בחירת ק"ב עד 10k

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Dn2k פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני רוצה להתחדש במערכת קולנוע ביתית חדשה.
כרגע אני בודק רמקולים ולאחר מכן אני אחליט לגבי המגבר.

עשיתי סיבוב בכמה חנויות, ושמעתי מספר רמקולים.

נתחיל ברמקול של חברת FOCAL דגם Little Bird, והסאב התואם שלהם CUB3.
ראיתי שהמחיר של רמקול אחד באמזון הוא 150 דולר שדרך Buy2USA זה יוצא 750~ כולל משלוח והכל.
ז"א שזוג יעלו לי 1500 שקל במקום 2500 בארץ. האם למישהו יש ניסיון בקניית רמקולים דרך Buy2USA? לא מסוכן מדי במחינת המשלוח?

לאחר מכן שמעתי גם רמקולי מדף B&W 686 שהיו מצויינים, למישהו יש ניסיון ספציפית עם הדגם?
אשמח לקישורים לרעיונות עיצוב לתלייה או מדף לרמקולים גדולים כאלו במקרה שאני לא עושה גבס או משהו שקוע.
וצריך שהרמקול לא יהיה בולט משמעותית בחלל הסלון

תודה רבה.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

אין בעיה לשלוח רמקולים עם BUY2 - תסביר לחנות שאתה קונה ממנה שאתה עובר לדירה חדשה ותבקש מהם שיארזו אותם כמו שצריך, או שתבקש מ-BUY2 שיבצעו אריזה מחדש כשהרמקולים מגיעים למרלו"ג שלהם (האופציה הראשונה כנראה עדיפה, כי החנות אמורה להיות יותר מקצועית בכל מה שנוגע לשילוח ברמקולים) - רק קח בחשבון שכדי לארוז רמקולים כמו שצריך בד"כ שמים אותם בארגז כפול עם הרבה חומר אריזה כדי למנוע כל סיכוי לנזק, וזה יכול להגדיל משמעותית את עלויות השילוח (שמתומחרות בד"כ לפי נפח האריזה...)

לגבי תליה, יש מתלים ייעודיים לכך - למשל זרוע ברקן דגם 52.

נ.ב. אותו רמקול יישמע לך שונה דרך מגברים שונים, כך שעדיף בגדול לבחון גם רמקולים וגם מגברים, או להתחיל מרמקולים, לעבור למגברים, ואז ליתר ביטחון לבדוק עם המגבר הנבחר עוד כמה רמקולים כדי לאשרר את הבחירה המקורית ברמקולים... (i)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”