סמסונג 55ES7100 עזרה !
שלום לכולם ...
קניתי ליפני שבועיים את הטלוויזיה ES7100 מסך 55 אינצ" ואני לא מרוצה מימנה , ויש כמה סיבות ...
1) אני לא מצליח לראות קליפ אחד ביוטיוב מבלי שהיא תעשה "הודעת שגיאה" ואז היא נותנת לי אופציה לעשות שחזור פעולה . ואז צריך לעשות את כל ההליך מההתחלה .
2) מדיי פעם ( לפחות פעם אחת ביום ) היא לא מוצאת רשתות (הראוטר במרחק של חצי מטר )
כאשר אני משתמש באפליקציה של יוטיוב ( מובנה בטלוויזיה ) אז יש כל הזמן תקיעות וגם נעלם הקול ( מהירות גלישה 40MB )
הטלוויזיה בת שבועיים ודיברתי עם סם ליין היבואן הרשמי , לאחר שעברתי מס' אנשים בתוך המערכת שלהם היה בחור
שסיכם את הבעיה שאני מציג לו ב : " ככה זה בטלוויזיה זה לא מחשב "
האם מישהו יכול בבקשה לכוון אותי מה לעשות עם כל הנושא הזה , אני מרגיש שהם מערבבים אותי ויש תקלה בטלוויזיה !
תודה רועי .
קניתי ליפני שבועיים את הטלוויזיה ES7100 מסך 55 אינצ" ואני לא מרוצה מימנה , ויש כמה סיבות ...
1) אני לא מצליח לראות קליפ אחד ביוטיוב מבלי שהיא תעשה "הודעת שגיאה" ואז היא נותנת לי אופציה לעשות שחזור פעולה . ואז צריך לעשות את כל ההליך מההתחלה .
2) מדיי פעם ( לפחות פעם אחת ביום ) היא לא מוצאת רשתות (הראוטר במרחק של חצי מטר )
כאשר אני משתמש באפליקציה של יוטיוב ( מובנה בטלוויזיה ) אז יש כל הזמן תקיעות וגם נעלם הקול ( מהירות גלישה 40MB )
הטלוויזיה בת שבועיים ודיברתי עם סם ליין היבואן הרשמי , לאחר שעברתי מס' אנשים בתוך המערכת שלהם היה בחור
שסיכם את הבעיה שאני מציג לו ב : " ככה זה בטלוויזיה זה לא מחשב "
האם מישהו יכול בבקשה לכוון אותי מה לעשות עם כל הנושא הזה , אני מרגיש שהם מערבבים אותי ויש תקלה בטלוויזיה !
תודה רועי .
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ניסית לחבר את המסך בחיבור קווי ולא אלחוטי?
מה לגבי הסרת האפליקציה של יוטיוב והתקנה מחדש?
לפסול מסך בגלל יוטיוב לא נשמע לי רציני...
מה לגבי הסרת האפליקציה של יוטיוב והתקנה מחדש?
לפסול מסך בגלל יוטיוב לא נשמע לי רציני...
גם לך דיקלמו "רק בישראל חושבים שטלוויזיה זה מחשב, בארהב ואירופה מבינים שזה דפדפן"
אני חושש שהם לא קראו את הספר "טיעונים שלא מעלים בפני לקוחות", יש הסברים הרבה יותר מוצלחים, אפילו נתתי כמה לאיש השירות והוא הסכים איתי...
יש לנו 6200, חיבור WIFI לא מוצלח במיוחד למרות שלא נתקלתי בבעיות YOUTUBE אלא רק בהזרמת תוכן HD, יכול להיות שיש לך בקרבת הנתב גורמים שמפריעים לשידור?
חיבור קווי פתר אצלנו את כל בעיות הרשת, במרחק של הנתב אצלך זה ממש מתבקש, אני סללתי כבל דרך קירות ורצפה (בתעלות מוכנות כמובן).
יש לך מכשירים אחרים שמחוברים לנתב באותו אזור ללא בעיות קליטה?
אני חושש שהם לא קראו את הספר "טיעונים שלא מעלים בפני לקוחות", יש הסברים הרבה יותר מוצלחים, אפילו נתתי כמה לאיש השירות והוא הסכים איתי...
יש לנו 6200, חיבור WIFI לא מוצלח במיוחד למרות שלא נתקלתי בבעיות YOUTUBE אלא רק בהזרמת תוכן HD, יכול להיות שיש לך בקרבת הנתב גורמים שמפריעים לשידור?
חיבור קווי פתר אצלנו את כל בעיות הרשת, במרחק של הנתב אצלך זה ממש מתבקש, אני סללתי כבל דרך קירות ורצפה (בתעלות מוכנות כמובן).
יש לך מכשירים אחרים שמחוברים לנתב באותו אזור ללא בעיות קליטה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם הראוטר במרחק חצי מטר, אז למה לא לחבר פשוט בכבל רשת?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. חבר חיבור קווי.
2. אני כל הזמן נתקל בתלונות של "יש לי 40 מגה בבית". השאלה היא מה הטלוויזיה רואה.....
כנס לדפדפן ב-SMART HUB ותריץ בדיקת מהירות www.speedtest.net.
מכיר מישהו שהיה לו אותו סיפור בדיוק, רק שהטלוויזיה ראתה בפועל רק 1.2 מגה.....
כיבוי והדלקה של הראוטר פתר את הבעיה, עד הפעם הבאה.....(ראוטר של D-Link). הפתרון היה חיבור קוי ובמקרים אחרים החלפה של הראוטר.
2. אני כל הזמן נתקל בתלונות של "יש לי 40 מגה בבית". השאלה היא מה הטלוויזיה רואה.....
כנס לדפדפן ב-SMART HUB ותריץ בדיקת מהירות www.speedtest.net.
מכיר מישהו שהיה לו אותו סיפור בדיוק, רק שהטלוויזיה ראתה בפועל רק 1.2 מגה.....
כיבוי והדלקה של הראוטר פתר את הבעיה, עד הפעם הבאה.....(ראוטר של D-Link). הפתרון היה חיבור קוי ובמקרים אחרים החלפה של הראוטר.