השאלה המרגיזה הרגילה - אנטנות לעידן+

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
JekylHyde פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69

שליחה

שלום
אני כבר לא יודע מה לעשות
זה ממש מעצבן
האנטנה הפשוטה הקטנה עם הבסיס המגנטי לא שווה הרבה
אז עברנו לאנטנה קצת יותר גדולה - אנטנת יאגי פנימית שהיא יותר טובה
אבל יש בעיות
יש ימים שהקליטה סבבה ויש ימים עם מלא הפרעות
אני לא מבין למה כל דבר במדינה שלנו הולך בצורה כזו... יש שידורים ציבוריים, למה שזה לא יהיה נורמלי?
ניסינו לקנות אנטנה אקטיבית פנימית וזה בכלל לא קלט כלום החזרנו אותה.
אין איזה פתרון וודאי? כל האנטנות עולות סביבות 100 שקל. מצידי אני מוכן לשים אפילו 200 שקל אבל שמאה אחוז זה יקלוט וגמרנו.

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452

שליחה

ניסיתי מלא אנטנות פנימיות, ואז ניסיתי אנטנה יאגי חיצונית מתכתית גדולה, כמו אלו של פעם. גםאיתה זה לא קלט כמו שצריך (לפעמים קולטים טוב ולפעמים גרוע). ברגע שאפילו היאגי החיצונית לא עבדה, זנחתי את פרויקט עידן פלוס. זו היתה שנה מיותרת...
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981

[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435

dkv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 284

שליחה

אני משתמש באנטנת יאגי וזה עובד מצויין , אני קולט את השידורים בצורה מעולה , אני חייב לציין שניסיתי לא מעט אנטנות ( לא יאגי ) ובכולם הקליטה הייתה על הפנים , אנטנת יאגי קלטה מהרגע הראשון.

אבל אני מניח זה קשור גם למקום המגורים

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561

שליחה

אנטנת הבניין הכי טובה. איכות גבוהה ללא הפרעות

JekylHyde פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

dkv כתב:אני משתמש באנטנת יאגי וזה עובד מצויין , אני קולט את השידורים בצורה מעולה , אני חייב לציין שניסיתי לא מעט אנטנות ( לא יאגי ) ובכולם הקליטה הייתה על הפנים , אנטנת יאגי קלטה מהרגע הראשון.

...
פנימית? חיצונית?

Cool-Nick
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55

שליחה

dkv כתב:אני משתמש באנטנת יאגי וזה עובד מצויין , אני קולט את השידורים בצורה מעולה , אני חייב לציין שניסיתי לא מעט אנטנות ( לא יאגי ) ובכולם הקליטה הייתה על הפנים , אנטנת יאגי קלטה מהרגע הראשון.

...
זה מאוד קשור למקום המגורים , הפריסה של האנטנות בארץ ממש לא עקבית ומלאה
ויש אזורים שזכו לפריסה של אנטנות מאוד טובה - שמספיק האנטנה הקטנה שמגיעה עם הממיר הפנימית
והפשוטה ביותר וקולטים מצויין במיוחד בעיר מודיעין , לעומת זאת יש ערים ויישובים
אחרים שבהם אין אנטנות בכלל קרובות ואז אפילו עם אנטנות חיצוניות בקושי קולטים
לדוגמא שוהם - אין אפשרות לקלוט ללא אנטנה חיצונית , ככה שמי שאחראי על הפרוייקט הזה באמת
עושה את זה בצורה חובבנית ולא דואג שיהייה באמת כיסוי ראוי ולכל אזור יהייה אנטנות מספיקות
שיכסו אותו בצורה אופטימלית.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

לקליטה אופטימלית מומלצת אנטנה חיצונית.

JekylHyde פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Cool-Nick כתב:

...
ויש אזורים שזכו לפריסה של אנטנות מאוד טובה - שמספיק האנטנה הקטנה שמגיעה עם הממיר הפנימית
לדוגמא שוהם - אין אפשרות לקלוט ללא אנטנה חיצונית , ככה שמי שאחראי על הפרוייקט הזה באמת
עושה את זה בצורה חובבנית ולא דואג שיהייה באמת כיסוי ראוי ולכל אזור יהייה אנטנות מספיקות
...
כמו לא מעט פרויקטים אחרים במדינה, וחבל.
השאלה אם אקנה למשל יאגי חיצונית ב200 ש"ח , מאה אחוז שאקלוט ללא הפרעות או שגם אז צפויות הפתעות?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

זה לא חובבני, שמים אנטנה חיצונית והכל בסדר. איך אתם מצפים לקלוט שהאנטנה בתוך הבית, יש ניחותים.

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299

שליחה

JekylHyde כתב:
Cool-Nick כתב:

...
...
כמו לא מעט פרויקטים אחרים במדינה, וחבל.
השאלה אם אקנה למשל יאגי חיצונית ב200 ש"ח , מאה אחוז שאקלוט ללא הפרעות או שגם אז צפויות הפתעות?
...
לפני שאתה מוציא מאות שקלים על אנטנה חיצונית המלצתי היא לבדוק אם יש אנטנה בבניין שבו אתה גר.
במידה ויש בדוק אם אפשר להשמיש אותה.
סביר להניח שתצטרך כבל RG6 לחיבור של האנטנה לממיר.

1. איפה אתה גר?
2. יש סביבך בניין שחוסמים את שדה הראייה שלך?

JekylHyde פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

בלי להכנס למיקום מדויק - אני מהמרכז אבל קו השמיים היחידי שפנוי הוא לצפון... כשהיה לי ממיר אינובה כיוונתי אותו לתדר הצפוני אבל בטלויזיה החדשה של סמסונג שהממיר בפנים הכל אוטומטי אני לא יודע איך להגדיר לו את זה. למרות שיש כיוון ידני.
בלוג בדסמ <---dr jekyll and MASTER hyde---> פורום בדסמ

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660

שליחה

למי שלא התמזל המזל לגור ממש קרוב למשדר ו/או בלי חסימות בדרך מהמשדר הקרוב -
מנסיון של אחד שתכף סוגר 4 שנים בתוך ההרפתקאה הזו, אין תחליף לטכנאי אנטנות טוב שמגיע בודק לעומק ומתקין מה שצריך. מוכן להמליץ אם אתבקש.

Cool-Nick
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55

שליחה

כאן ניתן לראות את הפריסה של האנטנות של עידן פלוס
איפה ששיש חורים ריקים זה האזורים שיהיו שם הכי
הרבה בעיות של קליטה.

[img2=550x729]http://www.myg.co.il/uploads/phpbVFutd.JPG[/img2]

מתוך אתר הרשות השנייה:
http://www.rashut2.org.il/idan_map.asp

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979

שליחה

מכיון שבינואר ערוצים 2, 10 לא ישודרו יותר בלווין, לא ניתן ממש "לזנוח" את עדין פלוס, אלא להתחבר להוט או ליס.
אנטנה יאגי טובה, עם תורן מתאים ומגבר, כמובן בהתקנה טובה - על תורן, גג וכד', יכולה לקלוט מצוין, אפילו משני התדרים, ואפילו מקפריסין.
כמובן שלאחר סופה וכד' יהיה צורך אולי לכוון שוב את האנטנה (או למצוא את האלמנטים שהתפזרו... (-: )

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979

שליחה

מכיון שבינואר ערוצים 2, 10 לא ישודרו יותר בלווין, לא ניתן ממש "לזנוח" את עידן פלוס, אלא אם מתחברים להוט או ליס.
אנטנה יאגי טובה, עם תורן מתאים ומגבר, כמובן בהתקנה טובה - על תורן, גג וכד', יכולה לקלוט מצוין, אפילו משני התדרים, ואפילו מקפריסין.
כמובן שלאחר סופה וכד' יהיה צורך אולי לכוון שוב את האנטנה (או למצוא את האלמנטים שהתפזרו... :lol: )

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3482

שליחה

sathack כתב:מכיון שבינואר ערוצים 2, 10 לא ישודרו יותר בלווין, לא ניתן ממש "לזנוח" את עידן פלוס, אלא אם מתחברים להוט או ליס.
כמובן שלאחר סופה וכד' יהיה צורך אולי לכוון שוב את האנטנה (או למצוא את האלמנטים שהתפזרו... :lol: )
...
מזכיר לי את הימים ה"טובים" של השידורים האנלוגיים כאן. לא השתנה דבר?
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1395

שליחה

אני אשמח לקנות אנטנות מיותרות שאינן בשימוש ממי שקנה אנטנה יאגי חיצונית משופרת

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757

שליחה

tomer_1968 כתב:אני אשמח לקנות אנטנות מיותרות שאינן בשימוש ממי שקנה אנטנה יאגי חיצונית משופרת
...
שלום,
יש לי אנטנת YAGI בינתיים לא בשימוש שעולה 60 ש"ח באלנבי. אני יכול להשאיל לך אותה למטרות בדיקה ואח"כ תחזיר לי.
אחת כזו בשימוש אצלי בסלון, ממוקמת במרפסת ובאופן כללי היא עושה את העבודה.
פשוט, בטלויזיה השניה קולטים עם האנטנה המגנטית אבל קניתי בכ"ז YAGI נוספת למקרה שיהיו בעיות.
tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1395

שליחה

תודה כבר הזמנתי אחת ב-66 שקל אבל זו הרמה הנמוכה ביותר של אנטנה פנימית פסיבית

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

rafi_d כתב:
sathack כתב:מכיון שבינואר ערוצים 2, 10 לא ישודרו יותר בלווין, לא ניתן ממש "לזנוח" את עידן פלוס, אלא אם מתחברים להוט או ליס.
...
מזכיר לי את הימים ה"טובים" של השידורים האנלוגיים כאן. לא השתנה דבר?
...
מה צריך להשתנות? אי אפשר לקלוט בלי אנטנה :)

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”