האם 75MB ליום בחבילת פלאפון חו"ל מספיקה לניווט וגלישה?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
קשה לדעת, תלוי בשימוש שלך. לדוג: שימוש בWAZE לניווט צורך יותר דטה מאחר והוא צריך גם להוריד מפות וגם מעדכן תנועה, לעומת תוכנת ניווט יעודית שיכולה לעבוד ללא קישור בכלל.
לגבי גלישה - שוב, לקרוא עמוד או שניים באיטרנט זה סבבה, לבדוק פייסבוק כל שעה עלול לצרוך הרבה דטה. לא יודע איזה מכשיר יש לך, אבל כדאי לך לנסות לעשות איזשהו מעקב על כמות הדטה שאתה צורך ביום כעת, זה יתן לך אינדיקציה.
לגבי גלישה - שוב, לקרוא עמוד או שניים באיטרנט זה סבבה, לבדוק פייסבוק כל שעה עלול לצרוך הרבה דטה. לא יודע איזה מכשיר יש לך, אבל כדאי לך לנסות לעשות איזשהו מעקב על כמות הדטה שאתה צורך ביום כעת, זה יתן לך אינדיקציה.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
לי זה הספיק. תוכנת ה gps הייתה אופליין אמנם, אבל היה שימוש מדי פעם לניווט רגלי עם הגוגל מפות און ליין, כולל פייסבוק מדי פעם וקצת גלישה.
תקפיד שלא יהיה עדכון אוטומטי של אפליקציות ב 3g ואם יש לך העלאה אוטומטית של דרופבוקס, בטל גם.
לא קרה שעברתי את ה 75 מגה.
מנגד, אם אתה חושב גם על ניווט, וגם על שימוש באפליקציות כמו טנגו או סקייפ לשיחות וידאו, כדאי להיות עם היד על הדופק.
הם גם שולחים הודעה כאשר ניצלת 3/4 מהסך היומי.
תקפיד שלא יהיה עדכון אוטומטי של אפליקציות ב 3g ואם יש לך העלאה אוטומטית של דרופבוקס, בטל גם.
לא קרה שעברתי את ה 75 מגה.
מנגד, אם אתה חושב גם על ניווט, וגם על שימוש באפליקציות כמו טנגו או סקייפ לשיחות וידאו, כדאי להיות עם היד על הדופק.
הם גם שולחים הודעה כאשר ניצלת 3/4 מהסך היומי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מספיק לאימיילים, What's App וקצת גלישה בקטנה, ממש לא מספיק עבור שימוש ב-Waze, וייבר, סקייפ וכו.
אורנג' ו-012 מובייל עוד איכשהו מציעות דיל חביב ולא מאוד יקר (139 ש"ח ל-1GB גלישה ל-30 יום), אבל למנויי סלקום ופלאפון, שלהם החברות מציעות דילים רעים במיוחד, עדיף באופן חד משמעי לדעתי ללכת על סים מקומי.
אורנג' ו-012 מובייל עוד איכשהו מציעות דיל חביב ולא מאוד יקר (139 ש"ח ל-1GB גלישה ל-30 יום), אבל למנויי סלקום ופלאפון, שלהם החברות מציעות דילים רעים במיוחד, עדיף באופן חד משמעי לדעתי ללכת על סים מקומי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה לכל העונים, קיוויתי וקיבלתי תגובות מאנשים שחוו את החבילה על בשרם. יש לי אייפון וחוץ מניווט אופליין רציתי מדי פעם להציץ בגוגל מפות, חיפוש אינפורמציה באינטרנט על אתרים ומקומות שנהייה, מצב תנוע בוויז (מה שעושים בחופשה ביער השחור) אין כוונה להורדות, יוטיוב. פייסבוק יכול לחכות למקומות אם וויפי. בזמנו רכשתי חבילת גלישה לדרום אפריקה וגמרתי אותה תוך יום.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אני הייתי בודק ומשווה מחיר של פלאפון עם קניית סים מקומי - איפה אתה הולך להיות? באיזו מדינה?
- roypeles
- חבר מביא חבר

חזרתי משם שבוע שעבר
תעשה חיים...
קח בחשבון שעובדים שם באוטוסטרדה, לפעמים התנועה איטית, ולפעמים חלק מהיציאות חסומות, אבל יש שילוט ברור...
ולא בטוח כמה waze יכול לעזור שם.
ולשימושים שלך החבילה תספיק....
קח בחשבון שעובדים שם באוטוסטרדה, לפעמים התנועה איטית, ולפעמים חלק מהיציאות חסומות, אבל יש שילוט ברור...
ולא בטוח כמה waze יכול לעזור שם.
ולשימושים שלך החבילה תספיק....
חזרתי לאחרונה מסיאטל בארה"ב. נסעתי עם החבילה שאתה שואל. החבילה הספיקה בהחלט. חיפושי רשת, ניווט on-line בוויז ובגוגל, מיילים פייסבוק ממש הכל. לא הייתה שום בעיה בכלל. שום עצירת גלישה.nizan_d כתב:האם 75MB ליום בחבילת פלאפון חו"ל מספיקה לניווט וגלישה?...
שים לב רק להגדיר שעידכוני אפליקציות, dropbox וכדומה יהיו פעילים בתעבורת נתונים רק בעת החיבור ל wifi.
תודה לכל המשיבים, אתמול חזרנו מהחופשה ביער השחור גרמניה. לבסוף קניתי בגרמניה כרטיס סים ב 10 יורו עם 500 מגה. ב 6 ימים בקושי הגעתי ל 300 מגה. ממש משתלם ובכל זאת.... לא לקחתי בחשבון שאני נוסע ל 3 ארצות וכשעברתי את הגבול לצרפת או שווייץ לא יכולתי להשתמש בסים הגרמני. מי שמסתמך על זה בניווט שיקח את החבילה של המפעילות בארץ.
- roypeles
- חבר מביא חבר

אני קניתי פעם של o2 והוא משמש אותי לנסיעות, ובכל נסיעה מטעין מחדש. בכל עיר או עיירה כמעט אפשר למצוא חנות שלהם , או בחנות saturn בערים הגדולותufffnick כתב:גם אני בכיוון ליסוע לשם.
תוכל לציין מאיזו חברה הסים שקנית ומאיפה פיזית קנית אותו?...
שים לב למה שאמר החבר, שבאזור הזה ספציפית, אם עושים גיחות לצרפת ושוייץ, זה לא יעבוד שם.
הכרטיס שקניתי היה של T mobile, קניתי בעיר פיירבורג. האקטיבציה הייתה במקום וקיבלתי כתובת שבה יכולתי לבדוק כמה גלשתי. זו הייתה חנות שמוכרת טלופנים וציוד נלווה, לא של אחת הספקיות. לידה היו חנויות של הספקיות אבל הכרטיס שרציתי אזל והיה תור ארוך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
nizan_d, האם היית צריך לאקטב את חבילת הגלישה בסים (לבד או בעזרת עובד החנות), או שהסים כבר הגיע עם חבילת גלישה מאוקטבת?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אגבף ביום שבת 24.8 בתכנית gadget-team בערוץ 10 היתה כתבה שלמה על האם 75 מגה מספיק לגלישה בחול כולל שימוש בWAZE וסקייפ.
אפשר לראות פה (לקראת סוף התכנית)
http://net.nana10.co.il/Category/?CategoryID=600092
אפשר לראות פה (לקראת סוף התכנית)
http://net.nana10.co.il/Category/?CategoryID=600092