ניסיון בעבודה מול קפה Dada
-
coffeeholic
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
שלום רב.
אני עומד בפני רכישת מכונה של חברת Expobar מדגם Brewtus iv - R
ממה שהבנתי היצרן אינו נותן בלעדיות לאף יבואן בישראל ועל כן ישנם 2 גופים המייבאים את המכונה לישראל -
1) קפה רות - רוני חביב הפורום וחביב עלי באופן אישי - אני יכול רק לשבחו על השירות
2) קפה Dada - עוד בית קלייה בניהולו של אלדד.
לי יש היכרות עם רוני והייתי שמח לבצע ממנו את הרכישה אבל -
1) המשלוח הבא שלו לא צפוי להגיע לפני דצמבר 2013
2) הוא גובה עבור המכונה 8,500 ₪
דברתי עם אלדד והוא מאמין ש -
1) הוא יכול לספק לי מכונה כבר בתחילת אוקטובר 2013 - הקדמה של חודשיים
2? הוא גובה עבור המכונה 7,670 ₪ - חיסכון של 830 ₪.
האם למשהו יש ניסיון בעבודה מול קפה Dada ?
את השירות של רוני אני מכיר אבל יש לי לחץ לקבל את המכונה בהקדם היות ונשארתי ללא מכונה כי מכרתי את הקודמת שלי מהר מהמתוכנן.
אשמח לשמוע את עצתכם
אני עומד בפני רכישת מכונה של חברת Expobar מדגם Brewtus iv - R
ממה שהבנתי היצרן אינו נותן בלעדיות לאף יבואן בישראל ועל כן ישנם 2 גופים המייבאים את המכונה לישראל -
1) קפה רות - רוני חביב הפורום וחביב עלי באופן אישי - אני יכול רק לשבחו על השירות
2) קפה Dada - עוד בית קלייה בניהולו של אלדד.
לי יש היכרות עם רוני והייתי שמח לבצע ממנו את הרכישה אבל -
1) המשלוח הבא שלו לא צפוי להגיע לפני דצמבר 2013
2) הוא גובה עבור המכונה 8,500 ₪
דברתי עם אלדד והוא מאמין ש -
1) הוא יכול לספק לי מכונה כבר בתחילת אוקטובר 2013 - הקדמה של חודשיים
2? הוא גובה עבור המכונה 7,670 ₪ - חיסכון של 830 ₪.
האם למשהו יש ניסיון בעבודה מול קפה Dada ?
את השירות של רוני אני מכיר אבל יש לי לחץ לקבל את המכונה בהקדם היות ונשארתי ללא מכונה כי מכרתי את הקודמת שלי מהר מהמתוכנן.
אשמח לשמוע את עצתכם
-
coffeeholic
-
- חבר פעיל

מוטי - תודה על תגובתך.
האם יש לך ניסיון אישי בהתנהלות מולם בכל הקשור לטיפול במכונות תקולות במהלך תקופת האחריות?
האם יש להם מעבדה שלהם? האם הם עובדים עם מעבדה קיימת? אשמח לקבל פרטים ולשמוע את חוות דעתך וגזעם של אנשים נוספים שהיו עימם במגע ורכשו מהם מכונות מעבר לרכש של קפה
האם יש לך ניסיון אישי בהתנהלות מולם בכל הקשור לטיפול במכונות תקולות במהלך תקופת האחריות?
האם יש להם מעבדה שלהם? האם הם עובדים עם מעבדה קיימת? אשמח לקבל פרטים ולשמוע את חוות דעתך וגזעם של אנשים נוספים שהיו עימם במגע ורכשו מהם מכונות מעבר לרכש של קפה
יופי, רק חיכיתי להזדמנות לתת מילה טובה לדאדא
לאחר ששמעתי הרבה תשבוחות על איכות הקפה שלהם, ביום חמישי האחרון הגעתי למושב אלישמע לקנות קצת קפה ירוק. הגעתי חמש דקות לפני הסגירה והרמתי טלפון לדדי בכניסה למושב. למרות שהם נמצאים בתקופה של מעבר למקום חדש ( אזור התעשייה של הוד השרון אם אני לא טועה), נשלח אליי בחור נחמד מאד שלצערי אני לא זוכר את שמו (אני חושב שהוא היה המנהל). בכל אופן מאד התרשמתי מהסחורה (יש אפילו ג'מאיקה בלו מאונטיין), השירות היה מאד אדיב והמחירים הוגנים. פינקו אותי בעוד כמה גרמים אקסטרה של קפה ירוק בנוסף למה שקניתי וגם בקצת קפה קלוי (תערובת הבית של דאדא). אם המכונה לא הייתה סגורה בשלב הזה אני בטוח שהם היו גם מכבדים באספרסו על הדרך. לפי מה שהבנתי אין עכשיו בעיה למכור ליחידים - אני בטוח אחזור.
נערך לאחרונה על ידי amiir ב 11/08/2013 23:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
גם קונה ואוהב את קפה דאדא, אבל לא התנסתי בשירות למכונות קפה שלהם. מאמין שיהיה טוב.
מה שמעניין, שראיתי תמונות של כמה מכונות של expobar עד היום, וזו המכונה הראשונה שנראית טוב לטעמי
איך היא לעומת מכונות ה e61 ?
מה שמעניין, שראיתי תמונות של כמה מכונות של expobar עד היום, וזו המכונה הראשונה שנראית טוב לטעמי
איך היא לעומת מכונות ה e61 ?
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
-
coffeeholic
-
- חבר פעיל

ה Brewtus iv היא מכונת דאבל ביולר בעלת ראש E61 כך שאני מניח שאתה שואל למעשה איך היא ביחס למכונת מחליף חום עם ראש זה. ובכן דאבל ובייחד זה עולם אחר עם שליטה אולטימטיבית בטמפ׳ החליטה ואין צורך לבצע קולינג פלאש. המכונה עצמה מוציאה אספרסו מעולה וגם ההקצפה שלה בכלל לא רעה, אם כי היא לא מהירה כמו הויואלדי.
חברים - תודה על התגובות - האם למשהו יש ניסיון עם רכישה של מכונות מדאדא ועבודה מול אלדד?
חברים - תודה על התגובות - האם למשהו יש ניסיון עם רכישה של מכונות מדאדא ועבודה מול אלדד?
@coffeeholic
היי,
אני מתכנן לרכוש מכונת קפה מקצועית בחודשיים הקרובים ומתלבט 'קשות' בין ה-Rocket Giotto Evoluzione V2 (שאין ספק שהיא מכונה מדהימה ביופיה ובאיכות גימור ובניה מעולים...) לבין ה-Expobar Brewtus IV-R, עם חיבור מים ישיר ומשאבה רוטטת.
דיברתי עם אלדד מדאדא קפה והא הציע לי את ה-BREWTUS במחיר של 6750 לפני מע"מ, כלומר, 7950 ש"ח כולל מע"מ.
מספר שאלות:
- האם רכשת בסופו של דבר את ה-BREWTUS ובאיזה מחיר?
- אשמח לשמוע חוות דעת ממקור ראשון. האם אתה מרוצה מהמכונה? יתרונות? חסרונות?
- איך איכות הגימור והבניה של המכונה? אני חושש מאוד מאיכות ואמינות המכונה (שעל פי כל הפורומים, אינה משתווה ל-ROCKET).
- בטרם רכישת המכונה, אני מעוניין לקדוח חור בשיש, עבור אספקת המים והניקוז. ברצוני לדעת כיצד קדחת את החור? באיזה קוטר מומלץ לקדוח והאם קדחת חור אחד (עבור שתי הצינורות) או שני חורים נפרדים?
תודה מראש,
צחי.
·
היי,
אני מתכנן לרכוש מכונת קפה מקצועית בחודשיים הקרובים ומתלבט 'קשות' בין ה-Rocket Giotto Evoluzione V2 (שאין ספק שהיא מכונה מדהימה ביופיה ובאיכות גימור ובניה מעולים...) לבין ה-Expobar Brewtus IV-R, עם חיבור מים ישיר ומשאבה רוטטת.
דיברתי עם אלדד מדאדא קפה והא הציע לי את ה-BREWTUS במחיר של 6750 לפני מע"מ, כלומר, 7950 ש"ח כולל מע"מ.
מספר שאלות:
- האם רכשת בסופו של דבר את ה-BREWTUS ובאיזה מחיר?
- אשמח לשמוע חוות דעת ממקור ראשון. האם אתה מרוצה מהמכונה? יתרונות? חסרונות?
- איך איכות הגימור והבניה של המכונה? אני חושש מאוד מאיכות ואמינות המכונה (שעל פי כל הפורומים, אינה משתווה ל-ROCKET).
- בטרם רכישת המכונה, אני מעוניין לקדוח חור בשיש, עבור אספקת המים והניקוז. ברצוני לדעת כיצד קדחת את החור? באיזה קוטר מומלץ לקדוח והאם קדחת חור אחד (עבור שתי הצינורות) או שני חורים נפרדים?
תודה מראש,
צחי.
·
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
אני לרוקט אבולוציוני V2 של י קדחתי חור עם מקדח יהלום בגודל שמתאים לחור שעושים לברז פרח סטנדרטי בכיור ודרכו אני מעביר את שתי הצינורות וגם את הצינור של התמי 4. אם אתה יכול להשיג מקדח כזה שמתחבר לדיסק תעשה לבד ואם לא כל איש שיש יעשה לך תמורת 100-150 שקל (לא שווה לקנות את המקדח במיוחד לזה כי הוא עולה בסביבות 250 שקל)
·shlomyga כתב:אני לרוקט אבולוציוני V2 של י קדחתי חור עם מקדח יהלום בגודל שמתאים לחור שעושים לברז פרח סטנדרטי בכיור ודרכו אני מעביר את שתי הצינורות וגם את הצינור של התמי 4. אם אתה יכול להשיג מקדח כזה שמתחבר לדיסק תעשה לבד ואם לא כל איש שיש יעשה לך תמורת 100-150 שקל (לא שווה לקנות את המקדח במיוחד לזה כי הוא עולה בסביבות 250 שקל)...
תודה. אז חור סטנדרטי לברז פרח יעשה את העבודה? אני אתן למתקין שיש לעשות את זה עבורי (בית חדש...)
איך אטמת את החור, אחרי ההשחלה של הצינורות, או שהשארת פתוח?
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
·השארתי פתוח. ככה האורך הרזרבי של הצינור יושב בארון מתחת ואם אני רוצה לקרב אליי או להזיז את המכונה לטיפול או לנקיונות הצינורzachig כתב:
·......
תודה. אז חור סטנדרטי לברז פרח יעשה את העבודה? אני אתן למתקין שיש לעשות את זה עבורי (בית חדש...)
איך אטמת את החור, אחרי ההשחלה של הצינורות, או שהשארת פתוח?...
לא מקובע.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
לא מניסיון אישי, אבל הBrewtus מכונה מעולה, אבל איכות הבניה לא בשמיים.
זה מכונה שמיוצרת בדיוק בשביל זה, הכי זול שניתן ועדיין לקבל קפה מצויין.
שוב, זה מידע ששאבתי מHB ו CG.
זה מכונה שמיוצרת בדיוק בשביל זה, הכי זול שניתן ועדיין לקבל קפה מצויין.
שוב, זה מידע ששאבתי מHB ו CG.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
@Chura
·
תודה חן.
מאחר ופיספסתי את ה'סוס' של הרכישה הקבוצתית, אני שוקל אופציות נוספות.
המכונה הזו 'מושכת' אותי כבר הרבה זמן, וגם המחיר שלה די מפתה.
אני רק חושש מבחינת אמינות וכמובן שמפריע לי ה'מראה' שלי, לעומת הרוקט שנראות 'כמו תכשיט'.
אבל בסופו של דבר, מה שמנצח זה איכות הקפה שהמכונה מפיקה ונוחות השימוש בה, ובזה...יחד עם אחריות יבואן ומחיר כמו של יבוא מכונת HX מחו"ל) ה-BREWTUS מנצחת, אני חושב...
טוב...יש לי עוד 2-3 חודשים להחליט סופית. חבל שאין יותר חברי פורום שהם בעלים של ה-BREWTUS. כך הייתי יכול לקבל חוות דעת ממקור ראשון, בעברית...
·
תודה חן.
מאחר ופיספסתי את ה'סוס' של הרכישה הקבוצתית, אני שוקל אופציות נוספות.
המכונה הזו 'מושכת' אותי כבר הרבה זמן, וגם המחיר שלה די מפתה.
אני רק חושש מבחינת אמינות וכמובן שמפריע לי ה'מראה' שלי, לעומת הרוקט שנראות 'כמו תכשיט'.
אבל בסופו של דבר, מה שמנצח זה איכות הקפה שהמכונה מפיקה ונוחות השימוש בה, ובזה...יחד עם אחריות יבואן ומחיר כמו של יבוא מכונת HX מחו"ל) ה-BREWTUS מנצחת, אני חושב...
טוב...יש לי עוד 2-3 חודשים להחליט סופית. חבל שאין יותר חברי פורום שהם בעלים של ה-BREWTUS. כך הייתי יכול לקבל חוות דעת ממקור ראשון, בעברית...
·hosq כתב:מצד שני, אפשר אולי ללכת יחד לדאדא לגבי המכונה. אם המחיר יהיה קצת נמוך יותר יש מצב שאני בענין...
פעם אחרונה שדיברתי עם אלדד מדאדא קפה (לפני כחודש...), הוא היה די נחרץ לגבי המחיר (6750+מע"מ).
אתה מוזמן "להרים את הכפפה" וליצור איתו קשר ולנסות להוריד מעט במחיר.
במחיר של 7500-7700, אני מוכן לסגור על ה-BREWTUS. במידה ולא, אני כנראה אלך בסופו של דבר על ייבוא מאיטליה של ה-ROCKET GIOTTO EVOLUTIONE V2.
צחי.