רק ביום רביעי יבואו מסמסונג לפתוח את הטלוויזיה מהקופסא.
האם ניתן להתקין את המתקן על הקיר למפרע? או שחייבים לעשות את זה ביחד רק שהטלוויזה מחוץ לקופסא? או שאין קשר?
סמסונג רוצים 200 שקל על ההתקנת טלוויזה על הקיר, ויש לי אפשרות לעשות את זה עצמאית עם טכנאי פרטי שמגיע אלי מחר.
מדובר בסמסונג 55ES6200.
תודה
התקנת LED על הקיר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול להתקין את המתקן (החלק של הקיר) לבד.
הטכנאי של סמסונג מגיע לוודא שהטלוויזיה, כפי שהיא יוצאת מהקופסה תקינה ושלמה.
הסיבה להתעקשות הזו היא שאם למישהו היא ״נופלת״ בהתקנה עצמאית, יכול לבוא לטעון שככה היא הגיעה מהחברה וזו תהיה מילה נגד מילה.
אתה לא חייב לשלם להם על ההתקנה אבל אני חושב שהוא חייב להיות נוכח בפתיחה שלה אם אתה רוצה שהאחריות תיכנס לתוקף.
הסיבה להתעקשות הזו היא שאם למישהו היא ״נופלת״ בהתקנה עצמאית, יכול לבוא לטעון שככה היא הגיעה מהחברה וזו תהיה מילה נגד מילה.
אתה לא חייב לשלם להם על ההתקנה אבל אני חושב שהוא חייב להיות נוכח בפתיחה שלה אם אתה רוצה שהאחריות תיכנס לתוקף.
זה שהטכנאי צריך לפתוח את הקופסא כדי לוודא שהטלוויזיה תקינה זה ברור לי,MartinHSabag כתב:אתה יכול להתקין את המתקן (החלק של הקיר) לבד.
אתה לא חייב לשלם להם על ההתקנה אבל אני חושב שהוא חייב להיות נוכח בפתיחה שלה אם אתה רוצה שהאחריות תיכנס לתוקף....
השאלה היא האם בכדי להתקין את המתקן על הקיר צריך לראות את "המאחורה" של הטלוויזיה (כדי לקחת מידות או משהו) או שאין קשר וההתקנה על הקיר היא ללא קשר לטלוויזיה.
נ.ב,
אם אני מבין נכון מתשובתך, יש גם חלק שמתחבר לטלוויזיה? האם מסובך לחבר ולתלות על הקיר?
- תמיכה-אלקטרוניקס-פרו
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
1.ממש לא מסובך להתקין את המסך, כאשר יש מתקן מתאים הוא מגיע עם כל הברגים המתאימים והפלאחים למסך.
2.עליך לשמור את תעודת המשלוח ולשים לב לשלמותה של האריזה ובמקרה הצורך לצלם את הקרטון.
2.עליך לשמור את תעודת המשלוח ולשים לב לשלמותה של האריזה ובמקרה הצורך לצלם את הקרטון.