בקשר לפלזמה מתוצרת Haier
קניתי פזלמה 42 אינט'ש מתוצרת Haier היא נכנסה רק עכשיו היא חדשה בישראל זה דגם חדש,,,
מישהו מכיר את הפלזמה הזאת?
היא טובה?
שמעתי שחוטפים אותה
מישהו מבין פה בזה?
מישהו מכיר את הפלזמה הזאת?
היא טובה?
שמעתי שחוטפים אותה
מישהו מבין פה בזה?
נערך לאחרונה על ידי SOUND ב 16/10/2006 14:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אהה, אני מצטער להגיד שאני לא מבין כלום בתצוגה, אבל אני דיי בטוח שלחברה קוראים haier ולא hair 
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
haier היא יצרן סיני גדול מאוד לכל מוצרי האלקטרוניקה.
אישית אני חושב שהתמונה של הפלזמה הזו מחפירה וזאת לאחר בדיקה שעשיתי עם חבר שהיה מעוניין לקנות פלזמה וביקש את עצתי מה שראינו זו תמונה מרוחה, נוטה לגוונים ירוקים, המכשיר אינו מתמודד טוב עם שידור טלוויזיה ולדעתי הוא גם לא היה מוצלח ב DVD.
לאחר הבדיקה הוא ירד ממכשיר סיני וקנה LG.
אישית אני חושב שהתמונה של הפלזמה הזו מחפירה וזאת לאחר בדיקה שעשיתי עם חבר שהיה מעוניין לקנות פלזמה וביקש את עצתי מה שראינו זו תמונה מרוחה, נוטה לגוונים ירוקים, המכשיר אינו מתמודד טוב עם שידור טלוויזיה ולדעתי הוא גם לא היה מוצלח ב DVD.
לאחר הבדיקה הוא ירד ממכשיר סיני וקנה LG.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
ride אומר :
אז הכל יחסי למחיר ...
דרך אגב עופר אם אני זוכר נכון : LGE=LIKE GOLDSTAR ELECTRONIC { וזאת לא הבירה...
)
לא חסרים אנשים שיקטלו את המסך של LG באותה הצורה - זאת גם לא חוכמה HAIER אמנם לא באותה האיכות של LG -אבל הוא גם לא נמכר באותו המחיר (קרוב ל30% פחות)haier היא יצרן סיני גדול מאוד לכל מוצרי האלקטרוניקה.
...
אז הכל יחסי למחיר ...
דרך אגב עופר אם אני זוכר נכון : LGE=LIKE GOLDSTAR ELECTRONIC { וזאת לא הבירה...
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
nickname,
הכוונה פה לא הייתה קטילה. הבחור שאל איך הפלזמה, ונתתי לו תשובה כנה לאור בדיקה שעשיתי.
הסיבה שחבר שלי בחר ב LG היא פשוטה, זו פשרה בין פלזמה יפאנית טובה כמו פנסוניק לבין פלזמה סינית כמו Haier או שאר המוצגים הסיניים שנמכרים בארץ.
הכוונה פה לא הייתה קטילה. הבחור שאל איך הפלזמה, ונתתי לו תשובה כנה לאור בדיקה שעשיתי.
הסיבה שחבר שלי בחר ב LG היא פשוטה, זו פשרה בין פלזמה יפאנית טובה כמו פנסוניק לבין פלזמה סינית כמו Haier או שאר המוצגים הסיניים שנמכרים בארץ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
שם גדול, לא?
LUCKY GOLDSTAR - ממש שם של בירה קוריאנית ולא של חברת אלקטרוניקה מכובדת כמו LG...
LUCKY GOLDSTAR - ממש שם של בירה קוריאנית ולא של חברת אלקטרוניקה מכובדת כמו LG...