מבקש המלצה למע' ק"ב בתקציב של כ 10K
שלום לכולם
אני עומד בפני רכישת מע' ק"ב רסיבר 5.1\6.1 + רמקולים שתשמש כ 90% TV + ק"ב וכ 10% מוסיקה. גודל הסלון כ 4X4.5 ובנוסף מטבח = פ"א בגודל דומה.
לאחר קריאה מרובה בפורום אספתי הרבה מידע ובמקביל נעשתי מבולבל יותר עקב ריבוי הדגמים וחוות הדעת.
אשמח לקבל את עזרתכם והכונתכם המלומדת איו דגמים\שילובים ספציפים כדאי לי לבחון בחנויות ולהשוות בינהם.
ד"א יש לי רמקולים ריצפתיים תוצרת ESS + מגבר ימהה RXV890 (לא תקין אבל בר תיקון)מלפני כ 15 שנה האים ניתן לנצלם (הכוונה בעיקר לרמקולים)
תודה מוטי
אני עומד בפני רכישת מע' ק"ב רסיבר 5.1\6.1 + רמקולים שתשמש כ 90% TV + ק"ב וכ 10% מוסיקה. גודל הסלון כ 4X4.5 ובנוסף מטבח = פ"א בגודל דומה.
לאחר קריאה מרובה בפורום אספתי הרבה מידע ובמקביל נעשתי מבולבל יותר עקב ריבוי הדגמים וחוות הדעת.
אשמח לקבל את עזרתכם והכונתכם המלומדת איו דגמים\שילובים ספציפים כדאי לי לבחון בחנויות ולהשוות בינהם.
ד"א יש לי רמקולים ריצפתיים תוצרת ESS + מגבר ימהה RXV890 (לא תקין אבל בר תיקון)מלפני כ 15 שנה האים ניתן לנצלם (הכוונה בעיקר לרמקולים)
תודה מוטי
לאחר בחינה ניראה לי שאני אלך על סט של מורל:קידמיים - אוקטב ,סנטר C-5 ,ואחוריים סטליטים SI-1
הסט הנל נישמע מעולה לטעמי ובנוסף מצא חן בעני האופציה להוסיף את האוקטב בס בהמשך (במידה וארגיש צורך בכך)
בנוגע לרסיבר מתלבט בין פיוניר 1014,קמברידג' 540R V2, ןדנון 2106 כשהשאלה מעבר לאיכות השמיעה היא האם יש הבדל בינהם ביכולת לדחוף את הרמקולים טוב יותר (רגישות 83DB) .
(יתכן וסט ישתנה במידה והרמקולים הקימים ישמעו טוב בבדיקה -לחץ של הבוסית)
אשמח לקבל מעט יותר תגובות מהפעם הקודמת בנוגע לרמקולי ואיזה רסיבר עדיף
תודה
הסט הנל נישמע מעולה לטעמי ובנוסף מצא חן בעני האופציה להוסיף את האוקטב בס בהמשך (במידה וארגיש צורך בכך)
בנוגע לרסיבר מתלבט בין פיוניר 1014,קמברידג' 540R V2, ןדנון 2106 כשהשאלה מעבר לאיכות השמיעה היא האם יש הבדל בינהם ביכולת לדחוף את הרמקולים טוב יותר (רגישות 83DB) .
(יתכן וסט ישתנה במידה והרמקולים הקימים ישמעו טוב בבדיקה -לחץ של הבוסית)
אשמח לקבל מעט יותר תגובות מהפעם הקודמת בנוגע לרמקולי ואיזה רסיבר עדיף
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין תודה
הסט ניכנס בתקציב עם חריגה קלה מאוד
לגבי הרסיבר השוותי בין הקמברידג' 540R והפיוניר 1014. הקמברידג' נשמע בכמה דרגות טוב יותר מהפיוניר (יותר חם). לדברי אשתי זהו ההבדל בין לקנות או לא.
ברצוני לציין את השרות המקצועי האדיב והסבלני של זיו פרלמן ממורל
הסט ניכנס בתקציב עם חריגה קלה מאוד
לגבי הרסיבר השוותי בין הקמברידג' 540R והפיוניר 1014. הקמברידג' נשמע בכמה דרגות טוב יותר מהפיוניר (יותר חם). לדברי אשתי זהו ההבדל בין לקנות או לא.
ברצוני לציין את השרות המקצועי האדיב והסבלני של זיו פרלמן ממורל
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
פיוניר זה אחד הרסיברים המאכזבים ביותר ששמעתי! {AX3}
דרך אגב מורל רמקולים מעולים - שנותנים תמורה טובה לכסף...
איזה סטים שמעת בנוסף?
דרך אגב מורל רמקולים מעולים - שנותנים תמורה טובה לכסף...
איזה סטים שמעת בנוסף?
עופר שמעתי קף קבאסה דובאל אינני זוכר את שמות הדגמים. האזנתי רק לקידמיים כאשר ההגדרה היתה מחיר בסביבות ה 5K וצליל מאוזן (אני חדש בתחום אז אולי המונחים שלי לא מדויקים) כלומר בס שלא יעיק לי על השמיעה אבל שיהיה,וצלילים גבוהים לא מודגשים מידי ולא מתכתיים. המערכת אמורה לתת מענה לאישתי שאוהבת לשמוע קלאסי וווקאלי ולי רוק .
מורל אוקטב נשמעו לי ולאישתי המתאימים ביותר ומכאן המשכתי בבנית הסט מאותה החברה.
יתכן והייתי צריך לבדוק עוד אבל להערכתי עקב חוסר הידע והיכולת האישית בתחום ויכולתם של המוכרים לנצל את זה הייתי רק מתברבר יותר וניגרר לחריגה גדולה מהתקציב לא בטוח שמוצדקת.
מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה שתאפשר לי להנות ממוסיקה
מורל אוקטב נשמעו לי ולאישתי המתאימים ביותר ומכאן המשכתי בבנית הסט מאותה החברה.
יתכן והייתי צריך לבדוק עוד אבל להערכתי עקב חוסר הידע והיכולת האישית בתחום ויכולתם של המוכרים לנצל את זה הייתי רק מתברבר יותר וניגרר לחריגה גדולה מהתקציב לא בטוח שמוצדקת.
מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה שתאפשר לי להנות ממוסיקה
motyko
כמה דברים:
האם כבר רכשת משהו מהחנות מפעל של מורל בנס ציונה?
אם לא, בבקשה לפני שאתה קונה משהו ,תעשה השוואה לפחות עם 3 חנויות,אני נוכחתי לדעת שהמחירים שם מופקעים ודיי גבוהים יחסית לשאר החנויות.
ולפי מה שהבנתי אתה הולך על סט לא זול בככל{אז חבל שתפסיד פה כמה אלפים טובים}
תינעל על מה שאתה רוצה ותלך לעשות השוואה בחנויות אחרות

האם כבר רכשת משהו מהחנות מפעל של מורל בנס ציונה?
אם לא, בבקשה לפני שאתה קונה משהו ,תעשה השוואה לפחות עם 3 חנויות,אני נוכחתי לדעת שהמחירים שם מופקעים ודיי גבוהים יחסית לשאר החנויות.
ולפי מה שהבנתי אתה הולך על סט לא זול בככל{אז חבל שתפסיד פה כמה אלפים טובים}
תינעל על מה שאתה רוצה ותלך לעשות השוואה בחנויות אחרות
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

motyko כתב
על ההתחשבות באישה.
זה כבר מראה על אישיות מיוחדת...שאין כדוגמת!
מעבר לזה אני אומר לך שתבדוק דברים נוספים לפני שאתה
מגיע להחלטה סופית..
כמובן עם האישה.
קודם כול קבללאישתי שאוהבת לשמוע קלאסי וווקאלי ולי רוק...
זה כבר מראה על אישיות מיוחדת...שאין כדוגמת!
מעבר לזה אני אומר לך שתבדוק דברים נוספים לפני שאתה
מגיע להחלטה סופית..
כמובן עם האישה.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

אחלה, תתחדשmotyko כתב:תודה
המע' נירכשה כבר אתמול...
וספר לנו את רשמיך...נשמח לשמוע.
- MartinHSabag