השאלה המרגיזה הרגילה - אנטנות לעידן+
-
JekylHyde
-
- חבר פעיל

- תגובות: 69
שלום
אני כבר לא יודע מה לעשות
זה ממש מעצבן
האנטנה הפשוטה הקטנה עם הבסיס המגנטי לא שווה הרבה
אז עברנו לאנטנה קצת יותר גדולה - אנטנת יאגי פנימית שהיא יותר טובה
אבל יש בעיות
יש ימים שהקליטה סבבה ויש ימים עם מלא הפרעות
אני לא מבין למה כל דבר במדינה שלנו הולך בצורה כזו... יש שידורים ציבוריים, למה שזה לא יהיה נורמלי?
ניסינו לקנות אנטנה אקטיבית פנימית וזה בכלל לא קלט כלום החזרנו אותה.
אין איזה פתרון וודאי? כל האנטנות עולות סביבות 100 שקל. מצידי אני מוכן לשים אפילו 200 שקל אבל שמאה אחוז זה יקלוט וגמרנו.
אני כבר לא יודע מה לעשות
זה ממש מעצבן
האנטנה הפשוטה הקטנה עם הבסיס המגנטי לא שווה הרבה
אז עברנו לאנטנה קצת יותר גדולה - אנטנת יאגי פנימית שהיא יותר טובה
אבל יש בעיות
יש ימים שהקליטה סבבה ויש ימים עם מלא הפרעות
אני לא מבין למה כל דבר במדינה שלנו הולך בצורה כזו... יש שידורים ציבוריים, למה שזה לא יהיה נורמלי?
ניסינו לקנות אנטנה אקטיבית פנימית וזה בכלל לא קלט כלום החזרנו אותה.
אין איזה פתרון וודאי? כל האנטנות עולות סביבות 100 שקל. מצידי אני מוכן לשים אפילו 200 שקל אבל שמאה אחוז זה יקלוט וגמרנו.
- israelihero
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
ניסיתי מלא אנטנות פנימיות, ואז ניסיתי אנטנה יאגי חיצונית מתכתית גדולה, כמו אלו של פעם. גםאיתה זה לא קלט כמו שצריך (לפעמים קולטים טוב ולפעמים גרוע). ברגע שאפילו היאגי החיצונית לא עבדה, זנחתי את פרויקט עידן פלוס. זו היתה שנה מיותרת...
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
- dkv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 284
אני משתמש באנטנת יאגי וזה עובד מצויין , אני קולט את השידורים בצורה מעולה , אני חייב לציין שניסיתי לא מעט אנטנות ( לא יאגי ) ובכולם הקליטה הייתה על הפנים , אנטנת יאגי קלטה מהרגע הראשון.
אבל אני מניח זה קשור גם למקום המגורים
אבל אני מניח זה קשור גם למקום המגורים
- rbh3
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 561
אנטנת הבניין הכי טובה. איכות גבוהה ללא הפרעות
-
JekylHyde
-
- חבר פעיל

פנימית? חיצונית?dkv כתב:אני משתמש באנטנת יאגי וזה עובד מצויין , אני קולט את השידורים בצורה מעולה , אני חייב לציין שניסיתי לא מעט אנטנות ( לא יאגי ) ובכולם הקליטה הייתה על הפנים , אנטנת יאגי קלטה מהרגע הראשון.
אבל אני מניח זה קשור גם למקום המגורים...
- Cool-Nick
-
- חבר פעיל

- תגובות: 55
זה מאוד קשור למקום המגורים , הפריסה של האנטנות בארץ ממש לא עקבית ומלאהdkv כתב:אני משתמש באנטנת יאגי וזה עובד מצויין , אני קולט את השידורים בצורה מעולה , אני חייב לציין שניסיתי לא מעט אנטנות ( לא יאגי ) ובכולם הקליטה הייתה על הפנים , אנטנת יאגי קלטה מהרגע הראשון.
ויש אזורים שזכו לפריסה של אנטנות מאוד טובה - שמספיק האנטנה הקטנה שמגיעה עם הממיר הפנימית
והפשוטה ביותר וקולטים מצויין במיוחד בעיר מודיעין , לעומת זאת יש ערים ויישובים
אחרים שבהם אין אנטנות בכלל קרובות ואז אפילו עם אנטנות חיצוניות בקושי קולטים
לדוגמא שוהם - אין אפשרות לקלוט ללא אנטנה חיצונית , ככה שמי שאחראי על הפרוייקט הזה באמת
עושה את זה בצורה חובבנית ולא דואג שיהייה באמת כיסוי ראוי ולכל אזור יהייה אנטנות מספיקות
שיכסו אותו בצורה אופטימלית.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
לקליטה אופטימלית מומלצת אנטנה חיצונית.
-
JekylHyde
-
- חבר פעיל

כמו לא מעט פרויקטים אחרים במדינה, וחבל.Cool-Nick כתב:זה מאוד קשור למקום המגורים , הפריסה של האנטנות בארץ ממש לא עקבית ומלאהdkv כתב:אני משתמש באנטנת יאגי וזה עובד מצויין , אני קולט את השידורים בצורה מעולה , אני חייב לציין שניסיתי לא מעט אנטנות ( לא יאגי ) ובכולם הקליטה הייתה על הפנים , אנטנת יאגי קלטה מהרגע הראשון.
ויש אזורים שזכו לפריסה של אנטנות מאוד טובה - שמספיק האנטנה הקטנה שמגיעה עם הממיר הפנימית
לדוגמא שוהם - אין אפשרות לקלוט ללא אנטנה חיצונית , ככה שמי שאחראי על הפרוייקט הזה באמת
עושה את זה בצורה חובבנית ולא דואג שיהייה באמת כיסוי ראוי ולכל אזור יהייה אנטנות מספיקות
שיכסו אותו בצורה אופטימלית....
השאלה אם אקנה למשל יאגי חיצונית ב200 ש"ח , מאה אחוז שאקלוט ללא הפרעות או שגם אז צפויות הפתעות?
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זה לא חובבני, שמים אנטנה חיצונית והכל בסדר. איך אתם מצפים לקלוט שהאנטנה בתוך הבית, יש ניחותים.
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
לפני שאתה מוציא מאות שקלים על אנטנה חיצונית המלצתי היא לבדוק אם יש אנטנה בבניין שבו אתה גר.JekylHyde כתב:כמו לא מעט פרויקטים אחרים במדינה, וחבל.Cool-Nick כתב:זה מאוד קשור למקום המגורים , הפריסה של האנטנות בארץ ממש לא עקבית ומלאהdkv כתב:אני משתמש באנטנת יאגי וזה עובד מצויין , אני קולט את השידורים בצורה מעולה , אני חייב לציין שניסיתי לא מעט אנטנות ( לא יאגי ) ובכולם הקליטה הייתה על הפנים , אנטנת יאגי קלטה מהרגע הראשון.
שיכסו אותו בצורה אופטימלית....
השאלה אם אקנה למשל יאגי חיצונית ב200 ש"ח , מאה אחוז שאקלוט ללא הפרעות או שגם אז צפויות הפתעות?...
במידה ויש בדוק אם אפשר להשמיש אותה.
סביר להניח שתצטרך כבל RG6 לחיבור של האנטנה לממיר.
1. איפה אתה גר?
2. יש סביבך בניין שחוסמים את שדה הראייה שלך?
-
JekylHyde
-
- חבר פעיל

בלי להכנס למיקום מדויק - אני מהמרכז אבל קו השמיים היחידי שפנוי הוא לצפון... כשהיה לי ממיר אינובה כיוונתי אותו לתדר הצפוני אבל בטלויזיה החדשה של סמסונג שהממיר בפנים הכל אוטומטי אני לא יודע איך להגדיר לו את זה. למרות שיש כיוון ידני.
- gimm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
למי שלא התמזל המזל לגור ממש קרוב למשדר ו/או בלי חסימות בדרך מהמשדר הקרוב -
מנסיון של אחד שתכף סוגר 4 שנים בתוך ההרפתקאה הזו, אין תחליף לטכנאי אנטנות טוב שמגיע בודק לעומק ומתקין מה שצריך. מוכן להמליץ אם אתבקש.
מנסיון של אחד שתכף סוגר 4 שנים בתוך ההרפתקאה הזו, אין תחליף לטכנאי אנטנות טוב שמגיע בודק לעומק ומתקין מה שצריך. מוכן להמליץ אם אתבקש.
- Cool-Nick
-
- חבר פעיל

- תגובות: 55
כאן ניתן לראות את הפריסה של האנטנות של עידן פלוס
איפה ששיש חורים ריקים זה האזורים שיהיו שם הכי
הרבה בעיות של קליטה.
[img2=550x729]http://www.myg.co.il/uploads/phpbVFutd.JPG[/img2]
מתוך אתר הרשות השנייה:
http://www.rashut2.org.il/idan_map.asp
איפה ששיש חורים ריקים זה האזורים שיהיו שם הכי
הרבה בעיות של קליטה.
[img2=550x729]http://www.myg.co.il/uploads/phpbVFutd.JPG[/img2]
מתוך אתר הרשות השנייה:
http://www.rashut2.org.il/idan_map.asp
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 979
מכיון שבינואר ערוצים 2, 10 לא ישודרו יותר בלווין, לא ניתן ממש "לזנוח" את עדין פלוס, אלא להתחבר להוט או ליס.
אנטנה יאגי טובה, עם תורן מתאים ומגבר, כמובן בהתקנה טובה - על תורן, גג וכד', יכולה לקלוט מצוין, אפילו משני התדרים, ואפילו מקפריסין.
כמובן שלאחר סופה וכד' יהיה צורך אולי לכוון שוב את האנטנה (או למצוא את האלמנטים שהתפזרו... (-: )
אנטנה יאגי טובה, עם תורן מתאים ומגבר, כמובן בהתקנה טובה - על תורן, גג וכד', יכולה לקלוט מצוין, אפילו משני התדרים, ואפילו מקפריסין.
כמובן שלאחר סופה וכד' יהיה צורך אולי לכוון שוב את האנטנה (או למצוא את האלמנטים שהתפזרו... (-: )
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 979
מכיון שבינואר ערוצים 2, 10 לא ישודרו יותר בלווין, לא ניתן ממש "לזנוח" את עידן פלוס, אלא אם מתחברים להוט או ליס.
כמובן שלאחר סופה וכד' יהיה צורך אולי לכוון שוב את האנטנה (או למצוא את האלמנטים שהתפזרו...
)
כמובן שלאחר סופה וכד' יהיה צורך אולי לכוון שוב את האנטנה (או למצוא את האלמנטים שהתפזרו...
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

- תגובות: 3482
מזכיר לי את הימים ה"טובים" של השידורים האנלוגיים כאן. לא השתנה דבר?sathack כתב:מכיון שבינואר ערוצים 2, 10 לא ישודרו יותר בלווין, לא ניתן ממש "לזנוח" את עידן פלוס, אלא אם מתחברים להוט או ליס.
כמובן שלאחר סופה וכד' יהיה צורך אולי לכוון שוב את האנטנה (או למצוא את האלמנטים שהתפזרו...)
...
- tomer_1968
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
אני אשמח לקנות אנטנות מיותרות שאינן בשימוש ממי שקנה אנטנה יאגי חיצונית משופרת
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
שלום,tomer_1968 כתב:אני אשמח לקנות אנטנות מיותרות שאינן בשימוש ממי שקנה אנטנה יאגי חיצונית משופרת...
יש לי אנטנת YAGI בינתיים לא בשימוש שעולה 60 ש"ח באלנבי. אני יכול להשאיל לך אותה למטרות בדיקה ואח"כ תחזיר לי.
אחת כזו בשימוש אצלי בסלון, ממוקמת במרפסת ובאופן כללי היא עושה את העבודה.
פשוט, בטלויזיה השניה קולטים עם האנטנה המגנטית אבל קניתי בכ"ז YAGI נוספת למקרה שיהיו בעיות.
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
תודה כבר הזמנתי אחת ב-66 שקל אבל זו הרמה הנמוכה ביותר של אנטנה פנימית פסיבית
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מה צריך להשתנות? אי אפשר לקלוט בלי אנטנהrafi_d כתב:מזכיר לי את הימים ה"טובים" של השידורים האנלוגיים כאן. לא השתנה דבר?sathack כתב:מכיון שבינואר ערוצים 2, 10 לא ישודרו יותר בלווין, לא ניתן ממש "לזנוח" את עידן פלוס, אלא אם מתחברים להוט או ליס.
כמובן שלאחר סופה וכד' יהיה צורך אולי לכוון שוב את האנטנה (או למצוא את האלמנטים שהתפזרו...)
......