-AUDIO (l) ומוכנים להתפשר על ה"פונקציונאליות"...כל אחד ומה שטוב לא (f)

את ה-OPPO שלי אשאיר בכל מקרה, במיוחד עבור טרנספורט שהוא באמת מעולה והייאנדי לכל דבר, ובלוריי:!:
והכי חשוב מכייון שהעברתי 99% מספריית האודיו שלי ל-FLACים חשוב לי סטרימר מוזיקלי כגון ה-OPPO מבחינתי רק זה שווה להשאירו :!: :!:
מכייון שאני עתיד באיזה שלב להתחדש במקרן 3D אולי אחפש סטרימר כגון ה-303 של DUNE עבור תכני 3D בלבד...
כל דבר אחר זה ה-OPPO שכבודו במקומו תמיד יישאר...
ניראה מה יהיה...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

אבל יש אנשים שחשוב להם ה-AUDIO VIDEO ובמיוחד ה-AUDIO
...
אודיו ברב ערוצי יש לו בעיה כי הוא לא מתמודד כמו שצריך עם הזרמת תכני BD מלאים שכוללים אודיו HD .

להזרים MKV עם אודיו שהוא לא HD לי אישית לא מתאים לא בשביל זה השקעתי בציוד שתומך BD מלא.

לגבי דו ערוצי כבר ציינתי שעדיף נגן CD ייעודי ואולי ממיר חיצוני ששניהם ביחד בעלות של כ 10000 יתנו תוצאה לא פחות טוב ואולי אפילו יותר טובה.

רבות חשבתי לגבי רכישה של האפו 105 ואיך שלא סובבתי את זה הגעתי למסקנה שעבורי,מהסיבות שציינתי, הוא פשוט מיותר.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אודיו ברב ערוצי יש לו בעיה כי הוא לא מתמודד כמו שצריך עם הזרמת תכני BD מלאים שכוללים אודיו HD
...
אך הגעת לזה 8O ....מה כוונתך...מהרשת הוא לא מתמודד, או מבלוריי מלא, BDריפ ישירות מארדיסק, לא מובן מה שרשמת... :?: :?:
להזרים MKV עם אודיו שהוא לא HD לי אישית לא מתאים לא בשביל זה השקעתי בציוד שתומך BD מלא.
...
מי אמר שאתה צריך להזרים MKV עם סאונד שלא HD...?אצלי הכל כולל הכל, הם BDריפים (אם תרצה M2TS) שכוללים מן הסתם HD AUDIO... :!: והם מוזרמים תוך שנייה אחת בודדה (50%-75% -100% ויאללה) עם 0 תקלות... :!: :!:
לגבי דו ערוצי כבר ציינתי שעדיף נגן CD ייעודי ואולי ממיר חיצוני ששניהם ביחד בעלות של כ 10000 יתנו תוצאה לא פחות טוב ואולי אפילו יותר טובה.
...
במחיר של 10,000 כפי שציינת עבור טרנספורט וממיר או נגן CD שיהיה טוב מה-OPPO האם התכוונת לחדש או יד 2..? כי אם זה חדש במחיר של 10 שיהיה גם תותח כטרנספורט וגם ממירים שיתעלו על ה-DACים של האופו 95/105 למשל, אז בחלום בלילה :!:
אין לך מושג כמה אנשים אני מכיר שהשוו את ה-95 למשל לנגנים שעולים החל מ-5000 ש"ח ועד לממיר ייעודי של אלקטרוקומניאט שעלותו 15K ש"ח ועדיין לא ידעו מה בברור נשמע טוב יותר אם בכלל... 8O
בכל אופן חדש אני בספק, יד 2 בהחלט יכול להיות שכן (Y)
רבות חשבתי לגבי רכישה של האפו 105 ואיך שלא סובבתי את זה הגעתי למסקנה שעבורי,מהסיבות שציינתי, הוא פשוט מיותר
...
כל אחד וצרכיו באשר הוא, אני למשל לא יכול להיפרד ממנו (l) כי תחליף יעלה הרבה מאוד כסף ולא בא לי ה-מתמטיקה הזו עכשיו וסתם לשרוף כספים... :עצוב:

**לגבי ה-AUDIO שים אצלך OPPO 95/105 ותשווה אותו ל-DUNE אצלך, ואם תאמר לי אח"כ שאתה מעדיף את ה-DUNE באודיו, אז אוקיי.... :roll:
אני העפתי 2 מכשירים מהבכירים ביותר של DUNE לאחר שהשוואתי ל-OPPO 95, אחד שידר סאונד זול והשני שידר סאונד עשיר, מלא, מפורט ומעודן...מעניין מי היה מי... :roll: :lol:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

itay123 כתב:
אודיו ברב ערוצי יש לו בעיה כי הוא לא מתמודד כמו שצריך עם הזרמת תכני BD מלאים שכוללים אודיו HD
...
אך הגעת לזה 8O ....מה כוונתך...מהרשת הוא לא מתמודד, או מבלוריי מלא, BDריפ ישירות מארדיסק, לא מובן מה שרשמת... :?: :?:
...
מי אמר שאתה צריך להזרים MKV עם סאונד שלא HD...?אצלי הכל כולל הכל, הם BDריפים (אם תרצה M2TS) שכוללים מן הסתם HD AUDIO... :!: והם מוזרמים תוך שנייה אחת בודדה (50%-75% -100% ויאללה) עם 0 תקלות... :!: :!:
...
במחיר של 10,000 כפי שציינת עבור טרנספורט וממיר או נגן CD שיהיה טוב מה-OPPO האם התכוונת לחדש או יד 2..? כי אם זה חדש במחיר של 10 שיהיה גם תותח כטרנספורט וגם ממירים שיתעלו על ה-DACים של האופו 95/105 למשל, אז בחלום בלילה :!:
אין לך מושג כמה אנשים אני מכיר שהשוו את ה-95 למשל לנגנים שעולים החל מ-5000 ש"ח ועד לממיר ייעודי של אלקטרוקומניאט שעלותו 15K ש"ח ועדיין לא ידעו מה בברור נשמע טוב יותר אם בכלל... 8O
בכל אופן חדש אני בספק, יד 2 בהחלט יכול להיות שכן (Y)
רבות חשבתי לגבי רכישה של האפו 105 ואיך שלא סובבתי את זה הגעתי למסקנה שעבורי,מהסיבות שציינתי, הוא פשוט מיותר
...
כל אחד וצרכיו באשר הוא, אני למשל לא יכול להיפרד ממנו (l) כי תחליף יעלה הרבה מאוד כסף ולא בא לי ה-מתמטיקה הזו עכשיו וסתם לשרוף כספים... :עצוב:

**לגבי ה-AUDIO שים אצלך OPPO 95/105 ותשווה אותו ל-DUNE אצלך, ואם תאמר לי אח"כ שאתה מעדיף את ה-DUNE באודיו, אז אוקיי.... :roll:
אני העפתי 2 מכשירים מהבכירים ביותר של DUNE לאחר שהשוואתי ל-OPPO 95, אחד שידר סאונד זול והשני שידר סאונד עשיר, מלא, מפורט ומעודן...מעניין מי היה מי... :roll: :lol:
...
לא מבין אתה לא נתקל בבעיות תרגום,בבעיות CINAVIA?
במידה ואתה מזרים איתו תכני בלוריי מלאים ברשת והוא מתעלם מהגנת ה CINAVIA ואין בעיות של תרגום אז ברור שהוא עושה את עבודתו נאמנה. ממה שאני יודע ה CINAVIA הזה הפך אותו ללא רלוונטי עבור הזרמת תכנים פיראטיים ברשת.

במידה והוא מזרים הרשת הכל חלק וללא כל בעיות כאלו ואחרות אז הכל אחלה אבל ממה שאני יודע לא זה המצב.

להבנתי סרט שכולל CINAVIA לא ניתן להסיר את ההגנה לא על ידי REMUX ולא על ידי בידוד קובץ ה M2TS .

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

יואב יאמר לזכותי שאני לא מזרים ישירות מהרשת, גם לא ניסיתי לעולם...
הכל אצלי "מוזרם" מ-USB (כאמור הארדיסקים חיצוניים)...

באסה שאין תמיכה ב-3T... :|

אבל הכל כולל הכל בארדיסקים...

וכאמור BD RIP מלא, M2TS וכו'...

כך שאני לא נתקל בבעיות CINAVIA
(בכל אופן הבנתי כאמור שזה מופיע רק ב105 לא :מבולבל: )

ב-MKV לא נוגע :!: :!:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

itay123 כתב:יואב יאמר לזכותי שאני לא מזרים ישירות מהרשת, גם לא ניסיתי לעולם...

...
נו עכשיו הכל ברור אין לך הגנת CINAVIA המכשיר שלך מהישנים יותר.

אני מדבר על רכישת נגנים חדשים 103,105 .

ואצלי הכל ברשת הביתית לא מתעסק עם הרד דיסקים חיצוניים שמחוברים לסטרימר.

erezc89
טרול
טרול
תגובות: 21

שליחה

istarmini כתב:

...

...
נגני האופו האלה נחשבים למעולים ומשובחים ביותר.
ביום שתוכל להרשות אחד כזה לעצמך אל תהסס ותקנה. הרבה יותר טובים באיכות הסאונד
והתמונה שלהם מכל סטרימר דיון זול שבהשוואה לאופו יהיה בדיחה עצובה במקרה הטוב.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

...
[/quote]

יואב,
נכון יש ברשותי מכשיר מהישנים יותר :wink: ה-OPPO BDP-93 NeoForce Edition והוא ישאר עוד הרבה הרבה זמן,
אם וכאשר ארכוש מקרן 3D מאוד יכול להיות שאלך וארכוש לעצמי סטרימר DUNE 303 3D כסטרימר "יייעודי" עבור תכני 3D שאזרים או כל סטרימר אחר ש"חזק" ב-3D.
בטח ובטח לא אייעד אותו ל-Audio Reference, או BLUdisc או AUDIO 2CH מ-FLACים למינהם... :roll: 8O

בשביל להתעלות על הדגם שברשותי אצטרך כבר לרכוש את ה-THETA compli BD 3D שאיתו התחלנו את השרשור, בטח הוא יעלה אצל ליפשיץ מעל 30,000 ש"ח, לא תודה מסייה (W) :!:
אני בהחלט אשאר עם ה-OPPO שלי לעוד תקופה ארוכה מאוד :!: :!:

ishaked
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372

שליחה

הtheta הוא האחרון שיוכל לעזור לך. אין לו יציאות אנלוגיות.
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ishaked כתב:הtheta הוא האחרון שיוכל לעזור לך. אין לו יציאות אנלוגיות.
...
אילן, יש לי DACים מעולים בקזבלנקה שלי (שכחת) :wink:

נגני ה-THETA מיועדים לעבוד עם הפרוסורים שלהם בחיבור דיגיטלי/HDMI, הם לא מכניסים אנאלוג (D to A) לנגנים שלהם, ישנה הפרדה מוחלטת :!:

אילן אני ממש לא בענין של ה-Compli אני "לא עד כדי כך" משוגע... 8)

כמו שניסיתי להבהיר ה-93 ניופורס אצלי מעל ומעבר :!:
ולא צריך כלום אחר..

שוב חוץ ממעניין ה-3D אבל זה כבר יהיה רלוונטי אם וכאשר ארכוש מקרן מתאים... (f)
וגם כאשר ארכוש מקרן מתאים, ארכוש סטרימר ייעודי עבור תכני 3D בלבד, ממש לא מעבר... 8)

ishaked
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372

שליחה

itay123 כתב:
ishaked כתב:הtheta הוא האחרון שיוכל לעזור לך. אין לו יציאות אנלוגיות.
...
אילן, יש לי DACים מעולים בקזבלנקה שלי (שכחת) :wink:

נגני ה-THETA מיועדים לעבוד עם הפרוסורים שלהם בחיבור דיגיטלי/HDMI, הם לא מכניסים אנאלוג (D to A) לנגנים שלהם, ישנה הפרדה מוחלטת :!:

אילן אני ממש לא בענין של ה-Compli אני "לא עד כדי כך" משוגע... 8)

כמו שניסיתי להבהיר ה-93 ניופורס אצלי מעל ומעבר :!:
ולא צריך כלום אחר..

שוב חוץ ממעניין ה-3D אבל זה כבר יהיה רלוונטי אם וכאשר ארכוש מקרן מתאים... (f)
וגם כאשר ארכוש מקרן מתאים, ארכוש סטרימר ייעודי עבור תכני 3D בלבד, ממש לא מעבר... 8)
...
לא הבנתי את הקשר.
בשביל sacd או פורמטים חדשים אתה צריך את היציאות האנלגיות.
תקן אותי אם אני טועה, אין לך HDMI בקזבלנקה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

erezc89 כתב:
istarmini כתב:

...

...
נגני האופו האלה נחשבים למעולים ומשובחים ביותר.
ביום שתוכל להרשות אחד כזה לעצמך אל תהסס ותקנה. הרבה יותר טובים באיכות הסאונד
והתמונה שלהם מכל סטרימר דיון זול שבהשוואה לאופו יהיה בדיחה עצובה במקרה הטוב.
...
מאיפה הגעת למסקנה שאני לא יכול לרכוש נגן אופו חדש ???? תהיה רגוע לגבי יכולות הרכישה שלי.
אתה כנראה כל כך מתלהב מיכולות האופו שלא קראת בעיון את מה שכתבתי אז אני אחזור עבורך בלבד בשנית:
אני מזרים הכל ברשת ורק תכני bd מלאים. אני זקוק לתרגום.
האופו החדשים כוללים cinavia ,מכיר ? ויש איתם בעיות בנושא התרגום.
שורה תחתונה האופו לא שווה כלום עבורי .
ה dune מזרים ברשת פיקס ואת כל העיבוד מבצע הפרוססור.

בהצלחה למנחשים (Y)

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

לא הבנתי את הקשר.
בשביל sacd או פורמטים חדשים אתה צריך את היציאות האנלגיות.
תקן אותי אם אני טועה, אין לך HDMI בקזבלנקה.
...
[/quote]

גם כיום עם ה-OPPO אני מחובר דיגיטלית בלבד...
ואני "נהנה" ממנו, כנגן בלוריי ייעודי, כטרנספורט עבור redbook CD, וכסטרימר אודיופילי למוזיקה וקולנוע...

מה שאני שומע כיום זה DTS CORE מריפים של בלורייז (עם HD tracks) כרגע ממש לא צריך יותר... (f)

SACD לא מעניין אוותי באופן אישי... (f)

גם לפונקציות האילו שמיניתי לפני ושאני משתמש באופן אישי, מה שניסיתי להבהיר שבכדי להעלות "רמה" הכתובת כבר בנגני HIGH END "כבדים" כגון ה-THETA compli blu...
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 15/08/2013 14:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אני מזרים הכל ברשת ורק תכני bd מלאים. אני זקוק לתרגום

שורה תחתונה האופו לא שווה כלום עבורי .

ה dune מזרים ברשת פיקס ואת כל העיבוד מבצע הפרוססור.
...
רשת, רשת, רשת, סבבה כל אחד עם מה שנוח לו, (Y)
אם תיקרא יותר בעיון יואב, דברנו על יכולות אודיו ו-ווידאו, וששום סטרימר (מהמוכרים בשוק) לא מתקרב אליו בנגזרת התחום הזה בלבד..

מבחינת פונקציונאליות/שימוש נוח, אין ספק שגם סטרימר זול מה-DUNE למשל יהיה טוב ממנו, ו-אגב DUNE אלופים באנושיות וקלות והאהובים עלי באופן אישי לאחר שימוש עם כמה מכשירים שלהם בעבר (Y)

מכייון שאתה יואב מזרים מהנוחות שלך וזה זכותך מן הסתם מהרשת, אתה מתפשר על האודיו ווידאו, אין מה לעשות... (W)

גם אני "אתפשר" על האודיו כאשר אזרים 3D מסטרימר ייעודי עבור זה, לקחתי זאת בחשבון... :עצוב:

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”