מבקש המלצה לנעלי הליכה גבוהות לשטח
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
נעלי ספורט לא נועדו להליכות שטח. בוודאי שהן לא מחזיקות.
יש לי 2 זוגות נעלי הליכה של Columbia.
זוג לטיולים של כמה שעות בשטחים לא נוחים להליכה, וזוג ליומיום.
את הזוג ליומיום קניתי רק בגלל שהזוג הראשון כבר לא נראים מספיק טוב לשימוש בסביבה עירונית, אבל עושים עבודה מצויינת בשטח.
ממליץ בחום.
אני מכיר אנשים שיש להם נעליים של חברת Merrell, ומרוצים מאוד.
יש לי 2 זוגות נעלי הליכה של Columbia.
זוג לטיולים של כמה שעות בשטחים לא נוחים להליכה, וזוג ליומיום.
את הזוג ליומיום קניתי רק בגלל שהזוג הראשון כבר לא נראים מספיק טוב לשימוש בסביבה עירונית, אבל עושים עבודה מצויינת בשטח.
ממליץ בחום.
אני מכיר אנשים שיש להם נעליים של חברת Merrell, ומרוצים מאוד.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
למה גבוהה ד"א? נעל ספורט באמת לא מתאימה, אבל יש נעלי הליכה מצוינות שאינן גבוהות. אתה סוחב עליך משקלים כבדים? אם לא, ומדובר בעיקר בטיולי יום קצרים ללא משקל רב, אולי אין צורך בנעליים כ"כ כבדות. לי יש נעלי סלומון "פתוחות" (כלומר חצי מהנעל היא רשת) שמאוד קלות מאוררות ומתאימות להליכות קצרות, ונעלי Teva שהבאתי מארה"ב (זה לא טבע שיש בארץ..קצת מבלבל), שלא יודע אם מוכרים פה אבל הן יותר מתאימות להליכות יותר רציניות. יש גם את Columbia, North Face והרבה חברות נוספות שכדאי לך לבדוק.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
גם ממליץ על MERELL (דגם ספציפי MOHAB MID, קלות זולות (היו באליטל/מגה ספורט) ושימושיות, כל עוד לא מדובר בטרקים עם משקלים. דעות חלוקות לגבי כמה צריך GORETEX בארץ).
חוץ מנשיאת תרמיל כבד, סיבה טובה לנעליים גבוהות בד"כ היא מניעת נקעים בשטח עם סלעים. לרוב השימושים נעליים בקטגורית "ריצת שטח" יספיקו (כאן אני לא ממליץ על MERELL, הדגם שלהם היה ממש *** הסוליה התפרקה מהר מדי בלי התעללות יתר).
חוץ מנשיאת תרמיל כבד, סיבה טובה לנעליים גבוהות בד"כ היא מניעת נקעים בשטח עם סלעים. לרוב השימושים נעליים בקטגורית "ריצת שטח" יספיקו (כאן אני לא ממליץ על MERELL, הדגם שלהם היה ממש *** הסוליה התפרקה מהר מדי בלי התעללות יתר).
- mrunderhill
- חבר ותיק

אוי כמה שיצאתי אידיוט
הנעל שלי MERELL לא סולומון. הסולומון הלכו מזמן בדרך כל נעל...
- mrunderhill
- חבר ותיק

סבבה - לכל החברות האלו יש נעליים גבוהות ונמוכות, הכי חשוב זה לנסות ולראות מה שנוח לך
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
http://www.chicy.co.il/shoes/%D7%A7%D7% ... %20Merrell
אתה תמיד יכול לבחור דגם ומידה בחנות הנוחה לך, ואם הפרש המחיר מצדיק, להזמין מחו"ל.
אתה תמיד יכול לבחור דגם ומידה בחנות הנוחה לך, ואם הפרש המחיר מצדיק, להזמין מחו"ל.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לי יש נעליים גבוהות של LaSportiva (חברה איטלקית) עם סוליות של VIBRAM ובד GORETEX.
by far הנעליים הכי נוחות שנעלתי בחיים, הן קצת יותר יקרות מהנעליים הממוצעות (לפחות בארץ) אבל לדעתי שווה כל שקל.
by far הנעליים הכי נוחות שנעלתי בחיים, הן קצת יותר יקרות מהנעליים הממוצעות (לפחות בארץ) אבל לדעתי שווה כל שקל.
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
http://shop.lametayel.co.il/cgi-bin/lam ... d=PCvKgqU4
תבקר בלמטייל עודפים שווה כל שקל !
תבקר בלמטייל עודפים שווה כל שקל !
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
- מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 437
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
הגעת לאדם הנכון :-)
אני משתמש רק בנעלי הליכה, או בכפכפים של קרוקס, כאן בקולומביה תמיד יכול לרדת גשם אז אני תמיד עם נעליים מגורטקס או מחומר אחר שגם נושם וגם עמיד מפני חדירת מים, אני אוהב ללכת גם בטבע וגם בעיר, לפעמים אני הולך 50 בלוקים בעיר, משהוא כמו 15 ק"מ ביום.
בשני דברים חשובה לי האיכות
נעליים ומשקפיים
אין לי בעייה ללבוש מכנסיים של 10 דולר או טישרט של דולר אבל רגליים ועיניים צריכות לשרת אותך לכל החיים ולכן על איכות לא מתפשרים.
יש לי אדידס מגורטקס נמוכות
כרגע יש לי אוקלי וטימברלנד גבוהות מגורטקס וקריאטיב רקריאשיון עם חלק תחתון מגומי, עליון מגורטקס, ומרופדות בפרווה. אותו עיקרון כמו הקנדיות של הצבא רק יותר איכותיות.
ובעיקרון בגבוהות אני בדרך כלל מחפש אוקלי בגלל העדפה אישית אבל לפעמים קונה אחרות כמו סלומון סורל או טימברלנד.
אני מידה 45 ו46 וכאן לא קל להשיג מידות כאלה בקולומביה. וכאן דברים איכותיים עולים הון....כמו בישראל.

אז
יש לי אתר מדהים מארה"ב
זה אתר שמתעסק בעודפים של כמה מהאתרים הגדולים בעולם כמו zapos.com .
קוראים לו www.6pm.com
לדוגמא את האוקלי שלי מדדתי בספרד וכמעט קניתי "על המקום" ב259 אירו, בסוף קניתי אותן באתר הזה ב56 דולאר, פחות מחמישית מחיר.
אפשר לחפש שם לפי אחוז הנחה. לרוב המחירים מתחילים מ80% הנחה!!
אני יודע ש"מסוכן" לקנות משהוא בלי למדוד, אבל בכל פעם שהגיע משהוא שלא היה נוח לי היה קל למצוא חבר שיקנה אותן במחיר יותר יקר ממה שעלה לי כולל הובלה.
קל לחפש "מציאות" באתר הזה:
פשוט תגדיר נעלי הליכה (באנגלית קוראים להןBOOTSׂ) , שים את המידה שלך, ותבקש שיסדרו את מה שיש לפי אחוזי הנחה, לא לפי מחיר כי לפי מחיר לרוב יהיו בהתחלה נעליים מחברות פחות איכותיות, לדוגמא HIGH TECH T אלו לא נעליים שתרצה, אפילו שהן נראות רציניות על הנייר.
אני מניח שהם שולחים גם לישראל, אני יודע שהם שולחים לקולומביה......וקולמביה זו מדינה דיי פלילית, הרבה חברות פוחדות לשלוח לקולומביה.

במחירים שלהם שווה לקנות שניים או שלושה זוגות במחיר יותר זול משל זוג ברמה זהה בארץ ואז מה שמתאים תשמור ומה שלא........גם עם תזרוק אותן עדיין השתיים שיתאימו ביחד יצאו במחיר יותר זול משל זוג אחד בארץ.
בשני דברים חשובה לי האיכות
נעליים ומשקפיים
אין לי בעייה ללבוש מכנסיים של 10 דולר או טישרט של דולר אבל רגליים ועיניים צריכות לשרת אותך לכל החיים ולכן על איכות לא מתפשרים.
יש לי אדידס מגורטקס נמוכות
כרגע יש לי אוקלי וטימברלנד גבוהות מגורטקס וקריאטיב רקריאשיון עם חלק תחתון מגומי, עליון מגורטקס, ומרופדות בפרווה. אותו עיקרון כמו הקנדיות של הצבא רק יותר איכותיות.
ובעיקרון בגבוהות אני בדרך כלל מחפש אוקלי בגלל העדפה אישית אבל לפעמים קונה אחרות כמו סלומון סורל או טימברלנד.
אני מידה 45 ו46 וכאן לא קל להשיג מידות כאלה בקולומביה. וכאן דברים איכותיים עולים הון....כמו בישראל.
אז
יש לי אתר מדהים מארה"ב
זה אתר שמתעסק בעודפים של כמה מהאתרים הגדולים בעולם כמו zapos.com .
קוראים לו www.6pm.com
לדוגמא את האוקלי שלי מדדתי בספרד וכמעט קניתי "על המקום" ב259 אירו, בסוף קניתי אותן באתר הזה ב56 דולאר, פחות מחמישית מחיר.
אפשר לחפש שם לפי אחוז הנחה. לרוב המחירים מתחילים מ80% הנחה!!
אני יודע ש"מסוכן" לקנות משהוא בלי למדוד, אבל בכל פעם שהגיע משהוא שלא היה נוח לי היה קל למצוא חבר שיקנה אותן במחיר יותר יקר ממה שעלה לי כולל הובלה.
קל לחפש "מציאות" באתר הזה:
פשוט תגדיר נעלי הליכה (באנגלית קוראים להןBOOTSׂ) , שים את המידה שלך, ותבקש שיסדרו את מה שיש לפי אחוזי הנחה, לא לפי מחיר כי לפי מחיר לרוב יהיו בהתחלה נעליים מחברות פחות איכותיות, לדוגמא HIGH TECH T אלו לא נעליים שתרצה, אפילו שהן נראות רציניות על הנייר.
אני מניח שהם שולחים גם לישראל, אני יודע שהם שולחים לקולומביה......וקולמביה זו מדינה דיי פלילית, הרבה חברות פוחדות לשלוח לקולומביה.
במחירים שלהם שווה לקנות שניים או שלושה זוגות במחיר יותר זול משל זוג ברמה זהה בארץ ואז מה שמתאים תשמור ומה שלא........גם עם תזרוק אותן עדיין השתיים שיתאימו ביחד יצאו במחיר יותר זול משל זוג אחד בארץ.